Last news in Fakti

3 Август, 2012 18:59 4 218 3

Впечатляваща заря за рождения ден на Ани Хоанг

  • ани хоанг-
  • рожден ден-
  • заря

С романтично тържество на морския бряг, младата надежда на музикална компания “Пайнер”, Ани Хоанг посрещна своя рожден ден. В първия ден на най-отпускарския месец, август, певицата навърши 21 години, което бе повод за много сърдечни пожелания и незабравими спомени, съобщи Планета.

Първите емоции от този специален ден изпълнителката сподели със своя любим, режисьора Людмил Иларионов – Люси и техни приятели.

В по-късната част на своя рожден ден, Ани Хоанг се повесели и със своите почитатели в модерен нощен клуб в курорта “Св. Влас”. Заедно те празнуваха, забавляваха се от сърце и пяха до сутринта, а най-специалният момент от вечерта бе впечатляваща заря, която озари небето.

Ефектната изненада бе специален подарък за рожденичката от Люси, който се бе постарал тя да се чувства най-специалната жена. Истински развълнувана, Ани Хоанг си пожела още много подобни мигове, здраве и хитови песни, с които да радва меломаните.

Те от своя страна също не спряха да поздравяват изпълнителката през целия ден и да й желаят голям брой професионални успехи и поводи за радост. Най-новото музикално предложение на певицата “Ако от теб си тръгна” вече се радва на завиден интерес и се очертава като един от хитовете на Лято 2012.

Този успех провокира Ани Хоанг да продължава да работи все така сериозно и занапред да радва феновете с нови интересни проекти. Тя вече е готова и с най-новата си песен “Загасете светлините”, която обаче ще представи в началото на есента.

Професионалните ангажименти засега са водещи за младата изпълнителка, затова тя ще остави ваканцията за по-нататък. Все пак Ани смята да комбинира работата с удоволствията и когато има участия по морето да си отдели няколко часа за плаж и релакс край брега.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мики Уики

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=riiTi_Lahu4
    Ани Хоанг и Людмил Иларионов
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Доста е напълнял Людмил, ама доста. Определението млада надежда е много правилно а не както масово се категоризират ,, ЗВЕЗДИ''
  • 3 freelive

    0 0 Отговор
    бреееееее чак статия написали за тая.