Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:26 7 649 15

Майка отмени сватба, след като синът ѝ...

  • майка-
  • син-
  • сватба

Младият мъж открил истинската любов дни преди да се ожени

Майка отмени сватба, след като синът ѝ... - 1
Снимка: Shutterstock

Майка на младоженец отмени сватбата, след като разбра какво е правил синът ѝ последната седмица преди тържеството. Любопитната история се разпространява като вирус в социалната мрежа. 

Булката била много щастлива и се подготвяла трескаво за големия ден, бъдещият ѝ съпруг нямал нищо против да се ожени, но майка му решила да се намеси и в последния момент успяла да го убеди да не го прави. 

След като завършил висшето си образование, главният герой на тази история Джон се върнал в родния си град. Младият мъж решил да не бърза с търсенето на работа, а да си почине през лятото и да се позабавлява в компанията на старите си приятели. 

Един ден случайно срещнал Анна. Двамата били съученици и той много я харесвал още от училище. 

Топлите нощи, купоните на лунна светлина, романтиката и красотата на момичето накарали Джон да се влюби в нея. Няколко дни по-късно той вече бил при родителите на Анна, за да поиска ръката ѝ.

Джон бил уверен в избора си и искал да се ожени възможно най-бързо. Нещата обаче не можело да се случат толкова бързо и се наложило да изчака няколко месеца. 

Анна изобщо не се притеснявала, че сватбата ще се забави. Така щяла да има време да се подготви за най-важния ден в живота си. Тя започнала да търси рокля, да прави списък с гостите, а Джон, като истински мъж, заминал да си търси работа. 

Младият мъж имал късмет и почти веднага го наели. Дори успял да спести и малко пари.

До сватбата оставала една седмица и Джон вече се готвел да се прибере в родния си град. Една вечер, на път към квартирата си, той влязъл в близкия ресторант, за да вечеря. Взел менюто и започнал да чака сервитьорката.

Изведнъж усетил, че някой се приближава до него. Когато вдигнал очи, сякаш ток преминал през цялото му тяло. Пред него стояло мило момиче, в чиито очи видял сродната си душа. Това било любов от пръв поглед и Джон разбрал, че тя ще е за цял живот. 

Сара (така се казвала сервитьорката) също на мига разбрала, че младият мъж не ѝ е безразличен.

Няколко дни двамата били неразделни. Разхождали се, говорели си и се смеели. Джон се страхувал да не изгуби Сара - с нея му било толкова хубаво и спокойно, и не събрал смелост да ѝ каже, че след няколко дни ще се жени. 

Когато се прибрал отново у дома, годеницата му го чакала на автогарата. Виждайки го да слиза от автобуса, тя се хвърлила в обятията му. А Джон нямал сили да я погледне в очите. Чак тогава той осъзнал, че това не е любов, а само детско увлечение, привързаност, но не и истински чувства. 

Младият мъж нямал сили да признае на Анна какво изпитва. Затова решил да разкаже всичко на майка си. 

Той споделил как преди дни е срещнал друго момиче и се е влюбил в него, колко добре са си прекарали двамата и как не може да разбие сърцето на Анна. И очевидно ще трябва да се ожени, а кой знае - после може и да се влюби в нея.

Майка му го изслушала, без да каже и дума. След това отишла в стаята си, а когато отново се върнала при него, държала в ръката сака му. Единственото, което му казала, е да се върне при Сара, при истинската си любов, а нещата тук да остави на нея. 

Джон си взел билет за първия автобус и заминал при новата си любима. Днес той има щастливо семейство, любяща съпруга и две прекрасни деца.

Анна също не тъгувала дълго и намерила своя любим, с когото, между другото, също се познавали от училище.

А как би ли се развила тази история, ако Джон не беше разкрил пред майка си какво е правил седмица преди сватбата?, питат от jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    79 3 Отговор
    Супер ТЪПНЯ!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Уууууу

    43 3 Отговор
    Сюжет за сериалче!
  • 4 Вени Събев Трачев

    35 1 Отговор
    Вени защо не отидеш за един уикенд в някой сиганско село в северна България, така след интерсния уикенд ще имаш повече матриал за писане на естетически статии и Джон/Василчо щи разкаже незабравима история , че свят ши та са завие
  • 5 b2b1

    21 1 Отговор
    Странно е, че той не е намерил няой друг Джончо или Смитчо....
    олкото до историята в тая статия, то таава истори могат да ви разажат милиони хора от Земята. Историята е стара като тоя грешен свят и нито е нова, нито е умикална.

    Коментиран от #9

  • 6 Бен ХУР

    17 2 Отговор
    Помислих че за ергенското парти е бил в Тайланд и е избухнал а сега ще се жени за мъж..
    По интересно ми се струва
  • 7 Мисиркохранач

    18 1 Отговор
    Венелино, днес водиш убедително в класацията най-тьпа статия ! До довечера имаш шанс да направиш голям шлем, дерзай !
  • 8 Ичкия и туршия

    8 1 Отговор
    Гледам студена бира и дюнер, а от другата страна жена ми - кого да избера...?

    Коментиран от #10

  • 9 Бачо Киро

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "b2b1":

    Статията не е политически коректна! Джон е трябвало да срещне черно джудже от неопределен пол. Веднага да бъдат сезирани там... който трябва....
  • 10 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ичкия и туршия":

    Зависи от колко време си женен.

    Коментиран от #12

  • 11 Цецо

    5 2 Отговор
    Защо ми изтрихте коментара? Само предположих, че Вени е станала писателка, макар и това да не й се отдава особено?!?
  • 12 Criminal

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бачо Киро":

    Без значение, има ли бира скара, другото остава на заден план..........
  • 13 Аз съм на 42 чиkижия

    2 0 Отговор
    И не се занимавам с жени и така ми е супер
  • 14 нищо ново под слънцето

    2 0 Отговор
    На мен ми се случва това вече няколко пъти, ама бях вече женен.
  • 15 Обичам приказките от малка

    5 0 Отговор
    А такива мъже срещат ли се все още.?(Добре, че не са били роднини.. това е история-мечта за всяка жена..!)