Last news in Fakti

16 Август, 2012 10:03 808 0

Тридневен кънтри маратон от Lilly of the West

  • lilly of the west-
  • кънтри-
  • маратон

Най-популярната българска кънтри група ще изнесе три безплатни концерта през август

Lilly of the West, групата пионер в кънтри музиката в България, подготвя на феновете си тридневен музикален маратон.

Между 24 и 26 август Лили Друмева и колегите й ще свирят в три поредни дни на ключови локации в столицата, за да донесат на феновете си лятно настроение и нови емоции.

Музикантите са подготвили истинска музикална разходка из деветте си албума и някои класики в стиловете кънтри, блуграс и суинг. Първата стъпка от приключението започва в 19 ч. на 24 август на лятната естрада в Борисовата градина.

На следващия ден Lilly of the West ще свирят в парка “Заимов” на сцената пред “Театър София”, а в неделя, 26 август, маратонът завършва в Южния парк на алеята откъм ул. “Нишава”. И трите събития са с начален час 19 ч. и са с вход свободен.

Освен добро настроение, групата ще подари на присъстващите и песни от чисто новия си албум “Swings & Heartaches”, който излезе по-рано тази година. Проектът включва бърза част, подходяща за парти, която съдържа суингове, блус и рок енд рол. Втората предлага далеч по-баладичен поглед над кънтри музиката.

Трите концерта ще са първото участие на Lilly of the West след турнето на музикантите в Литва, което включва и представяне в рамките на прочутия кънтри фестивал Visagino Country.

Това не е първото подобно участие на групата в чужбина. Богатият репертоар на Lilly of the West, които свирят заедно от 1996 г., им е спечелил редица концерти в чужбина и множество фенове извън България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА