Last news in Fakti

27 Юли, 2020 11:33 4 259 17

Цитиридис омъжва дъщерята на Брендо за 5 бона

  • николаос цитиридис-
  • цитиридис-
  • водещ-
  • сватба-
  • венчавка

Водещият ще води церемонията в Лозенец

Николаос Цитиридис, който беше свален с една седмица по-рано от екрана на bTV заради коронавируса, ще бракосъчетае щерката на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо в Лозенец, научи HotArena.

Двамата с по-голямата наследница на издирвания с червена бюлетина на Интерпол гангстер Александра са колеги в телевизията и очевидно са близки приятели. Тя работи като продуцент в bTV, а в "Шоуто на Николаос Цитиридис" отговаря за всичко, което се случва на снимачната площадка по време на снимките на предаването.

Официално Николаос е в курорта заради арт феста, който тече с пълна сила от 26 юли. 26-годишният комедиант ще представи край морето своя книга и ще се изяви като конферансие на тузарската сватба. Според запознати хонорарът, който Цитиридис успял да спазари с бъдещата младоженка е 5000 лв. 

От съображения за сигурност гостите на сватбеното тържество получили покани на които липсвали дата, място и час на венчавката. Те им били съобщени допълнително. Така младоженците и техните семейства се надявали да избегнат не само щракването на белезниците за Брендо от цивилни полицаи, но и любопитните папараци. Криминалисти предполагат, че гангстерът вероятно ще пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния хайлайф. Банев има присъди у нас, Италия и Румъния и едва ли ще рискува свободата си дори и да е, за да отведе дъщеря си до олтара, пише "Уикенд".

24-годишната Александра се сгоди на гръцкия остров Миконос миналото лято и е собственик по документи на по-голямата част от имотите на татко си. На нейно име се водят част от сметките на Брендо, в които по непотвърдени данни има около 25 милиона лева. Александра била по-скромната от двете щерки на бизнесмена с тъмно минало. Към нея Евелин и жена му били по-строги и я заставили да учи в Бостънския университет, където се е дипломирала с бакалаварска степен по журналистика.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    12 4 Отговор
    Браво на мъжкият сватбен агент ще вземе някой лев

    Коментиран от #3

  • 2 Емил

    17 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: иколаос Цитиридис, който беше свален с една седмица по-рано от екрана на bTV заради коронавируса, ще бракосъчетае щерката

    Тоя па, кога го ръкоположиха, та ще бракосъчетава! Или е някакъв вид нова кокаинова церемония?

    Коментиран от #12

  • 3 Емил

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Що обиждаш човека, бе - ти си мъж! ;)
  • 4 Александра

    11 1 Отговор
    Е гангстер....?!(На Цистидис,каквато и реклама да му направят ,няма да му се получат нещата...!)
  • 5 бачо стефан

    5 1 Отговор
    Цитиридис се омъжва
  • 6 цикатридинис

    13 2 Отговор
    Прави се на Славчо, и той така навремето ходеше да забавлява мутрите.
  • 7 Боби Турбото

    21 1 Отговор
    Учат ли му децата в Бостънския университет. На повечето , бандити, бизнесмени, като Дон Брендо децата им учат в елитни училища, университети, непомирисващи наркотици, неупотребили никога. Обръщам се към бъдещите " Брендовци " прахчета по заведенията и плевелите които ги пушите и 50те лв в джоба няма да станете Брендо, Маргини и т.н. Тези хора станаха богати от вашата наркомания 😄😄 ,а техните деца ще станат умни, интелигентни , и ще имат красив живот, а вие дърпате станиола и си мислете че света е ваш. Вземайте пример "тарикати"
  • 8 Абе

    5 2 Отговор
    Спряха ли предаването вовеки, че последно време гледам бтв почват да се осъзнават.
  • 9 Българин

    4 3 Отговор
    Нещо не ми е ясно, дори и беглите познати на Божков са арестувани, а дъщерята на наркобос не само е на свобода ами и работи в национална телевизия, Гешев пак ли спиш!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван Гешев води булката

    5 2 Отговор
    Аз не разбирам, къде е Иван Гешев, да не би той, да води булката до олтара, има безспорни квалификации, от подземния свят да оправдае доверието на Българския "Нарко-барон Ескобар"!
    Брендо им раздаваше милиони на всички и ги зарибяваше,от ченгетата от Левски Спартак ,до прокурори и Премиери включително и Борисов.
    От къде, ще има" пиклата" 25 милиона ,да ги конфискуват и толкова?
    Нали трябва , да има реципрочност при престъпленията и техните арести, сега едни гледат, други реват?
    Той е и сега , под крилото на "Хунтата" и е главен виновник, че съществуват!
  • 12 лицето на белия прах

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Заслуги за добро разпространение на кокаина!
    Иначе, без дрогата , е едно посредствено момче!
  • 13 ДО МОДЕРАТОРА

    1 1 Отговор
    ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ. - ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ГАНКСТЕРА Е УМЕН - ИНАЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ НЯМАШЕ ДА ЗАВЪРШИ БОСТОНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ- А ЗА ДА КАНДИДАТСТВУВА Е НЕОБХОДИМО ППРИЛИЧЕН АНГЛИИСКИ И НИВО НА "ТОЕФЕЛ".ТЕЗИ ЗНАНИЯ СА ПОЛОЖЕН ТУД
  • 14 Мразя наркотиците. !

    4 1 Отговор
    Дано никога не бъдат около мен,а като чуя имената на всички от ,,подземния,,свят ,настръхвам,те не са малко ..!
  • 15 Братя Галеви

    7 1 Отговор
    Евала Държавата!!!! "Бизнесмена с тъмно минало"!!!!! Ми Настоящето какво муЕ????
  • 16 4411

    4 2 Отговор
    смешко. смешла и смешниците на прехода
  • 17 Ми не казвам кой е

    1 0 Отговор
    Нямате ли си живот??? Престанете да се интересуват от всички останали и започнете да правите нещо полезно и нещо, което е нормално. КЛЮКАРКИ МРЪСНИ. И само да кажа на тая където е направила статията-❗️ДА МРЕШ МИЛИЧКА В КАЗАН❗️