Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 17:01 10 748 21

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)

  • възраст-
  • жени-
  • младост-
  • красиви-
  • марая кери-
  • наоми кембъл-
  • ума търман-
  • клаудиа шифър-
  • модел-
  • мелания тръмп

Това са жените, които доказват, че 50 е новото 30

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Времето лети и не се връща. Някои дами обаче нямат причина да се притесняват от този факт. Както се уверихме от единственото по рода си изпълнение на Шакира и Джей Ло на Супербоул - 50 е новото 30. Ако смятате, че само младите звезди могат да изглеждат зашеметяващо, помислете пак! Жените от набор 1970 доказват, че годините са просто илюзия и можеш да изглеждаш ослепително на всяка възраст.

Нищо не започва и не свършва на 50, напротив. Много хора споделят, че в този период се чувстват най-щастливи.

Ето 8 световни знаменитости, които навършват 50 години през 2020 г., но по нищо не им личи.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп е словенски модел, а от 2005 г. съпруга на американския бизнесмен и президент на Съединените щати - Доналд Тръмп. Мелания е родена на 26 април 1970 г. в Ново Место в югоизточната част на Словения (тогава част от Югославия). Придобива постоянно жителство в Съединените щати през 2001 г., а американско гражданство през 2006 г. От 20 януари 2017 г. е първа дама на 45-ия президент на САЩ.

Ума Търман

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ума Търман е известна най-вече с ролята си във филма на Куентин Тарантино „Убий Бил“. Родена на 29 април 1970 г. в Бостън, тя е кръстена на индийска богиня. Необичайното ѝ име, означаващо „даваща блаженство” ѝ дава бащата Робърт Търман. Той става първият американец приет за монах в будистки манастир. В сан го посвещава лично Далай Лама.

Наоми Кембъл

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Наоми Кембъл е британски топ модел и актриса от ямайски произход. На подиума тя дефилира от 15-годишна възраст. Учи в Лондонската академия за сценични изкуства.Тя е първата жена от подобен произход, която се появява на корицата на френското и английското списание „Вог“.През 1991 г. списание „People“ я обявява за една от 50-те най-красиви жени на света.

Клаудия Шифър

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС/ EPA

Германската манекенка Клаудия Шифер е родена на 25 август 1970 г. в Райнберг, Северен Рейн-Вестфалия. През 1987 г. започва работа като модел и в началото на 90-те придобива известност като моден модел. Избрана е от Карл Лагерфелд за лице на марката „Шанел“, което ѝ донася световна слава и статут на супермодел.

Лара Флин Бойл

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Лара Флин Бойл е американска филмова и телевизионна актриса. Родена е на 24 март 1970 г. в Дейвънпорт, Айова. Кръстена е на героинята от романа на Борис Пастернак „Доктор Живаго“, изиграна във филмовата адаптация от Джули Кристи. Името ѝ добива световна популярност след участието ѝ в култовия сериал на Дейвид Линч „Туин Пийкс“. Там тя влиза в ролята на младата Дона Хейуърд. Вследствие Лара Флин Бойл се превръща в една от най-популярните млади актриси през 90-те.

Марая Кери

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Марая Кери е американска поп певица, продуцент, текстописец и актриса, родена на 27 март 1970 г. След дебюта си през 1990 г. тя става първата певица, която оглавява американската класация Billboard Hot 100 със своите сингли пет поредни пъти. След брака си с президента на Кълъмбия Рекърдс Томи Мотола през 1993 г. тя утвърждава позициите си на най-успешната певица на компанията. Според списание Billboard тя е най-успешният изпълнител на десетилетието в САЩ. През 2000 г. на церемонията по връчването на Световните музикални награди Марая Кери е обявена за певицата с най-много музикални продажби за хилядолетието.Тя има най-много сингли, оглавили първите места на класациите - 18. Тя е носител на 5 награди Грами, освен това е единственият изпълнител с 16 статуетки от Световните музикални награди. Марая Кери притежава петоктавен диапазон.

