Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 17:34 7 995 13

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин

  • подарък-
  • подаръци-
  • свети валентин-
  • влюбени-
  • бонбони-
  • шоколад-
  • романтика-
  • любов

Спестете си главоболието и може би дори скандал, като не купувате следните 7 подаръка

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин - 1
Снимки: Shutterstock

Празникът на влюбените чука на вратата и не остава почти никакво време да купим перфектния подарък. И колкото и добре да познаваме партньора си, винаги е трудно да изберем онзи подарък, който ще го накара да каже "Уау!". Независимо дали скоро сте започнали връзката си или сте заедно от години, подаръците са важни. И за да помогнем на всеки, на когото му е нужно дори и малко вдъхновение, тук събрахме онези подаръци, които в никакъв случай не трябва да подарявате на половинката си за Свети Валентин. Списъкът е съгласуван с експертите и специалисти от компанията Veritas Gifts. Ето кои са и най-неподходящите подаръци за 14-и февруари:

1. Парфюми на знаменитости

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин

Може да ви се струва привлекателно да носите аромат, създаден от Дейвид Бекъм или Бритни Спиърс, но в крайна сметка на парфюмите от звезди им липсва силата и атрактивността, която имат класическите дизайнерски марки. Специалистите съветват да заложим на парфюм, създаден от позната компания, за която със сигурност знаем, че има професионално създадени аромати.

2. Домашни потреби

Каквото и да си говорим, няма никаква романтика в нов тостер или комплект бъркалки. Идеята на подаръка за Свети Валентин е да бъде романтичен и чувствен, а не толкова практичен. Ако подарите на половинката си кана за варене на вода няма да я впечатлите, а дори може да си навлечете и по-сериозен проблем.

3. Евтини шоколадови бонбони

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин

Евтиният шоколад е изключително лош избор за подарък и ще остави лош вкус в устата на човека, който се опитвате да впечатлите. Експертите съветват да стоим настрани от марките от супермаркета, защото си заслужава веднъж в годината да поглезите любимия или любимата с нещо качествено, необичайно и специално.

4. Рекламни бижута

Бижуто винаги е добър избор за подарък за любимата жена. Тук обаче става въпрос за онзи тип бижута, които са евтини и некачествени и са създадени специално за Свети Валентин. Много търговци използват Свети Валентин като маркетингов трик, за да продават повече и това е напълно очаквано на такъв празник. Но не се подлъгвайте да купувате бижу, което може да бъде носено само веднъж в годината. Заложете на класическо бижу, което вашата любима ще може да носи, когато си пожелае.

5. Цветя, купени в последния момент

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин

Цветята са добър избор за подарък за мнозина, но това е в случаите, когато е подходено със съобразителност и вкус при избора им. Те трябва да са свежи и аранжирани подходящо. А това няма да е така, ако ги купите в последния момент и то от супермаркета. Колкото и често срещан подарък да е букетът с цветя, специалистите казват, че той всъщност е много неподходящ. Нещо, чийто живот е едва няколко дена не може да покаже на някой, че ще го обичате цял живот. Подарете на любимия човек нещо, което да покаже, че любовта ви е трайна. А ако все пак държите на цветята, поръчайте ги предварително от подходящ цветарски бутик.

6. Нежелани сувенири

Експертите са категорични, че трябва да стоим настрана от всякакви плюшени мечета, чаши и подобни ненужни стоки, които се продават единствено около Свети Валентин или пък имат надпис с датата на празника. "Магазините са пълни с подобни стоки около 14-и февруари, но имаме ли наистина нужда от тях?", казват те. Вместо това, купете нещо на половинката си, което може да е от полза.

Никога НЕ подарявайте тези подаръци за Свети Валентин

7. Абонамент за фитнес

Нужно ли е да обясняваме защо изобщо е неподходящ този подарък? Подобен дар може да навее не особено добри мисли в главата на партньора ви и той може да се усъмни в намеренията ви. "Дори и получателя на подаръка да се е оплаквал от вида си пред вас, това не означава, че трябва да му купувате подобен подарък", категорични са специалистите.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    16 3 Отговор
    Ейй па аз се чудех на промоцията тази година "Всеки тиган върви в комплект с каска".
  • 2 Дърти лешове 2019

    1 6 Отговор
    Ще бъдат оважени от,, педерунгелите,, га са видяли таквоз нящу...!!! (Младостта краси човека...!!!)

    Коментиран от #8

  • 3 2211

    23 5 Отговор
    Стига сте промивали мозъка на младите. Това е католически празник.Който е католик да си празнува.
  • 4 Сърбина

    5 2 Отговор
    Киснати макарони в печена вода е много добро попадение за вечетя на Трифон зарезан!
  • 5 Гост

    13 2 Отговор
    Няма такъв празник, всичко се прави с комерсиална цел!
  • 6 no name no face no number

    4 4 Отговор
    За св валентин ли къф е нямам идея, но от мен подарявам само един среден подарък
  • 7 Хайл

    6 3 Отговор
    Тъп задръстен празник , за дебилни смотани католици.
  • 8 На лорчето

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дърти лешове 2019":

    Подарък абонамент за Карлуково !

    Коментиран от #9

  • 9 Лилафке

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "На лорчето":

    Ти оттам ли се обаждаш, какво не ти достига,, в,, красивия,, ти живот, колеги имаш там, играй с тях и по тихо да не чуят хората...!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Лорче

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Лилафке":

    Забавляваш всички съседи с маймунското си изражение 🐵

    Коментиран от #11

  • 11 Да не съм на видео стена

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Лорче":

    Че да ги забавлявам, по добре включете една от вас, най добре хипопотама, как къпе чужд син, забавлението ще бъде пълно, аз нищо не позволено не правя , за да забавлявам някого, не съ от цирка или бардака.!! физиономия та ми каквато и да е не е фалшива, Свинска, лицемерна или пък на хермафродит...! Щом си ползвате знанията и по Интернет равратност, за да се по дигравате отново с мен, така да бъде...! БГ е пълна с такива като вас, ще се оправи...!!! Внуците ви се гордеят с такива коври като вас, дано онея младежчетата да ви радват вашите маймунски и свински физиономии...! Бог гледа...!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.