25 Февруари, 2020 15:24 8 015 25

27-годишен милионер разкри как се печелят 7-цифрени суми

  • милионер-
  • продажби-
  • богатство-
  • печели-
  • 7-цифрени суми-
  • танър чидстър

Танър Чидстър успява да изгради от нулата цели две компании, които му носят огромни годишни печалби

27-годишен милионер разкри как се печелят 7-цифрени суми - 1
Снимки: shutterstock

27-годишен милионер разкри тайната си за забогатяване, разказвайки как е натрупал огромното си богатдство на такава крехка възраст.

Танър Чидстър успява да изгради от нулата не една, а две компании, които му носят седемцифрени суми печалба.

Основателят на Fit Warrior и Elite CEOs разказва пред CNBC, че за да се печелят повече пари е нужно първо да имаш конкретна цел за размера на печалбите си или доходите. “Задайте си цели, които не подлежат на предоговаряне, след това приложете реверсивно инженерство”, разкрива младият милионер.

27-годишен милионер разкри как се печелят 7-цифрени суми
Снимки: Facebook

“Бавният начин към богатството е да спестявате. В крайна сметка, много по-лесно е да печелите повече пари, отколкото да спестявате повече”, обяснява той.

Ако целта ви е да станете милионер за 10 години, изчислете колко пари трябва да печелите на година, месец или седмица, за да я постигнете.

“След като направите тази разбивка, вече не е толкова страшно,” казва той. “Много хора обаче си поставят огромна цел, но никога не я разбиват на по-малки части и не са наясно с числата, които трябва да постигат, така че тя просто става непостижима и съкрушителна.”

След като сте си поставили финансова цел, трябва да запретнете ръкави и да започнете да изкарвате пари. Най-добрият начин да печелите големи пари е да започнете с умение, което вече притежавате и което можете да осребрите, казва Чидстър.

“Може би сте наистина добри в това да вкарате някого във форма или пък да правите реклами за компании. Може би правите най-доброто задно салто в света или пък сте наистина добри в продажбата на книги. Определете нещото, което наистина умеете добре, оформете го като услуга и го продавайте на хората.” 27-годишен милионер разкри как се печелят 7-цифрени суми
Снимки: Facebook

Точно така започва Чидстър. Той играе американски футбол в университета и се занимава с фитнес още от дете, затова решава да изготвя персонализирани фитнес и хранителни програми за клиенти. Тогава Чидстър е на 22 г. и точно е прекъснал висшето си образование, преди да завърши последната си година.

Той не започва да печели пари от програмите си веднага. През първите две години заработва едва 2 000 долара и през това време работи в Olive Garden, за да може да плаща сметките си.

Чак след като изкарва курс за създаване на бизнес за онлайн тренировки, той започва да вижда резултати.

“Тогава научих, че хората са готови да плащат високи цени (над 1 500 долара) за услуга. Продавах моите фитнес програми за по около 40 долара. Тогава научих, че хората ще ми плащат по 1 500 долара за моята услуга”, казва Чидстър, който тогава е на 25 години.

Амбициозният млад мъж се насочва към индивидуалните тренировки, след като разбира, че хората плащат четирицифрени суми за тях. След като вдига цените си, той започва да печели сериозни пари.

Успява да заработи 10 000 долара за една седмица. В крайна сметка, успява да повиши доходите си до между 30 000 и 50 000 долара на месец. На 27 г. вече е милионер.

След това използва умението си разрастване на бизнес онлайн, за да започне да обучава други собственици на компании и фитнес треньори как да разрастват бизнес начинанията си. Така се стига до втората му компания Elite CEOs, която той ръководи в добавка към Fit Warrior.

“Това, с което повечето хора имат проблеми, е, че не продават нещата достатъчно скъпо, за да се измъкнат от своята финансова ситуация,” казва той. Ако вашият продукт или услуга е с цена от 100 долара, трябва да продадете огромен брой, за да се справите.

“Ако обаче предлагате една скъпа услуга за 1 500 долара, трябва да я продавате само четири или пет пъти в месеца и вече доближавате шестцифрена сума за годината.

