Last news in Fakti

29 Юли, 2012 21:04 1 607 0

Ново риалити търси кралица на шопинга

  • шопинг-
  • телевизия-
  • риалити-
  • кралица на шопинга

Ново риалити в родния ефир ще заложи на страстта към пазаруването. Предаването „Кралица на шопинга” ще се завърти в ефира на ТВ7 през септември.  Това не е шоу за мода, нито конкурс за красота, а едно напълно различно и ново за България предаване за стил.

Всяка седмица пет решителни жени ще разполагат с ограничено време и ограничен бюджет, за да демонстрират своя собствен стил на обличане.

За участие в кастинга за „Кралица на шопинга” могат да се запишат всички желаещи, навършили 18 години, които искат да покажат на екран своя неповторим стил, страст към шопинга и хъс за победа. За целта претендентките за „Кралици на шопинга” трябва да попълнят специална анкета на сайта: http:// tv7.bg/kralica-na-shopinga. Няма краен срок за включване в състезанието.

В началото на всяка състезателна седмица избрани от кастинга пет дами ще получават обща тема, която задава определен дрескод - гала-вечеря, благотворителен бал, официална церемония, дневна или вечерна сватба, прием и т.н. Спрямо зададения повод, претендентките за „Кралица на шопинга” ще трябва да се погрижат да бъдат подходящо, интересно и стилно облечени и гримирани.

Всеки делничен ден по една участничка ще пазарува в рамките на не повече от два часа със строго фиксиран бюджет, като в това време и сума трябва да предвиди и посещението при фризьор и гримьор.
Претендентките ще бъдат оценявани анонимно от своите конкурентки, както и от независим моден експерт. Участничката, получила най-висока сумарна оценка от гласовете на своите конкурентки и модния експерт, печели и седмичната голяма награда от 3000 лв. за шопинг.

„Кралица на шопинга” е оригинален формат на Global Agency и в България се реализира от продуцентската къща Dream Team Productions. Шоуто с оригинално заглавие Shopping Monsters се излъчва още в Турция, Германия, Холандия, Русия, Молдова, Казахстан, Беларус, а от есента и в България и Украйна.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА