Last news in Fakti

13 Септември, 2012 02:12 8 145 4

Лесбо целувка разбуди спяща красавица

  • украйна-
  • спяща красавица-
  • яна гуржий-
  • тарас полатайко

Арт инсталация с истински Спящи красавици, които обещаха да се омъжат за посетител, който ги събуди с целувка, завърши неочаквано, когато едно от момичетата отвори очи след целувка от жена, отбелязват украински медии.

Посетителите се стекоха тази седмица към Националния музей на изобразителното изкуство в украинската столица Киев, за да зърнат необичайния интерактивен проект. Пет красиви млади жени се редуват да спят в галерията с обещанието да се омъжат за принца, който ги събуди от дълбокия сън.

Но принцът на участничката Яна Гуржий се оказа принцеса, след като тя решила да отвори очи, когато била целуната по челото. "Бях удивена, когато отворих очи и видях момиче", каза 24-годишната преводачка. Украйна не разрешава гей браковете, така че се оказало невъзможно двете момичета да сключат брак и по този начин да изпълнят договора, който са подписали.

Яна обаче е убедена, че за нетрадиционната среща има някаква причина. "Смятам, че не е съвпадение, че се срещнахме по този начин. Тя е много интересен човек, така че се надявам да имаме някакво професионално и творческо партньорство", сподели младата жена.

Проектът "Спящата красавица" е дело на родения в Украйна художник Тарас Полатайко. Той емигрира през 1983 г., а от 1989 г. досега живее в Канада. "Идеята зад проекта е търпение. Нашият народ може да бъде търпелив дълго време. Докато Красавицата спи, цялото царство също спи. Ако царството иска да се събуди, Красавицата трябва да бъде пробудена", заяви художникът.

"И петте момичета, които избрах, са прекрасни, умни и очакват истинската любов. Имаме по трима-четирима посетители всеки ден, които искат да събудят Спящата красавица, както мъже, така и жени. Това не е брачна агенция. Това е магия, приказка. Никой не знае как ще свърши тя", допълни Полатайко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 1 Отговор
    Ми мнооогооооо хубаво !
    Отново БОГОХУЛСТВА, отново усул-усул гледа да се прокара ИЗВРАТЕНОТО !
    Отново ФЕМИНИСТИЧНО УРОДЛИВОТО !
    Отново ...децата израстват с ИДИОТСКИТЕ малформации на шепа НЕДОНОСЧЕТА-ВОАЬОРИ, който освен да НАСАЖДАТ ОМРАЗА М/У ПОЛОВЕТЕ....НА ДРУГО НЕ СА СПОСОБНИ !

    ПОЗОР !

    Така ли вече ще запомнят приказката ? М ?
    Има ли въобще НЕЩО на този свят (в днешно време), КОЕТО ДА НЕ Е ЗАВЪРТЯНО НАОПАКИ ?

    Как въобще може да се публикува подобна ОТВРАТ ? КАЖЕТЕ !!!
    _______________________________

    Само преди 10-тина години се разтръби че МЪЖЕТЕ ВЕЧЕ НЕ СА НУЖНИ ЗА ОПЛОЖДАНЕТО ! Женските можели сами са си се оплождат и размножават ?! ЕГАСИ И НАГЛОСТТА, ЕГАТИ и ОТЦЕПЛЕНИЕТО ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ !

    Ама добре вееее.... ходете с вибратори в гащитеее... вкарвайте си сперматозоидите ...ако щете и отзад ! (САМО ЧЕ С ИНЖЕКЦИЯ !)
    ...да ва видим КОООЛКО ЩЕ СТЕ ОТВОРЕНИ ТОГАВА !

    ПФУ ! СРАМОТА !

    Коментиран от #3

  • 2 Боян

    2 0 Отговор
    Откога целувката по челото е лесбо целувка?
  • 3 Евгений Чавдаров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Няма страшно бе брат децата не четат новини ти да не се влияеш нещо.
  • 4 Петър

    0 0 Отговор
    Абе не четат.... пълно е с непълнолетни тука !
    Всеки Божи ден влизат... подмамени покрай mobile.bg
    Гледат голотиите и цъкат... и къде мислиш влизат ?