Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 22:33 6 208 29

6 признака, че не сте един за друг

  • един за друг-
  • признак-
  • двойка-
  • връзка

Ако забележите, че вие и любимият ви мъж имате много различни виждания за живота и различни цели – замислете се

6 признака, че не сте един за друг - 1
Снимка: Shutterstock

Трудно е, когато сме влюбени да разберем дали мъжът, когото в момента боготворим, е наистина „човекът за нас”. Този кратък тест ще ви помогне в началния етап на връзката си да определите, дали това е „вашият мъж”, избягвайки губенето на време, болката и разочарованието, пише "Дарик".

Той не е независим

Ако мъжът не е достатъчно зрял и по принцип се държи като зависим от обстоятелства или хора – това не е добре. Трудно му е да решава трудни житейски задачи и винаги очаква помощ от другите, често играе ролята на жертва. Може би е възпитаван от властна майка. Тогава помислете дали имате нужда от такъв мъж. Може ли изобщо да се смята за мъж? По-подходящ е терминът „момче“. Той все още трябва да порасне. Ако не искате да влачите семейството на гърба си, да се мъчите сама над решаването на житейските проблеми, тогава ви съветвам да помислите: заслужава ли си да сте с това „чаровно момче”?

Не сте „себе си” в компанията му

Ако забележите, че до този мъж сте в някакъв вътрешен дискомфорт и не сте спокойна – това е „червена лампичка”. Опитвате се да му угаждате и да го впечатлявате, не можете да му се доверите и да се отворите към него, защото се страхувате да не го разочаровате.

Ако изпитвате често това - той определено не е „вашият човек”. Трябва да се чувствате леко и удобно около мъжа в живота си. Не трябва да се страхувате дали изглеждате глупава, забавна или грозна. Трябва да сте просто себе си.

Комуникацията ви е трудна

Един от компонентите на хармоничната връзка е комуникацията. В една връзка мъжът и жената трябва да са приятели, да се интересуват и да се забавляват и да се разбират. Ако имате трудности в общуването в началото на връзката си - тогава е малко вероятно да успеете.

Често ви лъже

Ако редовно хващате мъжа си в лъжа – пробудете се! Невъзможно е да се изгради щастлива връзка върху лъжи и недоверие.

Крие близките си приятели

Когато мъжът има сериозни намерения към жената до себе си, той определено ще иска да я запознае с всички свои роднини, включително родители и приятели.

Ако един мъж непрекъснато забавя запознанството с близките си хора, търси оправдания, тогава най-вероятно той не очаква нищо сериозно от връзката ви. Следователно, нямате нужда от такъв мъж. Защо изобщо си губите времето?

Вие сте твърде различни

Ако забележите, че вие и любимият ви мъж имате много различни виждания за живота и различни цели – замислете се. Например за вас основното нещо в живота е силно семейство, но за него - забавление, пътуване, живот за удоволствие.

Това значи, че се интересувате от различни неща и – което е по-важното, имате различни ценности. Това е много лош знак.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи ко

    22 1 Отговор
    Ам статията важи ли за жендъри ???

    Коментиран от #3, #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа Чакал

    26 1 Отговор
    Ако го набил до макарите и дамата те попита няма ли да го вкараш,това е ясен признак ,че често ще излиза без теб с приятелки и ще закъснява след работа.

    Коментиран от #8

  • 5 Човек

    7 2 Отговор
    Аз имам реални и сериозни мечти, нямам приятелка до себе , дебел съм , защото не спортувам редовно за сега, въпреки всичко ценя нещата, които имам в живота ми !
    Жена , която не е на себе си в компанията на 1 мъж, тва е така, защото човека е побъркан !
    За да спре да е побъркан, трябва хора да му помогнат да се оправи !!!
    Например човек като е устроен така - да има неща , които трябва да ги има и да живее, а всъщност ги няма, той заради тва е като побъркан !!!