Това, всъщност, е начинът, по който аз се измъкнах от моята ситуация”, казва Чидстър.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай гащи с чорапи

    77 7 Отговор
    Пак американски мечти ни пробутват в БЕДНА България

    Коментиран от #6

  • 2 Васко билета

    52 4 Отговор
    Може да спестява от топла вода и от тоалетна хартия.
  • 3 смок

    44 4 Отговор
    Основното е "продавайте нещо на хората". Пълни глупости!
  • 4 Митко

    39 5 Отговор
    Тук обичаме безплатните неща, а за платените нямаме пари!
  • 5 Последния софиянец

    38 3 Отговор
    Аз в мойто заведение дигнах цените с по 50 ст и отнесох много псувни. Явно на тоя схемата в България не работи.

    Коментиран от #17

  • 6 гост

    43 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бай гащи с чорапи":

    Именно , основната разлика е , че е имал достъп до пазар от 500 милиона клиента във Северна Америка със среден доход над 35-40 000 долара годишно , а в България ще имаш 5 милиона със доход 3500-4000 годишно ! Оттук пук извода става ако ще ставаш милионер , отивай в Америка !
  • 7 Пак съм аз

    12 2 Отговор
    Американският. Футбол, що не си търсих такъф мъж..с хранителни добавки....!
  • 8 мани мани

    12 6 Отговор
    брех, голяма работа бил тоя янки :) аз давам на хората безплатен уеб хостинг със сумати безплатни поддомейни, поща, инсталер със сумати скриптове, цмс и прочие, и нямам много люде :) , та камо ли ако набича да е платено :) цяла индия ме знае и сума в бгто и по света, потребители си имам, ама кълват на безплатното и не са много "клиентите" ми, а си представям ако им набича платена услуга :) няма да имам нито един, от който да цоцам :) + т'фа си имам и производство на реален продукт, който също не върви и само пак си се набутвам :) добре че са китайчулята да ми го правят малко повече от половината неща, инак гу ду'ам ... най-ги обичам такива поучители кат' тоя мускулестия пенгел да ми разясняват как да забогатявам хах мани беги уа! намерил богати пенгели да му пипат тялото и ги точи! ми не съм пенгел бе деба, а и обичам да съм в полза на хората тотал фрее!
  • 9 Бай Рашо

    20 2 Отговор
    Абе като си такъв тарикат, ела тука и предлагай да продадеш нещо! За нашите условия става бързо с кражби и фалити на фирми и предприятия.
  • 10 Лилафка - летящия холандец

    4 4 Отговор
    Аз имам два сина и половина, да си пусна връзките, да тренират като този батка, хамерикански футбол, пък виж че ми издействат някоя добафка за прогресираща лудост...!
  • 11 Пълен палячо!!!

    23 2 Отговор
    От такива псевдо бизнесмени като тоя, всяка година има Инфлация, инфлация, инфлация, финансова криза, печатане на пари, инфлация, инфлация, инфлация, финансова криза, печатане на прави, инфлация и така до безкрай!!! По неговата логика хлебопроизводителите трябва да продават хляба по 100 лева филийката, а проститутките да искат по 10 000 лева на час, маратонкаджиите по 1000 лева на маратонка, строителите по 1 милион за едностаен, и цените непрестанно да се вдигат. Тоя ПАЛЯЧО говори за измъкване от мизерното положение, но ФАКТИТЕ СА, че колкото повече се вдигат цените, толкова по-трудно става измъкването от мизерията!!!! Това че тоя ПАЛЯЧО е успял да си продава фитнес простотията на корумпирани държавни служители и мафиоти, НЕ ОЗНАЧАВА, че целия свят е съставен от такива индивиди с големи купища престъпни пари!!! Реалната икономическа логика е да продаваш повече за по-малко, като количеството да ти носи печалба. За съжаление, благодарение на американците, бизнеса е в ръцете на примитиви, които мислят, че трябва да продават колкото се може по-малко, но възможно най-скъпо. Затова през 2020 година над 90% от обществото още живеят с технологии измислени в началото на 1900-та година, дори масово още се отопляват на дърва, което е символ на първобитните общества отпреди повече от 10 000 години!!!
  • 12 Да доиде да види

    9 3 Отговор
    Какво правят наследниците на комунистите хардлайнери как се става трилионер😂😂😂😂има кво да учи
  • 13 До 1

    13 4 Отговор
    Американците са най-големите грешки на природата и трябва да бъдат заличени. САЩ е огнището на чума по цял свят!!! В САЩ политиката се контролира от джендъри, зоофили, сектанти, мафиоти, наследствени боклучета на милиардерски фамилии. Какво може да очакваш от държава, която е основана от избягалите от правосъдието престъпници на Европа, които са избили почти всички коренни жители (индианци) на САЩ? Янките са най-голямата зараза и трябва да бъдат поставени под карантина и изгорени живи!!!
  • 14 Кака Минка разпоретината

    4 2 Отговор
    Търси ли си
    сеньорита ?
  • 15 Продавам

    5 2 Отговор
    Пача и свински уши на килограми !

