Last news in Fakti

27 Септември, 2012 10:39 977 0

Кейти Пери стана жена на годината на сп. "Билборд"

  • кейти пери-
  • жена на годината-
  • "билборд"

Певицата Кейти Пери е избрана за жена на годината от сп. "Билборд" заради професионалните й успехи от последните 12 месеца, съобщи сайтът на музикалната телевизия Ем Ти Ви. „Тя проби в музикалната индустрия преди по-малко от 5 години, но постигна повече, отколкото много изпълнители се надяват да постигнат през цялата си кариера“, коментира изданието. Брюнетката ще получи отличието на церемония в Ню Йорк на 30 ноември.


Наградата Жена на годината на "Билборд" се присъжда на дами с новаторски постижения в областта на музиката. Сред предишните носителки на приза са Тейлър Суифт, Бионсе и Фърги от "Блек айд пийс".
Пери е определена от редакционния директор на "Билборд" Бил Уърд като един от най-вълнуващите и вдъхновяващи изпълнители в индустрията. След 12 месеца на възходи и падения, през които сложи край на брака си с британския актьор Ръсел Бранд и превърна раздялата в хитов сингъл и 3D документален филм "Part of Me", Кейти Пери триумфира като жена на годината.

Певицата спечели обичта на много почитатели по целия свят със своите приказни костюми, разноцветни прически и лесно запомнящи се мелодии на песните.
От синглите й са продадени 48 милиона копия в САЩ. Пери даде името си на собствен парфюм и линия лак за нокти и изкуствени мигли, стана и лице на различни козметични марки. Нейна запазена марка пък са непрекъснато сменящите цвета си коси: освен черни през годината те са били сини, цикламени, пъстри. В момента певицата отново се е спряла на готическия тъмен нюанс.

Според слуховете Кейти Пери ще изпълни ролята на Мери Остин – годеницата на Фреди Меркюри, в биографичния игрален филм за „Куин“ който режисьорът Стивън Фриърс ще снима със Саша Барън Коен в образа на певеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА