20 Август, 2020 12:02 6 803 21

Мрежата полудя по дъщерята на Хюрем Султан (СНИМКА)

  • мерием узерли-
  • дъщеря-
  • хюрем султан

„Много красива и естествена майка“, пишат едни от най-запалените ѝ почитатели

36-годишната актриса Мерием Узерли, която се прочу с ролята си на Хюрем Султан от турския сериал „Великолепният век“, показа снимка с дъщеря си. Симпатичното селфи беше публикувано от Мерием в блога ѝ и успя да трогне феновете ѝ.

„Какви красавици“, „Хубави момичета“, „И майката, и дъщерята са много красиви“, „Малката Александра Анастасия Лисовска Султан“, „Малката Мерием“, „Как прилича на мама“, „Толкова хубава като майка си“, „Мамини очи“ , „Ти си моята любима актриса“, „Много красива и естествена майка“, пишат едни от най-запалените ѝ почитатели.

Красавицата на име Лара Джемине е родена на 10 февруари 2014 г. Майка ѝ я отглежда сама.

Сега актрисата и дъщеря ѝ Лара живеят в Германия, а от време на време звездата се връща в Турция. Дълго време Мерим беше блондинка, което не се хареса много на всички нейни фенове, но по-късно се върна към цвят, по-близък до естествения ѝ, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    26 21 Отговор
    Сега я чувам тая, тоя филм пък какви хора има да го пускат и какви да го гледат. Дето си е било баш клането на българите!

    Коментиран от #3, #4, #10

  • 2 Средностатистически

    13 15 Отговор
    Износен пар цал
  • 3 Да бе

    18 23 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Голямо клане било. А и в същото време църкви се строят, училища се строят децата ходят на училище, после ако искат ходят в чужбина да учат, има си български чорбаджии.

    Коментиран от #7

  • 4 То по това време

    10 22 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    В което се развива филмът българи е нямало. Били са изклани от ромеите няколко века по-рано
  • 5 Да паднеш от кавака на тумбака...

    8 7 Отговор
    У,да не и е уроки!Маде ин Столипиново&факултето Ромче кармъзь кючек...баклъфа...
  • 6 отново глупости

    19 5 Отговор
    за Султана българите и другите народи са били стока, рая, правил си е сметките, от тоя вилает толкова акчета и меджидии, от другия вилает еди колко си, за какво му е да ги коли, най много да откраднат некоя по засукана мома от родителите и, както в песента балканджи Йово, нали така, за това говорим, а българските чорбаджии просветители, са просвещавали по първите турски хаймани и хайдуци с богати трапези, и щедри дарове, пак от труда на сиромасите взети, знаем я историята много добре, сега има източници, и който се интересува може да прочете
  • 7 2V5F

    11 12 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Ми то и сега се строят магистрали, по които пътуват турските тирове, и сега има "български чорбаджии" и децата им учат в чужбина.
    Надявам се, че не си българин, защото в противен случай си предател, а за предателите има само едно решение и ти го знаеш много добре.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Да бе

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "2V5F":

    При едно робство, при едно клане нормално ли е да се строят църкви, училища за българите. Ние за два дена сменихме имената на турците в България, а те ако имаше кланета за пет века нямаше да успеят ли. Най много една седмица биха им били достатъчни
  • 10 Ердо

    11 11 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Заповядай да почетеш в истсмбулската библиотека малко архиви колко лошо ви е било, а не да бръщолевиш глупости натикани в кратуните ти през социализма, ако е имало клснета и ти сега нямаше да можеш да пишеш глупости, и тук щеше да се вее турския байряк
  • 11 Asdfg

    4 6 Отговор
    Бах ти “важната” новина! Шок! А коя е или кой е “МРЕЖАТА”?
  • 12 Кланета е имало безспорно

    9 4 Отговор
    Българинът на всеки празник е колел я ягне, я теленце от многобройното си стадо за да го сложи на трапезата с голямата си челяд.
  • 13 Лора

    9 3 Отговор
    Тази актриса направи филма гледаем и с големите си чувствени устни....!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 qwerty

    5 1 Отговор
    Мисля, че има нещо руско или украинско в нея. Детето не прилича много на майката. Дъщерите обикновено приличат да бащите си.

    Коментиран от #20

  • 16 Гост

    3 3 Отговор
    Ей богу, не се сдържах!!! То бива наглост, бива наглост, ама хмммм!!! Сигурен съм, че даже не сте и турчета, ти и другите като теб, пишещи небивалици в този сайт!!! Общувал с турци, скромни и почтенни хора, говорещи уважително за България!!! Много по- патриоти от измислените "патриоти" в парламента. Вие сте някаква ренегатска измет от българи- лакеи и интересчии, членуващи в ДПС, ДОСТ и/или Герб, за да слагате,и вие някакви дребни банкноти евро в шкафчетата!!!
    Потурнаци и ти бай х_й , това за което пишеш, османците го позволяват на българите едва след 1800год., в последните 50-на год. преди Освобождението ни! Това е следствие на ред не успешни за османската империя, воини с Руската империя и засилване на нейната роля, и влияние сред православните народи на балканите , и в кавказ.
    След създаването на новите кралства Гърция и Сърбия, след загуба на Трансилвания от Австро- Унгария, и загубите на Влашко, и Молдова, едва тогава османците се сещат да дадат някакви права на българина,
    за да му замажат очите!!!
    За мое, а предполагам и за щастие на мнозинството българи не успяват!!!

    Коментиран от #18

  • 17 ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ

    4 2 Отговор
    Швейцария на балканите, ако през последните 142 години не ни управляваха потомците на Поп Кръстьо, Ненко, Вълю, Заимов и сие подлеци и предатели, убийци на българския народ. Само през последните 30 години , следствие на " турските кланета" населението на страната намаля с 3 милиона калпака. Честита разруха, убийци на Божия Син - Апостола.
  • 18 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Ахааа, значи през останалите пет века този башибозук, който коли и беси не е успял да потурчи българите? Брех, Брех. Както писаха по горе бай Тошо успя за два дена да смени имената на турците, а башибозука не успя.
  • 19 айше

    1 4 Отговор
    Сиганка
  • 20 кхгу

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "qwerty":

    Това е типичната славянска красота. Дълбоки сини очи , сламено руса коса , бяла до прозрачност кожа , чувствени устни , женствени извивки . Запазили са се в регионите около Украйна , Беларус , Литва , Латвия, Естония , Финландия. Движейки се по улиците на Беларус , имаш усещането , че си попаднал на конкурс за манекенки. Султана е знаел какво да вземе в харема си .
  • 21 любопитен

    0 0 Отговор
    Таз коя е ? Турските драми не са ли за третата възраст . Явно тази трета възраст се Е РАЗПАЛУВАЛА обляна в сълзи .