Last news in Fakti

12 Юли, 2012 12:46 13 772 19

Мис България предизвикала фурор в Лондон

  • мис българия 2012-
  • габриела василева-
  • фурор-
  • лондон


Габриела Василева, носителката на титлата Мис България 2012, е предизвикала фурор в Лондон, където прекара един месец, за да усъвършенства английския си. Това призна самата тя при гостуването си тази сутрин в „Гореща точка” по TV7 пред ексклузивния гост-водещ, не кой да е, а кулинарният гуру Лео Бианки. Габриела разказа, че докато не знаели коя е, в езиковата школа я приемали както всички останали, но след като разбрали, че е Мис България, познати и непознати започнали да се снимат с нея, да й искат автографи и да се държат с нея, като със специален човек.
Облечена в дрехи на VERSACE, Габриела Василева сподели пред Лео, че това е последното й интервю преди заминаването й за Китай, където в рамките на месец ще се проведе конкурсът „Мис Свят”. Финалът на конкурса ще е на 18 август и се очаква да бъде наблюдаван от над милиард зрители. „Внимавай да не се върнеш с гадже китаец”, предупреди италианецът нашата мис.
Още веднъж Габриела сподели, че каузата, върху която ще се съсредочи след връщането си от Мис Свят, ще бъде посветена на превенция на зависимостите, като хазарт, алкохолизъм, но с акцент най-вече върху наркотиците. Габриела ще се обърне чрез кампанията си към по-младите хора, тъй като смята, че голяма част от тях не са добре запознати с последствията от вземането на наркотици. За да разпространи каузата си, през есента й предстоят обиколки по училищата в цялата страна.
Габриела беше лежерно ухажвана от Криско, другият гост в студиото на „Гореща точка”, като рапърът се опита да й зададе коварен интимен въпрос, но беше своевременно порязан от водещия Лео.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 karamitev

    0 3 Отговор
    НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ДАМАТА НА ЖИВО НО СПЕЦИЯЛНО НА ТАЗИ СНИМКА НЕ МИ ИЗГЛЕЖДА НА СУПЕР ЧАРОВНА И СУПЕР КРАСИВА ЧЕ ДА НОСИ ТИТЛАТА МИС БГ.ИМА ДОСТА ПО КРАСИВИ МЛАДИ ДАМИ ОТ НЕЯ В БГ.НО АКО Е ПУСНАТА ОТ ГОРЕ С ПАРАШУТ ИЛИ ПО ТОЧНО НАБУТАНА С ВРЪЗКИ НЕ СЕ УЧУДВАМ ЧЕ Е МИС БГ.УСМИВКАТА И ЗЪБИТЕ И НЕЩО КУЦАТ.НИЩО ЛИЧНО,ПРОСТО КОНСТАТАЦИЯ.
  • 2 Bobi

    5 1 Отговор
    Може да е облечена във Versace, но дали това е най-важното качество на един човек?!? Мисля, че не. ;)
  • 3 митев-софия

    6 1 Отговор
    хахаха какви са тея смешки?!че в лондон какви мацки има тая ряпа да яде.аз живея в лондон и да я видя няма да ми направи кой знае какво впечатление.нормално момиче.пиярски измислици или нейни,боже колко съм неотразима...убиха се да се снимат с мен.абе мила ако не им кажеш коя си и каде си никой няма да те познава.я малко слез на земята.всички сте елитни к..ви обслужвашти министри,бизнесмени,депутати и тея дето имат луди пари крадени от държавата!
  • 4 ahaha

    1 1 Отговор
    http://data.whicdn.com/images/10702898/14639_324180465654_324161225654_9924572_7675851_n_large.jpg

    Prili4a na Soshy ot klipa na Timbaland. Ni6to osobenno ne e mometo, no imaite vpredvid 4e v UK niama sredno-krasivi, ima 90% debelani s izsulen 4orapoga6tnik i obeci na ezika i 10% zadrusteni. Momi4etata ot Bulgaria izglejdat mnogo krasivi tam. Drug vapros e, 4e 4ernite kato 4uiat 4e momata e ot BG i zapo4vat da i nalitat s dumite " I/v gotta BMW, ya ya ya so cute BMW let's go sex sex money BMW money I have money now let's go".
  • 5 Кико

    3 1 Отговор
    Аман от надути и разглезени к..и!!!Ходила в Лондон на усаваршенстване на Английския-или френските техники.
    Най-лошото е че ни се налага да се занимаваме с тях и тяхното самовеличие!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 PlimP

    1 0 Отговор
    "Габриела ще се обърне чрез кампанията си към по-младите хора, тъй като смята, че голяма част от тях не са добре запознати с последствията от вземането на наркотици."

    а това децата от детската градина ли са, на всеки един подрастващ сополивко му е пределно ясно, що не трябва да се взимат наркотици, що не трябва да се кл.ца с който му падне, що не трябва да се пресича на чеервено и т.н.
  • 8 Марко

    3 1 Отговор

    "Мис България предизвикала фурор в Лондон. Това призна самата тя."

    Уауууу - каква скромност!
    ;)
  • 9 гост

    3 1 Отговор
    Не е красива. Много слънчеви бани има по рождение. Кучешките й зъби са като на вампир. Любовниците й са платили за короната.
  • 10 gost

    2 1 Отговор
    neznam kak e stanala miss?s tezi zubi,kriva usmivka i kosmi ot nosa:)))))
  • 11 гост

    3 1 Отговор
    ахаааа и брадата и,една такава.........с една дума ужасна добре че е млада..........чак пък фурор,голяма реклама май!
  • 12 Иван Иванов

    1 1 Отговор
    Това ли в мис България???Това???Сигурни ли сте???
  • 13 смешно

    0 1 Отговор
    ХА ХА ХА
    Тъпо заглавие и подвеждащо.
    Лондон е 15 милиона, има хора от цял свят, едва ли ще впечатли някого балканският субект. В тези езикови школи е пълно с черни и разни други кандидати за черна работа и помощи от бедните страни.
    Още повече, че е пълно с красиви жени, на които този беден тийн не може да им стъпи и на малкия пръст.
  • 14 милен

    0 1 Отговор
    Хора, вижте се Вие как изглеждате и тогава говорете. Каква е тази завист? Момичето е много симпатично и чаровно, особено на фона на последните няколко миски, значително се откроява. Всеки с вкуса си все пак, но не си кривете душата и не търсете под вола теле, за да намерите недостатъци. Стискам палци на момичето и дано да ни зарадва на конкурса Мис Свят !
  • 15 хейтърчо

    1 0 Отговор
    Брей, че злобни типове пишат тука...
  • 16 като гост

    1 1 Отговор
    Голем фурор, нема що... И то само по нейните думи. Мине не мине, па се върне некой "от там" и почне да раздува, как е шашнал тамошния свят. Ма никой сруг не знае за това, хе-хе.
  • 17 Пламен Колев

    0 0 Отговор
    Злобеенето е станало национална черта Българска.
    ..... май
  • 18 гост

    0 0 Отговор
    Прилича на Кейт Мидълтън, затова!
  • 19 име

    0 0 Отговор
    кой я е избрал тая