Last news in Fakti

8 Юни, 2020 14:53 11 669 40

Уфолог откри извънземен кораб на Луната (ВИДЕО)

  • нло-
  • наса-
  • аполо 10-
  • луна-
  • уфолог-
  • извънземни

Според Скот Уоринг огромното НЛО с триъгълна форма е с дължина около 5 километра

Уфолог откри извънземен кораб на Луната (ВИДЕО) - 1

Любителите на извънземни вярват, че са забелязали извънземни обекти и база на Луната. 

Според тях, тези така видими структури, не са били публично обявени, защото НАСА се опитва да прикрие доказателствата, за да защити човечеството.

Ловците на НЛО отдавна твърдят, че на Луната гъмжи от извънземен живот, а някои смятат, че НАСА знае за присъствието  на чуждоземците, но крие тази информация.

Сега теоретиците на конспирацията призовават космическата агенция да пусне всички доказателства, които има за съществуването на извънземните.

Изтъкнатият уфолог Скот Уаринг дори сравни предполагаемото прикриване на извънземна активност с прикриването на информация за коронавирусната пандемия.

Уоринг бе един от първите, които забелязали очертанията на гигантски извънземен кораб на Луната с помощта на снимка на НАСА, съобщава esoreiter.ru.

На фотографиите, направени от НАСА по време на мисията Аполо 10, се вижда триъгълен обект. 

Няма никакво съмнение, че това е извънземен кораб, заявява убедено уфологът.

Уоринг предлага да се обърне внимание на горния десен ъгъл на снимката, където можете да бъде забелязано НЛО-то.

Според него това е огромен извънземен кораб с дължина около 5 километра. В горната му част се виждат дълги диагонални линии, които вървят от носа към опашката. Това, според изследователя, показва височината на извънземния обект.

Изследователят е много изненадан, че толкова голям обект като този, не е бил забелязани от космическата агенция. 


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иво

    42 7 Отговор
    А каската на Дарт Вейдър вижда ли се?

    Коментиран от #20

  • 3 някой си там

    33 10 Отговор
    Един призрак броди в краварника! Призрака на глупоста!
  • 4 Сашко Великиот

    12 7 Отговор
    Ей, няма да ми барате колесницата!
  • 5 ГЛЕДАЛ СЪМ ГО ПРЕДИ ГОДИНИ ПО ХОЛИВУТА

    15 5 Отговор
    ВЪТРЕ ИМА ЖЕНСКО ТЯЛО С УКРАСА И БЕЗ ШЛЕМ..
  • 6 Император Палпатин

    12 4 Отговор
    10 000 сити чакат пристигането на "🌟 на смъртта" и ще ви последва съдбата на Алдеран! Кажете къде са бунтовниците, и останалите джедаи, и ще ви подмина, ако приемете "тъмната страна силата" !
  • 7 Маке

    15 6 Отговор
    На него пише ВМРО.
  • 8 Ххх

    15 2 Отговор
    От над петдесет години какви ли не междупланетни станции летяха около Луната, кацаха на Луната, и никой ли досега не забеляза този космически кораб ? И НАССА от какво точно предпазва човечеството, криейки информацията ? А американците ако крият, останалите държави, които пращаха станции към Луната, те защо да крият информацията ?

    Коментиран от #24

  • 9 Ххх

    10 1 Отговор
    Изглежда и чуждопланетния космически кораб е споделил съдбата на немският дирижабъл Хинденбург, който се подпали при кацането си в Ню Йорк на 06.05.1937 г.
  • 10 Съдията Дред

    9 2 Отговор
    Тия от ЮЕсЕй искаха ли разрешение от законните собственици на Луната - северомакедонците ? Ех, луна, луно, земьо северомакедонска , и за тебе ли ке се тепаме, и за тебе ли кръв ке лееме ?
  • 11 джедай

    12 1 Отговор
    НАСА защо не казва до сега,какво има и какво крие в Зона -51? Че има извънземен живот е ясно. Американците защо си траят по въпроса?
  • 12 Къде са зелените човечета

    14 4 Отговор
    Абе от 10-на години всеки носи в джоба смартфон с десетки мегапиксели камера, а все още всички качени в интернета снимки на извънземни са замазани и не на фокус? Какво става?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Това сигурно

    7 2 Отговор
    на македонците, забравили са да покрият.
  • 15 Гоуст

    7 2 Отговор
    Най-обикновенна "дупка". Кратер от паднал метеорит. Само ако нямаш добро зрение ще мислиш , че фигурата е изпъкнала, а не вдлъбната.
  • 16 Ххх

