Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 11:57 6 053 9

Изплуваха подробности за любовта между принц Хари и самоубилата се водеща

  • водеща-
  • подробности-
  • принц хари-
  • връзка-
  • тайна-
  • самоубийство

40-годишната Карълайн Флак отне живота си преди дни заради тежки психически проблеми

Изплуваха подробности за любовта между принц Хари и самоубилата се водеща - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

40-годишната водеща Каролайн Флак се самоуби в апартамента си в Лондон. Водещата бе уволнена от риалити шоуто "Love Island" заради съдебно дело, пише Daily Mail. Тогава са започнали проблемите за Карълайн.

Съпругът на Меган Маркъл напоследък често говори за своите психични проблеми. Той се притеснява и за съпругата си, която е в уязвимо състояние. 35-годишният херцог на Съсекс не е знаел, че психиката на бившата му любовница е толкова разклатена, че да стигне до този ужасяващ край. Водещата на популярното риалити шоу "Островът на любовта" по британската телевизия е била много разстроена от съдебния процес и последващото уволнение. Карълайн Флак е обвинена за тормоз по време на връзката с бившия си приятел. Заради обвиненията медиите на Острова започнаха кампания, която урони ужасяващо престижа на Карълайн и дори си позволяваха да я наричат с обидни и грозни думи в статиите си. Една такава медия е The Sun. Изданието си навлече огромна доза недоволство заради използваните епитети срещу Карълайн. Много хора смятат, че именно това е подтикнало Флак да посегне на живота си. Към днешна дата обидните статии срещу водещата са свалени, а на тяхно място the Sun е публикувал карета, рекламиращи горещата линия за хора, склонни към самоубийство, забелязаха наблюдателни онлайн потребители.

Каролайн Флак и принц Хари се срещаха през 2009 година. Тогава тя вече беше известна телевизионна звезда, а Хари беше 25-годишен военен. Флак говори за романтичната им връзка, наричайки я "Буря в чаша". Приятелката ѝ Каролайн Пинкъм бе в компанията на младия принц. Именно тя е запознала тв водещата с принц Хари. "Знам, че Пинкъм е била приятелка на принц Хари. Никога не го бях виждала, затова си помислих, че това е много интересно. И така, аз просто седях там, а той дойде с няколко свои приятели. Прекарахме вечерта заедно в смях и много разговори", призна телевизионната звезда.

Въпреки петте години разлика във възрастта им, между водещата и представителя на кралското семейство започват романтични отношения. Прекаленото внимание на пресата обаче довело до край на връзката им. „Щом историята излезе наяве, всичко свърши. Трябваше да спрем да се виждаме. Вече не бях Каролайн Флак - телевизионната водеща, а бях Каролайн Флак - гаджето на принц Хари“, оплака се блондинката.

Принц Хари, който сега живее със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи в Канада, не коментира смъртта на бившата си. През последните дни приятелката ѝ Лу Тисдейл, с когото е живеела Флак, се е притеснявала сериозно за нейното психическото състояние. Те прекарали заедно 14 февруари. На следващия ден 36-годишната Лу оставила за кратко приятелката си сама в апартамента им, докато отиде до магазина. Когато се върнала, вратата била заключена. Момичето се обадило на бащата на Каролайн. Той имал ключ от апартамента им. Когато отишъл и отворил вратата, видял безжизненото тяло на дъщеря си на пода.

Каролайн изпаднала в тежка депресия през декември след скандал с гаджето си - 27-годишния модел Люис Бъртън. Тя го ударила с лампа по главата. Младият мъж отказа да съди своята любима, но Кралската прокуратура завела дело за домашно насилие. В следствие на това Флак загубила работата си в рейтинговото шоу. Флак се страхувала, че ще се появи видео по време на съдебния процес, направено от страна на полицията в тази злополучна нощ. Тв звездата била гола и се държала непристойно заради тежкото психическо разстройство от което страдала. "Флак не беше на себе си. Бореше се с тежко психично заболяване и пиеше антидепресанти преди смъртта си", разкрива нейна приятелка. Инициатор на раздялата с принц Хари била самата Каролайн.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психолог

    6 10 Отговор
    Аре, Хари, време ти е и ти като всички английски п---дали да изтрещиш окончателно, и да се обесиш на Таур...
  • 2 Всичкото е станало

    4 6 Отговор
    Заради него...!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рошко

    5 3 Отговор
    Тва убийствата отдавна са станали самоубийства за власт имащите
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 комбайнер

    10 1 Отговор
    Хм, да ви дам по една мотика - ще ви излекувам всички психо-проблеми.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГОСТ

    12 0 Отговор
    ХУБАВА ЖЕНА......ЖАЛКО,ЧЕ Е ПОСЕГНАЛА НА ЖИВОТА СИ.......
  • 9 Див селянин

    2 2 Отговор
    Рижко си пада по каки. Любовницата с пет а жена му с три години по-големи. Аз да му имам парите и положението само 17 годишни ще е*а.