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 цената

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    Българина ще стане европеец когато се научи да си плаща,що се отнася до тези които се възмущават от това че сте вдигнали цената с 50 ст. то това не са клиенти а циций (иначе не се възмущават да броят по 2500лв. за нов телефон)същите се възмущават когато трябва да си перфорират билета в градския транспорт.Трябва да се научат че кафето няма да е 50ст. и цял ден да се лигавят на сепарето с идеята като мине някоя оскъдн о облечена да си извадят лизинговия телефон на масата па белкем се закачи момата 😀😀

    Коментиран от #21

  • 18 В е л и к и я

    5 2 Отговор
    Я недей да философстваш а си признай ква услуга си предлагал за 1500 долара ... 1
  • 19 Миро

    7 2 Отговор
    Бре аз пък си помислих че е построил заводи и фабрики и е дал на много хора 🍞.........
    Ядец,пак се прекарах,що съм толкова наивен будала.......?!!!!
  • 20 За да има някоя,, мома,,

    1 2 Отговор
    От 2500 лева телефон плюс някакви други екстри, трябва да е от занаята,ще се учим и четем за трилиони, пък живеем назем и искаме и още, айде холан , стига с тези излишни тупания по гърдите за да се правим пред не когото трябва на,, оправни,, но явно тези от,, фенерите,, така са свикнали...!!!
  • 21 vasik atanasova

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "цената":

    хаха ха хахахаххахаххххаха
    това си е народо психология как ще го отучиш от това ганьо
  • 22 гост

    1 1 Отговор
    Ето, съседа има хубаво кафене, вдигна цената от 1.20 на 1.80 като рпедлага хубаво кафе и хоп, клиентите му започнаха да се оплакват и да намаляват.А той инвестира много хиляди да направи заведението по-добро, с охлаждане и шатри, поддържани зелени градинки, приятно и красиво. Точно такива които учат другите как се прави бизнес са чиста форма на измамници и неуспели в бизнеса. Никой не може да обясни защо някой продава услуга на 40долара, вдига я на 1500долара и си увеличава клиентите.

    Коментиран от #23

  • 23 АЗСЪМТАРИКАТ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    АЗ ПЪК ПУСНАХ ЦЕНИТЕ ЗА УСЛУГИТЕ ОТ 500 лв с ДДС на 500 лв без ДДС и фирмите не се усетиха и вдигнах с 20 процента печалбата си. След 10 години ще натрупам огромни суми и ще си позволя първоначална вноска за Рено Клио! Виждате ли, мечтите се сбъдват, макар и на 65, ще съм успял! Някой знае ли къде да му монтирам газова уредба и дали има преференциални условия за бизнесмени с 3000 лева месечен оборот?
  • 24 CapedCrusader

    2 1 Отговор
    Човека го е обяснил като за глупаци, не разбирам кое не е ясно. Имал пазар в Северна Америка 500 милиона някой беше написал. Приятел, вече не сме в комунизма, границите не са собствената ти държава. Вече всеки има достъп до 5 милиарда души използващи чудото наречено интернет. Иска се обаче познания по език, ако знаеш български само, то сам се ограничаваш, не си ограничен външно. За който не знае има български инструктори,които предлагат и печелят от подобни услуги. Всичко става онлайн, програмите са ти на електронен носител, да не мисли някой ,че този върви от врата на врата и предлага фитнес услуги? Много е право момчето, но се искат много усилия, знания и търпение, 2 неща за които хората (не само българите) нямат. Особено моето младо поколение искат всичко да стане от днес за утре, всичко ти е инстантно - бърза храна, бърз телефон, бърз интернет, това бързо, онова бързо еми с тия работи не става така...
  • 25 ДОКО

    0 0 Отговор
    САМО ГЕНЕРАЛ БОКО МОЕ ДА ПРАИ КИНТИ...И ТО НЕ С МАТЕМАТИКА А САМО С ЕДИН ПОДПИС...В ТРУДНИ СЛУЧАИ С ОБАЖДАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА...АЛО ПАРАТА ДА ИДВА..