24 Май, 2020 10:35 6 738 18

Любо Нейков не можел да плаща заплати на "Комиците"

  • любо нейков-
  • комиците-
  • заплати

Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и другите обичани актьори от колектива на шоуто останали без пари

Тежка е телевизионната съдба на предаването "Комиците", което за пореден път изпадна от ефира на bTV. Актьорите от забавното шоу са освободени от ангажименти и се водят безработни.

Шефът на продукцията Любо Нейков нямало как да им плаща заплати, тъй като било невъзможно да си избие инвестицията. Телевизията му секнала кранчето, а участия, каквито "Комиците" правеха из цялата страна, не било възможно да се провеждат предвид кризисната обстановка.

Така Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и другите обичани актьори от колектива на шоуто останали без пари. Повечето от тях традиционно имат ангажименти и в театрите, но в момента няма как да играят. На практика доходите, които получавали от няколко страни, секнали изведнъж. Единствено Любо Нейков продължавал да е финансово подсигурен. Освен продуцентския бизнес и изявите на театралната сцена, комикът има и фирма за недвижими имоти заедно с неговия приятел и съдружник Евтим Милошев. За момента бизнесът с продажбата на жилища не е сред засегнатите и Любо бил спокоен, че ще продължи да изкарва пари, без да затъва в дългове.

От години в актьорските среди се говори, че Нейков е сред най-имотните в бранша и разполага с повече от 5 апартамента в София, които отдавал под наем за офиси на различни фирми. От наемите получавал по няколко хилядарки чисти пари всеки месец, които му били предостатъчни да си живее охолно и щастливо, без да си мърда пръста.

Въпреки че е значително по-напред във финансов план от колегите си и води живот като на бизнесмен, Любо не се е възгордял покрай богатството си и продължава да бъде състрадателен. Той до последно помагаше със сметките на Стоянка Мутафова и Вълчо Камарашев, които ни напуснаха в рамките на година.

В момента Нейков страшно се тревожел за всичките си подчинени от "Комиците" и ги уверявал, че ще намери начин предаването отново да се върне на екран, пише още "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Егааа

    31 5 Отговор
    Ама те за пари ли работеха мислех че го правят на добра воля
  • 2 хахаха

    19 7 Отговор
    и това ако е новина вие трябва да си хвърлите купените дипломи ... то не е от вчера не е от днес но типично за вас е да не го знаете нали трябва да ухажвате хунтата и да пускате поръчкови статийки
  • 3 влади горанов

    29 2 Отговор
    Да кандидатства по мярката 60 на 40.
  • 4 Голям Слон

    44 30 Отговор
    Когато някой ми каже, че харесва "Комиците", това ми е достатъчно да разбера на какво интелектуално ниво се намира и какво му е чувството за хумор. Общо взето, "комедия" за овчари. Няма изтънченост, няма интелигентост и приятна закачливост. Малко тип прехваления "Бени Хил"..

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 80%

    24 17 Отговор
    ДебилHо шоу за деbили, съжалявам, но това е !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 добри новини

    21 7 Отговор
    Идеално, време е тези тулупи да поработят нещо и да поотслабнат малко.
  • 11 1001 нощ

    14 4 Отговор
    приказка за наивници, направо да ги съжали човек, живи да ги оплачи .......
  • 12 Бойко Боклука

    15 4 Отговор
    Дайте да им съберем пари със СМС-и, да не вземат да отслабнат!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Вуйо

    15 3 Отговор
    Спука им се балона на измисленото предаване. Интересно по колко изкараха от 13 те сезона на ,,Столичаните,, Ако не са взели поне по двеста- триста хилядарки ,значи си заслужават съдбата.
  • 15 Бай Шиле

    7 2 Отговор
    Тия не са ли самодейци?
  • 16 Малката муха

    8 9 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    Нали, друго си е Шоуто на Цитиридис! Голем смеха, голема комедия! Ти сигурно си на 15г. и се кефиш на идиоти

    Коментиран от #17

  • 17 Голям Слон

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Малката муха":

    :-) Никога не съм твърдял, че имам интерес към български хумор. БТВ не гледам. Още повече пубери с голямо самочувствие и нулево покритие.
  • 18 Qwerty Yop

    1 0 Отговор
    Хич не ми е жал за тея. Всичките са прибирали големи хонорари докато са снимали "СТО-личани в Повече", отделно играят в театри, други предавания, озвучаване на филми, реклами и тн. и това са години наред.Предполага се, че всичките тея живеят нормално и мат поне среден стандард на живот с приходи средно от поне 2-3000 лева месечно. Оттук следва, че би трябвало да имат заделени пари, а ако нямат, това си е техен проблем! Ако не са чували за "бели пари за черни дни", при сегашното положние ще се научат! Живота учи най-добре!!