2 Септември, 2020 16:33 5 176 2

Летните жеги продължават до ...

  • лято-
  • жеги-
  • температури-
  • прогноза за времето

Септември ще ни радва със сравнително високи температури

Летните жеги продължават до ... - 1
Снимка: Shutterstock

Лятото на 2020 година дотук беше топло, по-сухо от обикновено и изпълни всичките ни желания за горещи дни, подходящи за море и пътувания. Всички се питаме докога ли ще продължи?

Септември започна с изключително горещ ден, в който температурите на много места надвишиха 32-33 градуса. Все още е подходящо да се възползвате от морските ни курорти и да посетите любимите плажове за няколко дни, пише actualno.com. Лятото ще продължи и през следващите дни, а септември ще ни радва със сравнително високи температури. Към 4-5 септември ще усетим увеличение на облачността на Северозападна и Централна България и можем да очакваме леки превалявания.

По морето валежи не се очакват засега и имате още няколко дни да се насочите към морето. По-сериозни превалявания може да има след 15 септември, когато и можем да очакваме минимални температури от 10 градуса, а максимални от 22-24 градуса.

Целият месец се очаква да бъде с 1-2 градуса по-топъл от обикновено, а по-чести валежи можем да наблюдаваме в Западна България. Динамиката на атмосферните процеси през септември е по-малка, но можем да очакваме силни превалявания и градушки в края на месеца, въпреки че все още е рано да се прогнозира за този период.

Ако сте планирали отпуската си около първия национален празник този месец - 6 септември, можете да пътувате и до морето за няколко дни последни летни преживявания на плажа. Не забравяйте да се насладите на всеки ден, независимо от температурите!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Баба Сумо

    3 0 Отговор
    Таман да ми се топят,, сланините,,....!