Last news in Fakti

1 Ноември, 2012 10:09 2 987 7

Мариана получи романтично предложение за брак

  • vip brother-
  • мариана попова-
  • ханес-
  • романтично предложение-
  • брак

VIP Brother даде уникална възможност на приятеля на Мариана – Ханес, да сбъдне мечтата й, като й предложи брак пред цяла България, предаде Нова телевизия.

С рядък диамантен пръстен, в романтична беседка в двора на Къщата, италианецът изненада половинката си, която от известно време страда заради раздялата им. След почти пет годишна връзка, Ханес събра смелост и се обърна към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима.

VIP Brother организира за влюбената двойка най-романтичното предложение за брак в ефир пред очите на цяла България. Без Мариана да подозира каквото и да е, тя бе извикана в двора на Къщата, където с огромна изненада откри мъжа на живота си, който я очакваше с вечеря на свещи и мечтания от всяка жена диамантен пръстен. Уникален брилянт (0,31ct.), с най-белия цвят при диамантите и антураж от 2 по-малки брилянта в бяло злато, придружи предложението на Ханес.

Кандидатът за ръката на Марияна избра нежно бижу, което смая всички с чистотата и уникално белия цвят на големия брилянт.

Докато Мариана преживява мечтата си в шоуто, останалите Съквартиранти се готвят за поредните номинации. След като в понеделник Юлиан определи Къци и Орлин за капитани на отборите за номинационните игри, двамата събраха отбори и играха “Стани богат” в Къщата. Отбора на Орлин победи и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто.

Като глава на Къщата Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер определи еднолично Мариана, като втори номиниран Съквартирант.

След таен вот в Изповедалнята най-много, гласове за номиниране от ВИП-овете получи Златка, която е третата знаменитост, която ще се бори за оставане в шоуто в понеделник.  

Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Real

    0 0 Отговор
    Честито!

    Коментиран от #4

  • 2 Не е важно коя

    0 0 Отговор
    Браво Марианче ! Честито ! По-добре италианец отколкото българин :-) по-добри са във всичко, по-галантни, по-добри в леглото, по-добри бащи, имат повече пари и т.н. а така или иначе всички изневеряват и италианци и българи :-)))))
  • 3 Не е важно коя

    0 0 Отговор
    Казвам го от опит :-)))))
  • 4 опитен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Real":

    да - така е "не е важно коя", но аз пък съм чул , че мъжете изневеряват със жени. Защо им даваш повод на мъжете - ако си против изневеряването?
  • 5 Ели

    0 0 Отговор
    Не е важно коя - отдавна не се бяй смяла така. По-добри бащи с пари - ти кога успя пък всички да ги разбереш. И защо навите мъже да не са красиви, защото вместо по ревюта да се фръцкат могат да ти оправят цялата къща без да викат никой. Не слагай така хората под общ знаменател и не давай определения като по-добри бащи и прочие.
  • 6 YoYo

    0 0 Отговор
    " Не е важно коя" може да е работила в дякой бордей в Италия, или другаде, за това има такъв "голям" опит. Пък ние не страдаме от комплекси, дали е или не българкау на всичките са им еднакви пеперудите по ценоразпис.
  • 7 отдавна булка

    0 0 Отговор
    бьлгарски мьже учете се от ханес на галантност нежност обичливост и зачитане на жената мариана ти наистина си най-щасливата дано винаги да е така