Last news in Fakti

1 Май, 2020 11:50 2 669 10

Даниел Петканов: Милен Цветков нямаше да хареса жалейките по негов адрес

  • лудия репортер-
  • даниел петканов-
  • милен цветков

"Искам да съхраня хубавите и весели моменти", написа Лудия репортер

Даниел Петканов бе сред най-добрите приятели на Милен Цветков. Лудия репортер никога няма да забрави, че журналистът пръв повярва в него и го внедри в телевизионните среди, които го направиха популярен и в момента се изхранва от това.

Разликата във възрастта за тях не е била проблем и винаги са си говорили открито на всякакви теми. След новината за ужасната катастрофа, в която загина Милен Цветков, Дани Петканов разтърси мрежата с думите си.

Сега отново използва трибуната на социалните мрежи, за да признае нещо важно за приятеля си. "Милен със сигурност нямаше да хареса жалейките по негов адрес. Животът трябва да продължи. Всеки ще получи това, което заслужава. Най-доброто предстои. Искам да съхраня хубавите и весели моменти", написа Петканов и сподели забавни видео клипове от работата си с Милен Цветков.

По този начин той обясни отсъствието на каквито и да е жалейки в профила си. Даниел страда много за загубата на близкия си приятел, но няма намерение да го прави достояние на целия свят. И не може да разбере как може толкова хора да си правят реклама на негов гръб, споделяйки снимки и истории, като въобще не са се познавали с журналиста, а просто да му гостували веднъж-два пъти в предаването, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 5 Отговор
    Aйде и тоя палячо започна да се мьчи да излезе от ,,забвението,,....

    Коментиран от #2

  • 2 вуйна

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Да бе....нямат край

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Кони

    10 4 Отговор
    Скрий се палячо грозен!!!
  • 4 Яница

    19 1 Отговор
    "Който е приятел на всички - не е приятел на никого"!!! Аристотел!!! Апропо, имайте малко уважение и не ни баламосвайте!!! Адекватна присъда эа убиеца - доживотен эатвор!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Читател

    5 3 Отговор
    Дани, "всеки ще получи това, което заслужава". Нима Милен Цветков заслужаваше да бъде убит по този начин? Това разбирам от твоите разсъждения.
  • 8 Последния софиянец

    1 12 Отговор
    Стига сте я ровили още тази историйка дайте да се съберем на протест пред парламента в защита на Кристиян ако трябва и гладна стачка ще направим само и само да освободят Криси свобода свобода за Криси свобода.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МАЙНА ТАУН

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    АБЕ ШОПЕ....ВЗЕМИ СИ СМЕНИ НИКА ПОНЕ...........
    САМО НЕГАТИВИ СЪБИРАШ,С ТВОИТЕ КОМЕНТАРИ.......