Last news in Fakti

12 Септември, 2012 14:33 60 985 8

Гола жена се разходи по магистрала в Калифорния

  • гола жена-
  • калифорния-
  • магистрала

Гола жена беше забелязана да се разхожда свободно по калифорнийска магистрала, съобщи електронното издание 10News.

Според свидетели, около неидентифицирана жена – шофьор е участвала в автомобилна катастрофа. Според очевидци афроамериканката е излязла от колата си и е съблякла всичките си дрехи без видима причина.

Запис от клетъчен телефон, предаден на 10News, показва чисто гола жена, която върви в скоростната лента на магистралата.

„Видяхме някой да се разхожда на пътя и той изглеждаше гол“ - споделя човекът, заснел клипа и добавя: „ Това не е нещо, което може да се види всеки ден – чисто гола жена, която се разхожда свободно по магистралата“.

На видеото ясно се виждат няколко коли, отбили встрани, за да избегнат удар с жената. Също така се вижда дежурен полицай, опитващ се да регулира движението така, че жената да не пострада.

Полицейски патрул е успял да закара жената в близката клиника – Парадайс Вали, където да бъде поставена оценка на психическото й състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соти

    9 0 Отговор
    Ииииии!!!!!- каква новина само-че американските психиятрични клиники от последните 30години са постоянно пьлни.Даже в големите градове не достигат.Нищо ново....
  • 2 Петър

    5 1 Отговор
    Само едно не мога да си изясня ! КАК МОЖЕ ДЯДО МИ ДА Е ТОЛКОВА ПРАВ...след като вече минаха 20 години от кончината му ?
    КАК МОЖЕ ?
    Човечеца все повтаряше: "АБЕ ЛУД ?! КОЙ Е ЛУД ? ОНЯ ДЕТО ИЗНАСИЛВА ЛИ ? ЧЕ КАТО Е ЛУД - ЩО НЕ ХОДИ ДА СИ ЯДЕ ЛА*НАТА ?"

    Мдааа... та и тук е същата "приказка" !
    Тая ако е луда - КАК ТАКА НЕ НАМЕРИ ДА ПОКАЖЕ ЛУДОСТТА СИ ПО ДРУГ НАЧИН ? ...да си изяде ла*ната (например) на магистралата ?

    А ???

    Сложно се отговаря на такъв въпрос. Значеееее, какво излиза - ЧЕ ВСИИИИЧКО ПАК Е ЗАМИСЛЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗ "НОВИНИ" ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА - ДЕМОРАЛИЗИРАТ ХОРАТА !
    Нали така ?

    Как пък ЕДИН ПЪТ НЕ ВИДЯХМЕ ЛУД ДА СИ ИЗЯЖДА ФЕКАЛИИТЕ, АМИ ВСЕ ---> ДА РАЗВРАЩАВАТ МЛАДИТЕ ???

    Колкото до идиотското видео 1:11 "No one was hurt", ША МА ИЗВИНЯВАТЕ, НО - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕ, КОООЛКООО ДЕЧИЦА Е ИМАЛО В КОЛИТЕ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ, Т.е. - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО ДЕЦА Е ОПОРОЧИЛА ТАЗ МРЪСНИЦА !

    А дори и едно да е --- това вече си е "HURT" от всякъде !
    Отиди после да му възвърнеш Чистотата в Очичките, Невинността във възприятията ! Просто е свършено !!!

    ....ма пък кой ли му пука вече какво гледат Децата.... ТО ОТ ЕЙ ТАКИВА "НОВИНИ", ВСИЧКО СТАНА МАЗАЛО ! ВСИЧКО Е ЗАПРИЛИЧАЛО НА ТОТАЛНА К..ВАРЩИНА !!!
  • 3 ППППППП

    2 1 Отговор
    Това трябва да влезе в топ новините за месеца!
  • 4 ..!..

    2 1 Отговор
    абе човече, смени си дилъра... съвсем си влезнал във филма...
  • 5 до петър

    2 1 Отговор
    и теб май не те слуша главата!!!!!!!!!
  • 6 Виолет Ризов

    1 0 Отговор
    Не знам кой е писал статията обаче изобщо не се е поинтересувал за да разбере повече ами само е изгледал клипчето и просто е превел това което се казва в него ДОСЛОВНО ...
    Не знам да се смея ли да плача ли. То това можеше и аз да го свърша, да не казвам че и по добре поне малко от малко щях да се поинтересувам. Та имам един въпрос кога ще ме взимате на работа имам странното чувство, че ще се справя по-добре
  • 7 неизвестен

    2 1 Отговор
    Що не съм бил там да й тегля един к.. на тази мърда
  • 8 Русев

    0 0 Отговор
    Не се учудвам,вчера видях гола жена да се разхожда в гр.Раковски.Ние да не сме по-назад?