Мелиса Маккарти

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Мелиса Маккарти е американска актриса, сценарист и продуцент, носителка на награда „Еми“ и номинирана за „Оскар“, „Сателит“ и награда на БАФТА. Мелиса Маккарти дебютира в киното през 1998 г. От 2015 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Тина Фей

Горещи момичета, които навършват половин век (СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

Тина Фей е американска актриса, комик, сценарист и продуцент, родена на 18 май 1970 г. Най-известна е с работата си по комедийното шоу „На живо в събота вечер“ и по-точно с имитацията си на Сара Пейлин, както и за създаването на комедийния сериал „Рокфелер плаза 30“. Участва и в редица комедийни филми като „Гадни момичета“ (2004), „Майка под наем“ (2008), „Луда нощ“ (2011), „Сестри на макс“ (2015) и други.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    47 8 Отговор
    Вие се чудите ква глупост да напишете..честно!
  • 2 hot chocolate

    46 4 Отговор
    Мелиса Маккарти да не ви настъпи, че ще ви пари после.
  • 3 супер са

    41 5 Отговор
    Готини милфки...сигурно и цикъл нямат вече...е*еш без гума и не ти пука. Кеф.
  • 4 мани мани

    30 5 Отговор
    т'ва аз ли нещо съм кьорав или има и една бая дебела :) не трябваше ли да са горещи? или едните са горещи кат' кебабченца, а тая кат' иднуо голямо кюфте? и една шопска салатка моля!

    Коментиран от #8

  • 5 мани мани

    11 6 Отговор
    еее, хуба'а раб'та, едното кебабче сте го прегорили ва, пуууу! ама ше го ям к'о да правя... донеси и една лимонада да преглъщам по-добре!
  • 6 Дедо

    15 7 Отговор
    Бабетки. Тая последната мяза на 60 годишна.
  • 7 Горещи са наистина

    8 5 Отговор
    Само Лара с тези петна, някои са били и са по дебели от Мелиса, пък и са известни жени, ядосвам се, че геровци им дадоха самочувствие на 🚾☎️Да напомним началото,, Аз имам двама сина, нямахме ляп да, едем, живеехме в мухъл, сега си играя с чужд син и не знаех, вратата на мола къде е...!.,,Боже, несправедлив си..!!!
  • 8 Кебабче, ама от гаров ресторант

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "мани мани":

    Горещо, сочно... И опасно...
  • 9 Радо

    9 3 Отговор
    Меланийчето бих го ударил и Шифъреску тоже!!!
  • 10 Гост

    13 2 Отговор
    Кухите лейки на Америка!Онази църната спря ли белото, че много шмъркаше!
  • 11 дявола

    10 4 Отговор
    От всичките само Марайчето е като на 30г
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шопо

    5 5 Отговор
    Тия са пресъхнали,бе! Миндофиите им скърцат ,скърцат...
  • 14 Горещ шоколад

    4 0 Отговор
    Е първата любоф...!!
  • 15 кючук чобан Калитко

    3 2 Отговор
    Що не виждам Искра Фидосова, или тя е по-млада?
  • 16 Бреин геймс

    2 1 Отговор
    Не познахте уважаеми читатели! Това е тъп американски тест за интелигентност! До тук само двама малко са се светнали.
    Работата тук е кое е излишно!
  • 17 Алфа Ромео

    3 1 Отговор
    Няма такива глупости като 50 е новото 30 и 40 е новото 20, 40 са си 40 и 50 са си 50, никой не е излъгал времето, някои изглеждат по-добре за годините си но така или иначе това не ги прави по-млади.
  • 18 пешо от панелката

    4 1 Отговор
    Дайте и мъжете които доказват че 10 см са новите 25 см.
  • 19 Готю

    0 0 Отговор
    Искам кака Мелани и кака Наоми да врътнем една тройка мляко с кафе,а дядо Дони ще го пратя до хиляда и една стоки да купи един фенер да дойде и да свети да види как жаса Готю
  • 20 не това е

    0 1 Отговор
    са дърти разпоретини няма как да станат на по 18 каквото и да правят
  • 21 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    значи с това искате да кажете че хората не остаряват
    остана да напишете и колко от тях са бремени
    тъпотии
    на 50 е по хубаво от това да си на 30 а така ли е ?