Last news in Fakti

17 Юни, 2020 11:55 2 712 2

Лелята на принц Хари издаде какво е направила за Меган

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • леля-
  • кралско семейство-
  • тайна

Тя се надява двойката да се справя добре с новия живот в Щатите

Лелята на принц Хари издаде какво е направила за Меган  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл официално напуснаха кралското семейство и се преместиха да живеят от Великобритания първо в Канада, а след това в САЩ, членовете на британското кралско семейство решиха да се отнесат към темата доста премислено и сдържано вместо да злепоставят двойката.

Лелята на принц Хари например сподели, че се надява той и неговата съпруга Меган Маркъл да се водят щастлив живот в САЩ. Самата тя се възхищава и помагала на Меган, докато все още са изпълнявали пълните си задължения към кралското семейство. 

Графиня Софи споделя, че и за нея била трудна адаптацията към новия ѝ живот, след като се обвързала с принц Едуард и станала негова съпруга.

Графиня Софи сподели, че откакто Меган е станала член на семейството им, тя се опитвала да я подкрепя по всякакъв начин, защото самата тя е била в подобна ситуация преди много години.

Поради тази причина съпругата на принц Едуард от самото начало оказвала подкрепа на Меган Маркъл и ѝ давала необходимите съвети. Според Софи е напълно нормално в семейството им да помагат на всеки нов член. 

Дори след като херцозите на Съсекс се преместиха в имението си във Фрогмор, Меган и Софи поддържали близки отношения, защото къщата на графинята и принц Едуард е изключително близка до тази на младото семейство.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    1 0 Отговор
    Ха, със съвети всеки може да помага... дори и аз! :))))
  • 2 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАКВО Е ЛЬЕЛЯ--- МИ НЯМА КРЪВНА ВРЪЗКА !!!