28 Септември, 2020 00:30 22 231 52

7 стъпки за лесен секс с тайландка

  • секс-
  • тайландка-
  • съвети

Секс с тайландка се прави както с всяка друга жена, но има няколко полезни съвета, които ще ви помогнат въобще да стигнете до леглото

7 стъпки за лесен секс с тайландка - 1
Снимка: Shutterstock

Тайландките са изключително привлекателни жени с много екзотична красота. Няма нищо странно, че те са много желани от мъжете по цял свят.

Тайланд и без това е една от най-атрактивните туристически дестинации. Там можете да се насладите на неповторима природа, култура и кухня. Но ако сте мъж, със сигурност ще ви се прииска да опознаете по-отблизо и местните жени, пише pochivka.blitz.bg.

Ако искате да сте интимни с местна девойка, трябва да следвате няколко прости правила. Разбира се, секс с тайландка се прави както с всяка друга жена, но има няколко полезни съвета, които ще ви помогнат въобще да стигнете до леглото.

Блогърът Лучио Буфалмано, пътувал многократно в Тайланд, споделя своите препоръки за сваляне на тайландки като изрично подчертава, че ги пише от гледната точка на бял мъж от Запада.

1. Разберете: Вие сте високото ниво на секс пазара в Тайланд

Белите мъже, пътуващи в Югоизточна Азия, се радват изключително много на факта, че се сред най-популярните и търсените на „пазара“. Това важи и за повечето чужденци. Затова и за мнозина да се преместят да живеят в Тайланд е едно от най-умните им решения.

Ако във вашата държава сте мъж от ниско ниво, за тайландките ще сте по-добри от повечето местни мъже. Ако сте средна хубост, минавате за атрактивни. А ако сте наистина привлекателни, възможностите ви са неограничени.

Причините за това са няколко, включително и това, че чужденците се смятат за:

- по-добре образовани и по-умни;

- по-активни и амбициозни;

- по-мъжествени (бонус ако имате бяла кожа);

- по-богати.

Противно на това, което смятат доста жени от Запада, пари са само една от причините за популярността на белите мъже. Не ви трябват много пари, за да ви излезе късметът в Тайланд. Освен това за много жени белите мъже са символ на социален статус. Често можете да чуете жени от Югоизточна Азия да се хвалят с факта, че никога не са спали с местен мъж и никога не биха го направили.

Мъжете, които не осъзнават колко високо се ценят на секс пазара, правят огромна грешка. Не правете така, дръжте се по начин, отговарящ на положението ви, използвайте го.

2. Избягвайте капана на арогантността, отнасяйте се с хората учтиво

Докато някои мъже си нямат идея за това колко са харесвани от тайландките, други се държат прекалено самодоволно.

Арогантните типове и пътуващите за първи път, които откриват предимствата на това да си бял мъж (и да имаш стабилна валута), стават още по-неприятни. Те обикалят и се държат, сякаш са единствените мъже и могат да купуват и изхвърлят жените, които са длъжни да им дават секс.

Разграничете се от тези идиоти, направете разлика между мъж от класа и негодник. Класният мъж знае своята стойност, действа бързо и изисква уважение. Но също така уважава хората и в частност жените и от своя страна също им дава приятно изживяване.

3. Обличайте се добре

Повечето туристи в Тайланд носят шорти, грозни ризи и джапанки. Вярно е, че така е удобно да се пътува, но ако мисията ви в Тайланд е да правите секс с местни момичета, не бъдете мърлячи, а положете малко усилия.

Всъщност една от причините белите мъже да се котират толкова добре при тайландките е културното превъзходство и романтичния образ, който местните имат за западняците. Част от този образ са властта и парите. А двете се символизират от костюмите, вратовръзките и добре комбинираните дрехи.