    10 0 Отговор
    Друг космонавт, Владимир Ковальонок, описва срещата си с НЛО по времето, когато е изпълнявал космическа мисия на станцията Салют-6. На 15 август 1978 г. той забелязал странен обект, който периодически се приближавал и отдалечавал от орбиталната станция. По-късно, на 29 август, той докладва на наземния контрол, че край станцията прелита голям сферичен обект. Свидетели на това събитие стават и колегите му, намиращи се по същото време на борда на Салют-6, космонавтите Александър Иванченков, Валери Биковски и колегата им от Източна Германия Зигмунд Йен.
    Владимир Ковальонок става свидетел на НЛО и на 5 май 1981 г. отново по време на мисия на Салют-6. По това време станцията се движела по околоземна орбита и в конкретния момент се намирала някъде в региона над Южна Африка движейки се в посока към Индийския Океан. Тогава той видял обект с елиптична форма, който известно време се движел успоредно с орбиталната станция. След това станала
    нещо като експлозия с красив златист отблясък.
    Две секунди по-късно последвала втора експлозия, след което се появили две златисти сфери. Малко по-късно станцията навлязла в орбита над тъмната страна на земята, а сферите изчезнали от полезрението му.
    На 28 септември 1990 г. космонавтите Генадий Стрекалов и Генадий Манаков, намиращи се на космическата станция МИР докладват за огромна сфера с перфекта форма и преливащи се цветове.

    Коментиран от #23, #39

  • 17 Рошко

    2 4 Отговор
    Важно е дали има тикви
  • 18 маке

    8 3 Отговор
    Намерили пирамида на Лунада, влязли вътре, а там надпис - "ово е земля македонска"
  • 19 Ххх

    7 2 Отговор
    Един от най-добре документираните случаи свързан с поява на НЛО над военна ядрена база и деактивиране на бойните ракети е този от 1967 г. във военновъздушната база Малстром, САЩ. Основен свидетел на този инцидент е самия капитан Роберт Салас, който по това време е служел във въпросната база, като офицер отговарящ за изстрелването на ракетите.
    На 16 март 1967 г. към 4 ч. сутринта Салас, който тогава е нощна смяна, като дежурен офицер в базата, получава обаждане от патрулиращите войници, че неидентифицирани светлини кръжат над шахтите с ядрени ракети и над командния център. Те не могат да опишат точно светлините. Салас не приема обаждането като нещо сериозно, мислейки си даже, че това е глупава шега, но 10 минути по-късно отново получава обаждане от командващия патрулния отряд, който този път звучи доста стреснат и докладва, че над базата са увиснали няколко светлинни обекта. Салас незабавно звъни на командира на базата и докато говори с него по телефона, му докладват, че десетте ядрени ракети са започнали да се изключват една по една, като индикациите им на командния пулт преминават от „състояние на готовност за изстрелване“ в „състояние на деактивирани“. Салас обяснява, че много рядко някоя ракета е имала такъв проблем, но никога и десетте наведнъж. Той и командира на базата пристигат на мястото на инцидента. Всички войници от патрула изглеждат доста уплашени. Обясняват, че светещите обекти излъчвали червено сияние, имали форма на разтеглена сфера и били
  • 20 Бачо Киро

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Стига глупости, всички знаем, че там има кацнал кораб на десептиконите от много години, даже имаше документален филм "обратната страна на луната". Дарт Вейдър няма общо.
  • 21 габровец от варна

    4 1 Отговор
    Ако се увеличи още малко снимката сигурно може да прочетем на 'кораба'Made in China...😂😂😄😄
  • 22 Вярно!!!

    5 1 Отговор
    Армстронг също е видял нещо на Луната !!!
  • 23 Истината все някога ще изплува

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ххх":

    С мои приятели, сме виждали вечерта над София летящ светещ обект с идеална правоъгълна форма. Мен ме изненада повече формата, от колкото това, че виждаме нещо различно от познатите неща. Това нещо летеше посока Витоша, на около 5-6 км., съдейки по височината на Витоша и предполагам, че беше около два пъти по-голямо от самолет.
  • 24 Основната причина

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    Основната причина, да не кажа единствена да крият информация, е свързана с човешката ни природа. Колко време човечеството е живяло без войни? А тези, които нямат военни инструменти на държавата, използват други за да си постигат целите. Нашият вид, е така устроен, че ако един каже :Осана, друг ще каже разпни го. Толкова сме различни, че няма един въпрос човечество да е на едно мнение, а това е голям недостатък.
  • 25 СДВР на ГКПП

    1 1 Отговор
    този е спрял в синята зона и скоро не си е плащал престоя.
  • 26 Ххх

