Last news in Fakti

30 Март, 2020 11:20 2 697 13

Внучката на Тодор Колев ражда в България

  • тодор колев-
  • теодора кулева-
  • ражда-
  • бременна-
  • осми месец

Теодора Кулева преди дни показа снимки от балкона си

Внучката на Тодор Колев се подготвя психически да стане майка при много специални условия. Както изглежда, тя ще роди в България във време за строга карантина, докато женските консултации са забранени. Бременната в 8-ия месец актриса не смее да излезе другаде, освен на собствения си балкон.

Теодора Кулева преди дни показа снимки от балкона си, като уточни, че вече е в 8-ия месец и кара балконска карантина. От снимките ясно се вижда, че са правени в България, въпреки че Теди има официално местожителство в Лондон, тъй като е омъжена за англичанин. На заден план се вижда планина – екстра, която е характерна за София, а и архитектурата в никакъв случай не е като в Англия. Актрисата и съпругът ѝ Джоузеф пристигнаха у нас още преди Коледа и, както изглежда, поне засега не смятат да си тръгват. Бъдещата майка най-вероятно вече си е избрала лекар, който следи бременността ѝ и при когото смята да ражда.

Внучката на Тодор Колев ражда в България

Проблемът обаче е, че развитието на детето, което трябва да дойде на бял свят след около месец, в момента май не се държи под медицинско око. Още преди седмици женските консултации бяха спрени от правителството заради опасността от разпространение на заразата с новия коронавирус. Ето защо в момента Теди стои под ключ, пазейки се от микроби, без да смее да си показва носа далеч от своя собствен дом. Засега тя не се оплаквала, но като всяка жена в напреднала бременност таяла тревога, че не е в постоянна връзка със своя лекар. И се чудела какво ще стане, ако бебето тръгне да излиза неочаквано, а се окаже, че точно в този момент болницата, в която иска да ражда, е под карантина заради заразени лекари и пациенти. Това вече се случи в няколко лечебни заведения в страната.

Не само това е тревогата да Теодора, смятат хора в артистичните среди. Тя ще се лиши от една от най-големите радости за бременните жени – предродилния шопинг, при която за бебето се купува количка, креватче, дрешки и всякакви други пособия, необходими за отглеждането му. В момента единственият начин да се сдобиеш с такива продукти е да ги поръчаш през интернет. Но не е ясно дали ще получиш това, което си видял на снимката. Ето защо към момента бъдещите родители не били подготвени с нищо около предстоящото отглеждане на бебето си. Но пък го очаквали с радост и любов, което е най-важното за едно бъдещо раждане, пише вестник "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Но не за ,,мъж,,..!

    8 1 Отговор
    Кахър за дъжд...!
  • 2 Митко Бомбата

    5 3 Отговор
    Дреме ми на шмайзера
  • 3 Защо не

    10 4 Отговор
    Ами прекрасно!!! Много късмет желаем на семейството, здраве и сили на майката и добър старт на бебо. А именце измислиха ли, то сега той англичанина нали … Зетя като мед ли да е или... Тодор Колев все пак... Голям човек за нас е... Едно хубаво българско име е мнооого важно в случая...
  • 4 Защо не

    12 0 Отговор
    Миче, дръж здраво и немааа а се даваш, че ш изложиш родъ. И не казвай на мъжо кво съм ти писал... Мани го... Ти глей българче да си родиш и да си го възпиташ таферно българче, те англичаните добри са, пари имат, ама ние сме си по...
  • 5 Благодаря че ни информирахте..........

    7 4 Отговор
    Много ни интересуваше
  • 6 Защо не

    4 0 Отговор
    … и "Трифон" може... Ако пък да речем "Тодор" ти не харесва... Не съм мислил де, ама ако искаш да помагаме... Те повече глави като мислят друго е... Чакай сега се сетих "Тервел", то ако разровим историята много ще излязат... е, и да ме не дадеш на англичанино, че ш ме короняса... ей! Па земи та го научи и него на български, да мое си се псуваме ка си требва...
  • 7 А насам а натам!

    3 0 Отговор
    Изведнъж Лондон стана предградие на София!Успешно раждане!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бобошен

    3 3 Отговор
    В Англия Колева вече Кулева ли се нарича? От Cool ли идва?

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Архитект куратор

    1 0 Отговор
    Много и е малък балкона , то това балкон ли е?