4. Използвайте приложения за запознанства

Приложенията за запознанства са чудесен начин да се възползвате от повишената си „стойност“ и да хвърлите мрежата си по-нашироко. Качете си няколко снимки, на които сте добре облечени, за предпочитане да изглеждате спокойни и властни, с костюм и вратовръзка.

Някои момичета на Запад биха си помислили, че се престаравате, но това прави чудеса с жените в Тайланд.

В описанието си избягвайте да пишете глупости като „пътешественик“, „обичащ приключенията“, „обикалящ света“. Вече имате точки за „бял“ и „екзотичен“.

Вместо това напишете нещо от рода на: „Зает човек, който предпочита кафе или напитка вместо дълги чатове“.

5. Действайте бързо

Едно от предимствата на чужденците в Тайланд е, че те почти веднага започват да се считат за по-секси от местните мъже. Жените веднага ги приемат за любовници, които действат незабавно.

Това означава, че на практика наистина можете да си позволите да действате бързо. И това е точно една от причините, поради които парите не са от толкова голямо значение.

Ето какъв е правилният подход:

- проверете предварително дали хотелът ви има политика срещу приемането на гости (или си наемете апартамент);

- правете срещите си близо до хотела;

- предлагайте да си вземете напитка и да се върнете до басейна;

- вместо това отидете до стаята (не казвайте нищо, повечето момичета знаят за какво става дума);

- започнете да я целувате по врата;

- преместете се на леглото.

6. Не харчете твърде много пари

В момента, в който дадете пари, измествате мотивацията на човек да прави нещо с вас и я превръщате в студена бизнес транзакция.

Същото е и със срещите. Ако харчите пари за тайландски момичета, вие вече не сте секси чужденец, а заможен чужденец, който трябва да ги финансира. Избягвайте това. Отказвайте на жени, които ви искат разни неща, и търсете такива, които ви харесват заради вас самите. След като вече сте заедно, можете спокойно да ги изведете някъде, ако искате.

Изключение: ако сте много богат и можете да харчите без да ви пука.

7. Избирайте смело само жени, които търсят секс

Както и във всяка друга страна, в която сте пътували, и в Тайланд ще се натъкнете на жени, които само ще ви губят времето и ще са с вас само за подаръците – обикновено някакви комплекти с гримове.

Ако се възползвате изцяло от своята висока стойност на пазара, имате много възможности. А многото възможности ви позволяват да не се занимавате с глупости като игрички, искания за инвестиции, преследвания и т.н. С други думи, с поредните златотърсачки и жени, които ви губят времето.

Фокусирайте се само върху жените, които искат да спят с вас.

7. Качества на тайландски момичета

- физически атрактивни – това, разбира се, зависи от личните вкусове.

- повечето са с почти плоски гърди – колкото и да смятате, че не сте маниак на тема гръди, осъзнавате колко са важни те, когато се окажете с наистина плоска жена. Чувството е странно, някак напомнящо за мъж.

Тайландките, които обикновено са слаби, по-често страдат от липса на бюст, отколкото други народи. Някои носят сутиени и може да не го забележите.

- повечето не са от висока класа - тайландките обикновено не са много образовани и амбициозни. Тъй като спазват традициите и служат на мъжете си, нямат много високи цели и лични амбиции. Английският им е доста зле.

Разбира се, не забравяйте, че това е голямо обобщение и винаги има изключения.

- тайландките са грижовни и се придържат към традицията – тайландките имат много традиционна роля и обикновено се виждат като подпомагащи мъжката фигура. Не са редки случаите, когато места жена ще ви предложи да ви сготви или да ви донесе храна от вкъщи.

- тайландките са склонни да се подчиняват в леглото – има едно клише за азиатките, че те са по-покорни. Както с повечето клишета, и в това има известна доза истина. А тайландките са склонни да бъдат по-покорни и пасивни. Могат да ви оставят да правите каквото си искате.

- някои тайландки може да търсят дългосрочна връзка – сред белите мъже битува идеята, че местните момичета очакват срещите им да прераснат в нещо по-сериозно. Това е доста глупаво. Повечето момичета не са глупави и знаят точно за какво става дума.