    7 0 Отговор
    Доклад на украински уфолози разкрива строго пазени военни тайни на бившия Съветски съюз. На 16 септември 1989 г. в небето над пристанище Заостровка, в околностите на гр. Перм (днешна Украйна), се случило нещо странно. Десетки жители на града, със зинали от шока уста, наблюдавали невиждано сражение - шест странни сребристи апарата, напомнящи слепени чинии, преследвали седми. Дори на фона на вечерните облаци можело да се види, че шестте летящи чинии са тъмносиви. Седмата, която се въртяла като полудяла, за да избяга от огъня на преследвачите, греела в яркозлатисто.Изпълнявайки фигури от висшия пилотаж и невиждани маневри, чиниите се носели над пристана, като ту докосвали водата, ту се издигали шеметно в небето. От време навреме шестте апарата изстрелвали някакви лъчи по посока на седмия. Тази история била описана подробно от много свидетели. По време на битката електричеството на пристанището спряло и на докерите не им останало нищо друго, освен да съзерцават със затаен дъх фантастичното зрелище.Според разказите на очевидците, шестте чинии имали сложна конфигурация - широка дисковидна част се извисявала над по-тясна гъбообразна основа. Размерите им били приблизително около 20 метра в диаметър. Накрая златистата чиния била уцелена и свалена, а преследвачите се отдалечили светкавично.По-късно, въз основа на свидетелските показания, в местния вестник излязла статия, посветена на сражението. Тя била написана от А. Сиченко, бивш въздушен ас, командвал ескадрила х
  • 27 Ххх

    7 0 Отговор
    . Тя била написана от А. Сиченко, бивш въздушен ас, командвал ескадрила хеликоптери по време на войната в Афганистан. Години след това той става един от създателите на фондация Невада-Семипалатинск. Местността, където златистата чиния падналабила отдалечена на около 100 км. от града. Представители от местния клуб за изследване на НЛО Аномалия локализирали мястото. То се оказало блато, намиращо се в района на военния полигон. Екип на клуба успял да навлезе в района едва в началото на зимата на 1990 г., когато блатото замръзнало. Военните обаче вече били там от няколко месеца и работели по неизвестния обект. Тяхната група била малка - трима старшини и началника на полигона.Военните не дали никаква информация ца това какво е станало със сваления извънземен кораб и какво са открили. Станало известно обаче, че двама от старшините, работили по случая, са постъпили в болница с жестоки изгаряния по тялото. Как са ги получили, след като са били в пълна зимна екипировка, никой не научил. След този инцидент достъпът до района около мястото на падането на чинията бил абсолютно забранен.Година по-късно АН-2 от гражданската авиация опитал да прелети над района. Необяснимо защо приборите му отказали да работят, а самолетът се приземил на военния полигон като по чудо. Пилотите, нарушили забраната, получили строги присъди

    Коментиран от #30

  • 28 Не сме сами

    6 0 Отговор
    Пентагона признава със свои разсекретени документи, както и Великобритания, че обектите, които са наблюдавани от много хора са реални. Само че, това е малко смехотворно, защото не е небходимо някой да признава, че виждаш това, което виждаш, а малко повече от това. Църквата също го признава, по нейният начин, като казва, че това са демонични явления. Лично за мен, по-голямата част от тези обекти, е на земна цивилизация много по-стара и по-развита от нашата.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Не сме сами

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ххх":

    Чисто теоретично, не е възможно да не настъпи дадена ситуация, или инцидент и ще открехнат завесата, колкото и да не им се иска. Ще изпаднат в невъзможна ситуация. Просто е въпрос само на време.
  • 31 злобар

    3 2 Отговор
    Това не е НЛО, а новооткритата централа на ГЕРБ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Боби

    3 1 Отговор
    Това е на Божков вилата.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Алфа Ромео

    1 0 Отговор
    Това новина ли трябва да е...
  • 36 Агент Мъдлър

    3 0 Отговор
    Истината е някъде там!
  • 37 SS man

    5 0 Отговор
    Операция "Камбана" вече е в ход,идва времето на реванш за Третия Райх,не случайно короната помля точно Русия,САЩ,Англия,и това е само загрявката...
  • 38 Cabron

    1 0 Отговор
    Това си е най обикновен кратер.И дете ще го забележи.
  • 39 Mexo

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ххх":

    Пакетираната водка им е дошла в повече. Другаря Ленин и Другаря Сталин не биха разрешили отрудения руснашки народ да се кланя на инопланетяни.
  • 40 Ръбестпиер

    1 0 Отговор
    Това е база на руснаците.