10 Февруари, 2020 12:34 3 056 20

Веселин Маринов призна кой е любимият му политик

  • веселин маринов-
  • политика-
  • политик-
  • герб-
  • бсп-
  • певец

Трубадурът разлюбил ГЕРБ и всички десни политици

Веселин Маринов призна кой е любимият му политик - 1
Снимка: БГНЕС

Веселин Маринов, без когото доскоро не минаваше нито една публична изява на ГЕРБ, вече е разлюбил не само партията на Бойко Борисов, но и всички десни политици. Това стана ясно от негово интервю пред Нова ТВ.

"Любимият ми политик е Жан Виденов“, призна той за предпочитанията си.

Веско Маринов коментира и изказването на Бойко Борисов, който заяви, че не иска повече да му пее на концертите на ГЕРБ.

„Познавам малко премиера. Бил съм няколко пъти в неговата компания. Не се учудих. Той го каза заради конфликта с Цветан Цветанов и моето приятелство с него“, заяви Маринов.

„Ако мога да обясня на някой, който ме вижда за първи път в живота си, бих му казал, че съм искрен и всичко, което правя в живота си, го правя с душата и сърцето си. Сантиментален човек съм и като всички музиканти съм много чувствителен”, допълни той.

„Уроците, грешките, предателствата и болката постоянно ни учат. Те ни променят постоянно, правят ни по-разумни”, допълни емоционално трубадурът.

Маринов сподели, че промяната в него през годините е, че е станал по-спокоен. „Не съм толкова емоционален, научих се да изчаквам и да не вземам емоционални решения”, посочи още Веско Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЙОРКИПЕТО

    20 10 Отговор
    СЪЪЪ РАЗПЛАЧА ЧЕСНО
  • 2 ВЕСО

    20 12 Отговор
    ПОТНИЯ ГОЛ ОХЛЮВ.............!
  • 3 777777

    10 12 Отговор
    otka4alnik
  • 4 родната милиция

    16 10 Отговор
    И този го хапи коня
  • 5 Ахилчо

    15 7 Отговор
    Айде и Весо Маринов влезе в обяснителен режим! Груба грешка....
  • 6 Já vich..,

    6 7 Отговор
    Pevec si tursi rabotá, ilí partia.....!
  • 7 Веско

    5 6 Отговор
    Ща изам със се потника ти попотен ...
  • 8 Рошко

    5 6 Отговор
    Следващия ще е му е азиз
  • 9 Смях

    11 12 Отговор
    Веско Потта никога не е бил с всичкия си. Само като чуеш кои са му любимите политици и ставаш вирвода като него.
  • 10 Кат загори тигана

    4 5 Отговор
    Палачинката трябва да се смени , за външен вид , ама миризмата остава
  • 11 Viktor

    4 8 Отговор
    Хайде и този си повярва, че е голям певец. Ха по-леко!

    Коментиран от #13

  • 12 Нона

    2 6 Отговор
    Луд умора няма само се поти.
  • 13 Виктория

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "Viktor":

    Викторчо, познавам Веско Маринов от 1980 г. Не знам дали ти си бил вече "проектиран ", но знам първите му стъпки още като студент. Мога да ти кажа, че за момче дошло от "дълбоката провинция", Веско успя с ТРУД и ПОСТОЯНСТВО да извърви не лекия път на доказване сред колегите си и да се изкачи до популярност, която е спечелил заслужено. И да, той е сантиментален и чувствителен. И е споделял разочарованието си от реалността, в която е изпаднало голяма част от обществото. А ти, не се вземай много на сериозно, когато раздаваш "оценките" си.
  • 14 Радо

    5 3 Отговор
    Абе не е лесно наистина да си от Полски Тръмбеш!!!

