Last news in Fakti

7 Януари, 2020 12:16 3 038 5

Продуцент на Междузвездни войни посрещна Нова година край Разлог

  • междузвездни войни-
  • продуцент-
  • разлог-
  • рам бергман-
  • пирин-
  • нова година-
  • 2020

Рам Бергман останал очарован от красотата на Пирин

Продуцент на Междузвездни войни посрещна Нова година край Разлог - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Един от най-влиятелните холивудски продуценти в момента Рам Бергман се озова на връх Нова година в луксозен курорт в Пирин планина, пише сайтът struma.com.

Един от най-влиятелните холивудски продуценти в момента Рам Бергман се озова на връх Нова година в родния планински курорт Пирин голф на капама и греяно вино. Защо продуцентът на "Междузвездни войни: Последният джедай" избра тази далечна, далечна галактика, наречена Разлог, за да посрещне новото десетилетие?

Ами той пристигна в България по покана на доведената му тъща - Ирина Асиова-Диамант, която е родом от Разлог.

Бергман е женен за дъщерята на продуцента Моше Диамант, който пък е съпруг на Ирина. Това прави Ирина междузвездна тъща, а Рам разложки зет.

Продуцент на Междузвездни войни посрещна Нова година край Разлог
Снимка: struma.com

Малко е сложно, но важното е, че един от най-актуалните световни кинаджии в момента остана запленен от красотата на Разложката котловина и нищо чудно да видим гледки от Пирин в някоя далечна галактика, където би се развивало действието на следващата "История от Междузвездни войни".

Собственикът на престижния петзвезден курорт Йордан Каназирев даде тържествена вечеря в чест на своя виден холивудски гост и категорично заяви, че Пирин голф е в състояние да се превърне в снимачна площадка за високо бюджетна продукция.

На изпроводяк Рам Бергман подари на любезния домакин тениска на "Междузвездни войни" с лично написаното послание: "Йордан, нека силата бъде с теб!"

Продуцент на Междузвездни войни посрещна Нова година край Разлог
Снимка: struma.com

За жалост семейство Бергман не можа да се наслади на голямата местна атракция разложката Старчева, тъй като трябваше да се завърне в Лос Анджелис, за да присъства на церемонията по връчването на Златните глобуси.

Последният хит на Рам Бергман "Остриета вън" (Knives out) с Даниел Крейг и още куп звезди, беше номиниран в три категории и твърде вероятно да бъде номиниран и за "Оскар".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОРЕНТЕ

    9 0 Отговор
    да ходи да се метне от най-високото, смазаха готината история
  • 2 100

    19 1 Отговор
    Ще снима нов филм за България - Междуселски войни.
    Епизод 1 - Бунтът на гладните
    Епизод 2 - Отмъщението на ситите
    Епизод 3 - ДС се завръща

    Коментиран от #5

  • 3 смок

    6 0 Отговор
    Ми закъсал е човека. С тоя тъп филм и тука ще му скъпо сигурно.
  • 4 Ненчо

    6 1 Отговор
    Освен ковра няма какво да доведе чужденец тук.
  • 5 mdamda

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "100":

    ЕПИЧНО, БРАТО !!! :))))