Last news in Fakti

21 Април, 2020 22:26 10 980 21

Тези вещи ви пречат да имате пари

  • пари-
  • дом-
  • предмети-
  • вещи-
  • енергия

От обстановката, която ви заобикаля, зависи не само настроението, но и финансовото ви благополучие

Тези вещи ви пречат да имате пари - 1
Снимка: shutterstock

Бедността се привлича не само от неудачни обстоятелства, но и от най-обикновени неща в дома ни.

От дълбока древност хората са придавали голямо значение на енергията в жилището си, тъй като именно тя определя качеството на живот на обитателите му. От обстановката, която ви заобикаля, зависи не само настроението, но и финансовото ви благополучие.

Ако не искате да страдате от безпаричие и непрекъснато да ви мъчат финансови проблеми, е добре да се отървете от някои неща в дома си, които носят отрицателна енергия.

На първо място, това са празните бутилки. Те носят бедност, особено ако са оставени на масата. Празните шишета са символ на пустота, от която трябва да се избавите на момента!

Бутилките, които изпълняват функция на декоративна ваза или украса, също не трябва да бъдат празни. Определено трябва да сложите нещо тях, в противен случай паричните потоци ще се устремят извън къщата.

Старият или плесенясал хляб също води до загуби и бедност. Хлябът винаги е бил на почит, затова в дома си трябва да имате само пресен. Енергията на финансовото благополучие заобикаля онези места, в които небрежните собственици не обръщат внимание на този важен продукт.

Изсъхналите цветя също трябва да бъдат изхвърлени, ако не искате да ви застигнат финансови проблеми. Те отнемат положителната енергия и лишават обитателите на жилището от щастие и просперитет.

Цветята, натопени в застояла вода, блокират финансовите потоци и не позволяват да печелите добри пари, дори и да имате престижна професия.

Счупените съдове също са знак за бедност и трябва да се отървете от тях. Освен че са опасни за здравето, те носят в дома ви енергията на разруха и бедност.

Старите мебели, които сърце не ви дава да изхвърлите, също могат да блокират паричната енергия. Вещите, които никой не използва, натоварват пространството и пречат на положителната енергия да прониква свободно във всички стаи.

Тапети или други декоративни елементи по стените, които са в изключително лошо състояние, също привличат бедност. Важно е да поддържате къщата си чиста и подредена, в противен случай мечтите ви за пари ще останат само блян.

Старите обувки, особено такива, които са скъсани и мръсни, вещаят големи проблеми с парите.

Дрехите на починалите хора, които висят до тези на живите, отнемат силите, затова и нямат място в дома ви. Такива неща се отразяват негативно както на здравето, така и на настроението, като не ви позволяват да печелите пари.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    56 1 Отговор
    А старият ми ЗАЗ?Сърце не ми дава да го нарежа с флекса,да не говорим че тъщата ще ме удави в морето.

    Коментиран от #10, #13

  • 2 Отново

    50 6 Отговор
    глупости на търкалета.
  • 3 Фермер

    44 2 Отговор
    От обстановката, която ви заобикаля, зависи не само настроението, но и финансовото ви благополучие. -Да съгласен съм.Само ако става дума за обстановката която ни заобикаля в държавата.
  • 4 ГГГ

    22 3 Отговор
    Дрън-дрън-че-пляс. Нищо подобно. Няма да си хвърля нещата, а никак не се отразава това на парите ми. Ако ги метна да, ще трябва си купувам нови, но старите ми са по-удобни. Бабини девитинини иначе.
  • 5 Лудия

    32 3 Отговор
    Такива глупости не бях чел скоро. Хора, карантината не ви влияе добре
  • 6 ужас

    14 5 Отговор
    от къде ги четеш тия простотии бе момиче, аз ако седна да пиша такова нещо, ще се продъня от срам, ама честно ти казвам. това и за залъгалка-приказка за малките деца не става. даже не схващам и за какъв вид фантастика става дума

    Коментиран от #9

  • 7 само да ти кажа

    6 1 Отговор
    че времето, пространството и придружаващите ги енергия, да речем и химични елементи, неутрино ако щеш, едва ли им дреме за измислицата на човешкото същество, а именно парични средства, или пък каквото и да е финансово положение
  • 8 Behemoth

    3 3 Отговор
    А мармотите завиват ли шоколада?Народе?????
  • 9 Jeep

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "ужас":

    Ти може и дa cе продъниш, aмa нa някои им плaщaт зa тия проcтотии и cе дънят здрaво. То половинaтa опиcaни нещa ca резултaт от бедноcт, a не причинa. Виж, прaзните бутилки aко ca от огненa водa може и дa минaт зa причинa.

    Коментиран от #14

  • 10 Jeep

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    И aз тaкa, a cлед някоя годинa и пaри може дa донеcе...я кaто ретро, я кaто нещо друго, дето cъм му нaмиcлил.
  • 11 Йеродякон Игнатий

    5 0 Отговор
    Особено зле се отразява на паричните потоци ако не ходите всеки ден на църква и не палите поне по 1 свещ от големите. На моите парични потоци се отразява зле...
  • 12 Бачо Киро

    6 0 Отговор
    Също така ви пречат злата, пари, скъпоценни камъни, с удоволствие ще ви освободя от лошата карма.
  • 13 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Не фърляй заза, виж в немското мобиле колко вървят.
  • 14 Учуден

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Jeep":

    Браво .С две изречения каза повече неща от цялата статия.
  • 15 Отворко

    21 2 Отговор
    Аз мога да назова поне пет причини за това , че нямам пари.1 # Енергото.2# Мобилния оператор.3# Теца.4# Бензиностанциите.5Застрахователите.6# НАП.7# Автосервиза.8 #Кръчмаря.9# Промоциите.10 МЪРЗЕЛА...
  • 16 ФАКТ

    13 3 Отговор
    Само в родната кочина,който работи е беден ! Такава простотия няма никъде в ЕС ! Само айдуците са добре по тези земи .
  • 17 Рошко

    12 1 Отговор
    Празни бутилки богати души, така го разбирам аз, вие богатството си го носете в гроба
  • 18 Нощен Наблюдател

    9 1 Отговор
    Вещите които доказано ми бъркат в джоба са телефона , телевизора и ел. уредите .
  • 19 Циганин

    7 0 Отговор
    Старият ми часовник с кукувичка отдавна не работи, вместо да кукувичката да кука, излиза на всеки кръгъл час и вика - колко е часа колко е часа.
  • 20 боцмана

    7 0 Отговор
    Бинго , щом старите вещи ми гонят парите , още днеска натирвам жената!
  • 21 Жоро

    4 0 Отговор
    ТИЯ СА ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ..КУПИ СИ НОВИ МЕБЕЛИ,НОВА КЪЩА,ТЕГЛИ КРЕДИТИ---ЕИ КЛАКЬОРИТЕ РЕТРОТО ЕПО ЗДРАВО И ПО СКЪПО...