Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 12:03 2 345 2

Брад Пит и Анджелина Джоли - отново заедно... в съда

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • в съда-
  • попечителство-
  • деца

Причината е, че Брад Пит иска попечителството да бъде 50 на 50

Брад Пит и Анджелина Джоли - отново заедно... в съда - 1
Снимка: Shutterstock

Бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли се връщат отново в съда, за да бъдат изслушани исканията им относно попечителството над децата на двойката, пише dir.bg.

Причината е, че Брад Пит иска попечителството да бъде 50 на 50 и сякаш не вижда друг начин искането му да бъде удовлетворено, освен това да бъде решено съдебно.

Източник, близък до актьора, споделя, че Брад се държи с изключително уважение към Анджелина и нейната роля на родител. И макар да не е съгласен с всичко, което тя прави, знае, че бившата му съпруга много обича децата им и иска най-доброто за тях. В същото време обаче Пит е сигурен, че и неговото присъствие в живота на децата не е по-малко важно.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха заедно в продължение на 12 години -една от най-обичаните и най-известни двойки в Холивуд, като почитателите им и медиите ги наричаха Бранджелина. По време на връзката им Брад Пит призна вече осиновените по-рано деца от Анджелина - Мадокс, който вече е на 19 години, Пакс, който сега е на 16 и Захара (на 15 години). Двойката има и три биологични деца - вече 14-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан (на 11 г.).


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    2 3 Отговор
    Некой от двамата е налитал на невръстните камбоджанчета, ама не щат да се изяснят.
  • 2 Любимци ми са, ама не

    2 0 Отговор
    Един за, друг бяха, жалко...!