18 Октомври, 2020 13:22 2 409 7

Крис Браун влезе тайно в дома на Aдел

  • крис браун-
  • адел-
  • посещение-
  • лондон

Предполага се, че посещението на Браун в къщата ѝ, най-вероятно е било приятелско

Крис Браун влезе тайно в дома на Aдел - 1
Снимка: Shutterstock

31-годишният певец Крис Браун бил забелязан в Западен Лондон миналата седмица. И ако се вярва на папараци, той бил засечен там неслучайно. Както пишат западните медии, музикантът посетил 32-годишната си колежка Адел. Рапърът бил забелязан да влиза в дома на певицата към полунощ и си тръгнал след 2 часа, съобщава "The Sun", цитиран от dir.bg.

Рапърът пристигнал с голяма бронирана кола в компанията на здрави мускулести момчета. Все още обаче не може да се говори за някаква романтична връзка между Браун и Адел, пише "The Sun". Предполага се, че певецът дошъл в Лондон, за да види 10- месечната си дъщеря Аеко от бившата му приятелка Амика Харис. Нещо повече, папараци го видели и в компанията на новата му предполагаема любовница Джина Хюн.

Браун бе в столицата на Великобритания за първи път, след като през 2009 г. му беше забранено да влиза в Обединеното кралство, след като се призна за виновен за побой над бившата си приятелка - певицата Риана. През 2010 г. му е отказана виза, а пет години по-късно забраната за влизане в страната е отменена. Сега, по повод визитата му в къщата на Адел, която преди година и половина обяви развода със съпруга си Саймън Конеки, се напомня, че буквално преди дни английските медии писаха, че Адел излиза с бившия на Наоми Кембъл - рапъра Skepta, а сега ѝ приписват връзка с Крис Браун. Затова се предполага, че посещението на Браун в къщата ѝ, най-вероятно е било приятелско.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    2 0 Отговор
    приятелско ама с екстри. Няма нищо лошо, де.
  • 2 РЪМПЕЗИ

    1 1 Отговор
    КАКВО НЕЩО СА ПАРИТЕ...НА НИЩО НЕ МЯСА АМА АДЕ....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасан

    2 0 Отговор
    Веднъж и Онур посети тайно домът ми. От тогава акам много по-лесно.
  • 5 Stéphanie 🎲

    2 0 Отговор
    Бе нормално кюфте,афро мъжете си падат по такива дами😂Никога няма да забравя цирка с Крал 😁Лагерфелд е голям почитател на британската певица, но когато нещо не му харесва, не може да държи езика си зад зъбите. През 2012-а призна във френската версия на Metro, че Адел има вълшебен глас и прекрасно лице, но е малко и пълничка. Тогава върху него се изсипа буря от критики от страна на останалите поклонници на дивата, а самата тя каза, че не възнамерява да отслабва, само защото на някой не му харесва. 

    Година по-късно Лагерфелд отбеляза пред CNN, че не е наричал звездата дебела: "казах, че е малко пълничка, което не означава дебела". Но това не беше разкаяние, дизайнерът добави, че констатацията му явно не е била толкова вредна, щом оттогава Адел е успяла да свали осем килограма.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БиБи кинг

    2 0 Отговор
    Ай тъй между приатели най често са получава опраскването!