Last news in Fakti

4 Август, 2012 17:16 766 0

Стиви Уондър се развежда

  • стиви уондър-
  • развод

Известният певец и музикант Стиви Уондър се развежда с жена си след 11-годишен брак, съобщи ИТАР ТАСС.
Причина - "непреодолими разногласия" между съпрузите. Иска за развод е бил подаден в петък. Това съобщиха американските медии, позовавайки се на Върховния съд в Лос Анджелис.
Стиви Уондър се ожени за дизайнерката Каи Милард Морис на 1 септември 2001 година. Те живеят разделени от октомври 2009 година, се отбелязва в иска за разтрогване на брака, копие от което разпространи интернет изданието  "Ти-эм-зи". Двойката има двама синове на 7 и 10 години.
62-годишният Стиви Уондър е съгласен да плаща издръжка за децата си.
Слепият Уондър е един от най-известните в света вокалисти, композитор, продуцент , който е оказал огромно влияние за развитието на музиката през XX век. 25 пъти той лауреат на една от най-престижните награди в САЩ „Грами”. Автор е на 30 албума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА