Last news in Fakti

16 Март, 2020 14:45 3 096 11

Меган накара Хари и Уилям да стъпчат клетва, дадена на Даяна

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • принцеса даяна-
  • клетва

Те били обещали да се опитат да не се разделят и винаги да се подкрепят

Меган накара Хари и Уилям да стъпчат клетва, дадена на Даяна - 1
Снимка: Shutterstock

Отношенията между внуците на Елизабет II Уилям и Хари никога няма да бъдат същите, отбелязва американското списание People.

В социалните мрежи активно се обсъжда хладното им държание преди началото на църковна служба в Уестминстърското абатство по повод Деня на британската общност, който се отбеляза на 9 март. Според наблюдатели, принцовете Уилям и Хари са изглеждали много напрегнати.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха първите, които дойдоха в църквата и заеха местата си на втория ред. Пристигайки по-късно, Уилям и Кейт ги поздравиха от разстояние и седнаха на първия ред.

След това, в очакване на Елизабет II, братята и техните съпруги разговаряли с други членове на кралското семейство, без да си обръщат внимание един на друг, пише jenata.blitz.bg.

Позовавайки се на неназован източник от близкия кръг на британското кралско семейство, изданието отбелязва, че разногласията между Уилям и Хари са започнали отдавна - още когато херцогът на Кеймбридж посъветвал по-малкия си брат да не пришпорва връзката си с Меган Маркъл. Когато Хари обявил намерението си да се ожени за актрисата, Уилям го предупредил, че няма нужда да бърза по този въпрос.

Сега, когато херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да се откажат от задълженията си на членове на кралското семейство, отношенията между братята са се "променили завинаги". По думите му, в миналото братята са били много близки, но през последните години са се отдалечили един от друг. Източникът твърди, че на Хари му е мъчно за Уилям, но не бърза да върне старото положение.

"Те няма да се върнат към онова, което беше. Хари гледа към бъдещето заедно със семейството си. Той не гледа назад", отбелязва източникът. И добавя, че тримата ще живеят не само в Канада, но и в калифорнийския дом на бившата актриса.

Списанието отбелязва още, че охладнелите един към друг принцове са нарушили и клетвата, която някога са дали на майка си - че ще се опитат да не се разделят и винаги да се подкрепят.

"Едно от нещата, за които Даяна ги помоли, бе: "Независимо от това, какво се случва, не забравяйте, че винаги се имате един друг и искам винаги да сте заедно".

И отдавна е очевидно, че това не може да се случи", посочва кралската биографка Ингрид Стюърд, която познавала лично покойната принцеса.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Червеното си червено

    5 1 Отговор
    А кажете сега, мойто портокалчо, като слънце грее, ко ме ентересува брат му ко мисли..!
  • 4 Фейсбук

    3 3 Отговор
    То се знае една истинска и скромна майка, като Даяна, въпреки нейното огромно унижение, за което тя не е виновна, какво може да иска от децата си..! (И Даяна и Хари правилно постъпила, за да натрият носовете на тези, които им съсипаха живота...!)
  • 5 Вижте прозтака

    4 1 Отговор
    С първи коментар, толкова му стига акъла, по голяма,, циганка е,, а се присмива на жената..! (Как един от контингента, особено дъртите, един път не могат с тоз проз акъл нещо свястно да кажат, ами как, акъла им е от кръста надолу...!)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Hristo

    3 2 Отговор
    Mrusnata negurska kyrva skara bratqta. Poznato
  • 8 Лейди Ди

    3 1 Отговор
    Грешката е че нямах интелекта и възпитанието да бъда там!
  • 9 nimportequi

    0 0 Отговор
    От всяка пръчка cвиркa не става така и от обикновена кучкa принцеса... Но и от принц чехльо явно лесно става :)
  • 10 Чехльо да станеш

    0 0 Отговор
    Но да си заслужава, не някой ,, стар боклук,,...!!!
  • 11 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Ха ха , Даяна е знаела Хари чий син е и една здрава връзка между истинския принц и копелето на капитанчето ще унищожи монархията защото тя е смятала че ще се разчуе чий син е Хари след време ... !Само че монархията унищожи нея , Филип не е глупав ... !