    Коментиран от #17

  • 15 Не е лесно

    3 7 Отговор
    Да си толкова гнусен и потен червей като Веско
  • 16 Веско

    3 6 Отговор
    Има ли жена до теб и дали ще я лупкат и приятелите ти скоро ...😊
  • 17 Виктория

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Радо":

    Тогава наистина не беше лесно, не е като сега...
  • 18 от кухнята

    1 1 Отговор
    така както си говори Веско, че е сантиментален, чувствителен и прочие, така е вълк в овча кожа, бедна ви е фантазията какви пари направиха с Цецо Физическото покрай санирането и по други схеми, Веско изкупи почти всички апартаменти в прогимназията срещу арката на НСА, има няколко хотела по морето и други имоти които отдава под наем, това че прави еди концерт годишно в зала 1 на НДК не го прави голям певец, но безспорно приятелството му с Цецо Гуменката/които до 8-ми клас е учил в помощно училище поради нисък интелект/, го направи приказно богат, така че подобни жалвания от негова страна са меко казано обидни към бедния български народ, още повече като видиш, че кара Мерцедес Бенц G класа за 250 бона, и ти става ясно за неговата чувствителност, направо човек от народа.
  • 19 един там

    0 0 Отговор
    Каквито и глупости да се пишат за Веско Маринов е все тая. Той си остава и е един от най-стойностните хора в гилдията с огромен талант и най-вече ЧОВЕК! Всички знаят, че той е единственият, който никога не пее на плейбек, а винаги излиза на сцената с гласа си пее и се раздава. Да пееш 1 час пред публика, а не да си на запис и да танцуваш, няма как да не се потиш, ако на някой това му е проблем. Тези, които не се потят се замислете защо! Просто, защото не пеят, а си мърдат устата. Когато съм на негов концерт зная, че съм си дал парите, за да слушам живо изпълнение, а не запис. Ако искам запис ще си пусна клип в къщи. Тези, които плюят да си пуснат Азис, Милко, Софи или някой друг чалгар и да не се правят на интересни, защото явно от музика нищо не вдяват. Гласовите възможности на Веско са изключително добри. Всички специалисти в бранша го потвърждават. Дори и тези, които не го харесват се прекланят пред гласа му. Също така важно е да се спомене, че никога не залитна към чалгата, въпреки, че е имал много апетитни предложения. Като човек можете да го разберете само, ако сте били на една маса с него. Казвам ви, че наистина е голям. Културен, галантен, разбран, човечен и винаги готов да помогне без да се надува и да се прави на звезда. Винаги е сред хората и не ползва охрана. Колкото до Жан Виденов е прав. това е единственият премиер, който не е взел нищо от властта не се е обогатил и не е имало никакъв скандал около него. Сорос и краварите обаче го сготвиха, к
  • 20 един там

    0 0 Отговор
    продължение: Coрoc и крaвaритe oбaчe гo cгoтвихa, кaтo cринaхa бaнкoвaтa ни cиcтeмa и зaпoчнaхa дa прилaгaт плaнът „Рaн-Ът“. Тoй бeшe прoтив дa cтaвaмe кoлoния и му cпрeтнaхa cвaлянeтo пo пoдoбeн нaчин в мнoгo други държaви. Бeшe дocтaтъчнo блaгoрaзумeн дa пoдaдe ocтaвкa, зa дa нe ce прoливa кръв, мaкaр дa мoжeшe дa ocтaнe нa влacт и дa cмaжe бунтoвeтe cъc cилa. Вoeнни и пoлиция бяхa в гoтoвнocт. В Гoрнa Бaня вcички бяхa в пълнa бoйнa гoтoвнocт и чaкaхa зaпoвeд. Пo cъщoтo врeмe cлужeх във Врaня и бaрeтитe cъщo бяхa мoбилизирaни и нa рaзпoлoжeниe дa пoтушaт прoтecтитe. Жaн Видeнoв нe пoзвoли дa ce cлучи aбcoлютнo нищo и нe ce възпoлзвa oт cилoвитe cтруктури, зa дa ocтaнe нa влacт. Тaкa, чe пoклoн прeд тoзи БЪЛГAРИН, кoлкoтo и нeгo дa гo плюят хoрaтa, кoитo нищo нe знaят зa нeгoвoтo упрaвлeниe и зaдкулиcнитe игри, кoитo ни прeвърнaхa oт държaвa в тeритoрия. Caмo cи пoмиcлeтe кaкъв крaдeц дoйдe cлeд нeгo и кaк рaзпрoдaдe вcичкo и унищoжи вcичкo!