Понякога, обаче, ще срещнете по-традиционно нстроено момиче и, заради не много добрата комуникация, може да се получи объркване. Затова, ако не искате нищо сериозно, избягвайте да си чатите твърде много или да държите връзка прекалено дълго след секс.

Всъщност много добра идея е да покажете, че не сте човек за дълга връзка. Може да го намекнете, да го кажете директно, да говорите за плановете си да пътувате или дори да говорите открито за сайтовете за запознанства, които ползвате. Те ще разберат.

Истината е, че е почти невъзможно да имате специална връзка с жена, с която правите секс, и да я запазите „като приятели“. Неизбежно единият ще се влюби и ще иска нещо повече.

- тайландките са пристрастени към смартфоните и снимките – в наши дни това може да се каже за доста хора. Тайландките са особено пристрастени към снимките. Ако сте заедно с местно момиче, ще трябва да изтриете доста безсмислени селфита, снимки на храна, кадри „току-що се събудих“ и т.н.

Един добър начин да ги накарате да престанат е да им кажете, че предпочитате снимките им да са без дрехи. Вероятно ще схванат намека, че не си падате много по снимките.

- тайландките са стройни и слаби – много малко жени в Тайланд са дебели. Всяка жена, която има дори малко месо по кокалите, се мисли за дебела.

Тайландките са страхотни както като личности, така и на външен вид. Някои от тях имат чудесни гърди и дупета. И въпреки това някои се считат за „твърде дебели за тайландските мъже“. Местните мъже си падат по наистина кльощави.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    55 18 Отговор
    Който търси с*кс в Тайланд, накрая си тръгва натакован...

    Коментиран от #35

  • 2 Пещера

    123 4 Отговор
    Първата стъпка е да се убедиш, че тайландката е жена и няма... инструмент.

    Коментиран от #12

  • 3 Алфа Чакал

    51 4 Отговор
    Ами браво.Това е статия която ни интересува .Сега остава само да съберем пари за билет до Тайланд

    Коментиран от #21

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    22 21 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително полезна и интересна информация госпожо МАРИНОВА тези стъпки ми се вижда много сложни ас моята приятелка я спечелих на времето като тя участваше в конкурса мис КАЗАНЛЪШКА РОЗА и не попадна в първата десетка а ас и казах че за мен тя е номер едно в цял КАЗАНЛЪК така че подходът трябва да е строго ИНДИВИДУАЛЕН

    Коментиран от #39

  • 6 123

    64 14 Отговор
    Човек рядко попада на толкова глупава статия.

    Коментиран от #9

  • 7 Само за един мъж с вратовръзка

    8 7 Отговор
    Толкова дълъг наръчник а нима той не знае тези правила..!?
  • 8 забрана а

    25 2 Отговор
    Значи ти можееш да пишеш простотии,а аз нямам право да коментирам?
    Ама вернно ли,че и те имат катерици?Чудех се дали не се размножават като зелената еуглена или чехълче!

    Коментиран от #18

  • 9 0000

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    аааа имала е и още по-глупави
  • 10 Gost

    26 3 Отговор
    Пълни глупости! Тайландките всъщност са най-грозните жени, които съм виждал. Ако видиш случайно хубава тайландка, да знаеш че е травестит.
  • 11 Опитен

    43 0 Отговор
    Внимавайте много. В Тайланд всяка втора жена е мъж.
  • 12 Алфа Вълкът

    23 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пещера":

    Дупе пол няма и в Тайланд лейдибой са по-красиви от жените им - ФАКТ!

    Коментиран от #22

  • 13 Козлодуй

    23 6 Отговор
    И въпреки това аз предпочитам Венелина !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кърлеж

    34 3 Отговор
    За тези които не са ходили в Тайланд, нужна е само една стъпка: носете си пари...😁😁😁
  • 20 Нощна смяна

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Дълбоко Виждащ":

    Отново неадекватен коментар , който няма нищо общо с темата . Време е за доктор .

