18 Октомври, 2020 11:54 2 341 3

Звезда от "Откраднат живот" се тества за COVID-19 и ...

  • милена живкова-
  • откраднат живот-
  • коронавирус-
  • тест

Става въпрос за актрисата Милена Живкова

На една от главните героини от хитовия сериал "Откраднат живот" ѝ се наложи спешно да си направи тест за К-19. Става въпрос за актрисата Милена Живкова, известна като д-р Романова в българската продукция.

Тези дни се почувствала зле и проявила някои от симптомите на коварния вирус. Затова изтичала до частна лаборатория, за да провери какво се случва. Още повече, че в момента текат снимки към новите епизоди на сериала и се среща с всички колеги.

"Имам положително отношение към резултата ми, от теста К-19", сподели актрисата, разтреперена от развитието на ситуацията.

За голямо щастие, тестът е отрицателен и тя може да си отдъхне, че не е попаднала в черния списък с новозаразени, които с всеки изминал ден се увеличават.

Тази година е доста стряскаща за Милена, след като преди няколко месеца получи лицева парализа, което доведе до нейната скованост на лицето, което пречи на играта ѝ в сериала. Подлага се на специално лечение, за да бъде овладяна ситуацията и да възвърне предишния си облик, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    0 4 Отговор
    и какво стана не расбраха хората какви са тес заглавиа
  • 2 Фершел

    1 0 Отговор
    Дддд
  • 3 Т444444

    1 1 Отговор
    Хубава жена. Да роди четири деца че се стопихме като народ. Биологичният часовник цъка.