    Коментиран от #40

  • 21 е, не е толкова скъпо

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Чакал":

    но отиваш за 20 дена и вземаш апартамент под наем.
  • 22 така е

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    обаче внимавай, докато го плющиш, да не усетиш, че те хапе по гърба
  • 23 Японките са по-красиви

    18 6 Отговор
    Стройни, с добре оформени гърди.

    Коментиран от #37, #50

  • 24 Ха ха

    15 2 Отговор
    Ако отговаряте на изискванията, особено финансовите, тайландката ще направи всичко възможно да ви стане съпруга.
  • 25 И не

    4 7 Отговор
    забравяйте че covid-20 чука на вратата 🤠👍
  • 26 газов инжекцион

    16 2 Отговор
    МЪЖ С БУКЕТ ЦВЕТЯ Е ЛЮБИТЕЛ НА АНАТОМИЯТА, А НЕ НА БОТАНИКАТА!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Завалията

    21 4 Отговор
    Бе аз не мога да намеря българка , те ми говорят за тайландка. Карам на ръчна индустрия.

    Коментиран от #49

  • 29 Мъж с букет е за лудницата

    5 9 Отговор
    И е любител на баби циганки
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Шопо

    13 3 Отговор
    Я си праскам едно рускинче на което мъжът вади пари у Англия и немам възражения ! Русичко,убавичко и безотказно ! Винаги готово !!!

    Коментиран от #41

  • 32 Озлобена от етнос, старост и болести

    6 4 Отговор
    На чужди разноски в Тайланд е хубаво...! (Млад и красив, навсякъде приляга....!)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ех тази вени все по-зле става

    20 2 Отговор
    абе вени от каде ги копира тия глупости за секс със тайландка има само две стъпки : първата е да се убедиш че няма адамова ябълка и втората е да и дадеш парите ... толкова е лесно а ти си постанала толкова много безсмислени драсканици
  • 35 куку руку ку

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Първа стъпка, намери си тайландка...
  • 36 Гост

    14 2 Отговор
    То там всичко що е красиво е тр@ерс . Статията трябваше да е на тема как да различим жената от тр@верса.
  • 37 Опаааа

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Японките са по-красиви":

    Най вече със стройни и дълги крака са японките
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор
    всичко естрого индивидуално
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ГЕНАДИ ОБИЧАЙ твоето момиче уважавай я
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "Нощна смяна":

    защо обиждаш ХОРАТА това е форум а кой кога ще ходи на ДОКТОР си е негова работа
  • 41 Попо

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Шопо":

    Айде нема ли да одиш?? От вчера чекам да яхна женка ти! А и пари и остави оти я немам...
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    индивидуалности подход правилен
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Разбрах, че черни маже

    3 2 Отговор
    Не желаят там, то пък къде ли ги желаят....освен на,, магистралата,,..!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Знаеш ли Парашке 70 г изрут

    1 1 Отговор
    Точно на, черен маж приличаш, имаш и косми и адамова ябълка, само пояса ти липсва и цървули те...!?
  • 49 Pet

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Завалията":

    Брат ми, за това пише авторката.
    "...Ако във вашата държава сте мъж от ниско ниво, за тайландките ще сте по-добри от повечето местни мъже...".
    Видят ли те, че си бял и добре облечен, минаваш за богаташ, а ако те бива с езика и инструмента, ще има кекс в хотелската стая.
  • 50 Алфа Вълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Японките са по-красиви":

    Toва на снимката не е тайландка със сигурност, по-скоро корейка или японка.
  • 51 Грую

    5 0 Отговор
    Една ама много лесна стъпка: 1.Вадиш кесията и си плащаш!
  • 52 Вуй

    0 0 Отговор
    Аз бих опраскал козлодуй