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Само един е признакът

    16 2 Отговор
    тънкият портфейл на мъжо 😁 Другото са оправдания.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    ОБИЧАМ ДЕСИ ЦВЕТАНОВАот ГРАД ЛОМ все още съм влюбен в ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА ДИМИТРОВА ТЕРЧЕВА бивша радиоводеща на закритото РАДИО ЕЛТО ФМ КОЗЛОДУЙ

    Коментиран от #11, #15

  • 8 Размерът няма значение

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Чакал":

    Много жени им става, само като ги поръсиш с пари. Което не става с малко пари, става с много.
  • 9 Боя се

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Човек":

    че много жени ще се отвърнат от теб, защото "си се вземал много насериозно" или "че си се впрягал". Уви, така се изразяват. Женското съзнание го влече към по-примитивните неща, харесва им да ги възприемат само за забавление. Донякъде ги е страх от любовта и ако се влюбят, трябва задължително да е в неподходящ, за да имат шанс да изтрезнеят бързо. Въобще не си фантазирай, че са се затичали да раждат деца и да им перат и гладят дрешките. Е разбира се, ако е богат и я води в частна болница, взема й прислужница и си купува бижута и козметика на воля, е тогава може.
  • 10 При днешните жени! И приятели

    17 1 Отговор
    Запознаваш я с тях, и след 2 месеца разбираш Че тези дето са ходили да я вземат, са взели че я минали! Мани мани! И вместо да ти светне лампата, са ти светнили рогата! Муууууу!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Милионер

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ко речи ко":

    Статията учи да не се борите за семейство и просперитет, а да следвате правила на удобно поведение - сменяйте партньори, когато видите трудности! Аз не виждам как семейството, като ИНСТИТУЦИЯ, би прескочило проблемите в съвместния живот ако няма камъни по пътя и чака всичко наготово... Тате и мама с хотелите ли ще помагат?! Изборите в живота градят характера и акО търсиш само мекото те помнят, КАТО МЕКОТЕЛО!
  • 14 нищо не разбрах от

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Човек":

    бръщолевенията ти.
    Ако не съм само аз, то наистина си побъркан.
    Ако съм само аз има два варианта, или съм много тъп, а ти много умен, или съм пиян.
  • 15 Папа ГАл

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тя е родом от Силистра! Колко пъти да ти повтарям!

    Коментиран от #17

  • 16 София

    3 6 Отговор
    Днес мъжете искат да бъдат свободни. Що се отнася до компания , има предостатъчно нощни клубове с любезни танцьорки, фирми които предлагат компаньонки за пред хората или момичета направо от тротоара. За какво да си усложняват живота заради едно остаряло разбиране за мъжа , че трябва да бъде стабилен да събира пари за да прави семейство и да се грижи за това семейство и ако един ден да се " събуди " използван, разорен и обвинен че не е достатъчно печеливш, грубиянин, пияница и т.н. ще съжалява. Жените да се замислят малко по този въпрос, защото повечето мъже днес така разсъждават. Момичета, възползвайте се от дадената ви свобода и се научете да живеете независими а като дойде моментът да ставате майка, ако наистина сте независими, бащата няма да се дърпа.

    Коментиран от #25

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Шамара":

    тъпните си ти шамар
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Burgas":

    поста ти е в десетката вярно е
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Еее

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "София":

    Не става. Ако жените са независими, ще почнат едни брътвежи, че днешните мъже се били изнежили. Жената си обича да е зависима, иначе презира. Някога е имало здрави семейства. Когато е имало нощен час, когато всеки мъж, дори и куц е получавал повече възможност да печели, отколкото всяка жена, когато всяка сама жена се не се е чувствала в безопасност. Тогава са се гордеели с мъжа си, па дори и куц. А днес като им се дадоха толкова права и много повече възможности за реализация, семействата се разпаднала, моралните устои на обществото паднаха, а децата тръгнаха по лоши пътища. Затова и никой не става за жених, защото собствените им семейства са им дали лош пример. Едно семейство може да е здраво, само когато бащата бъде глава в него, почне ли майката да го хули пред детето, това е вече гавра с християнските семейни ценности. Може би при американките не е така, но българките най-малко от всички са се борили за днешната си независимост и сега, когато я получават на тепсия, само се объркват и използват негативно. Днешният матриархат не води и няма да доведе нищо добро.

    Коментиран от #28

  • 26 А питаш ли

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Burgas":

    на децата как им се отразява да растят в такава лице мерна среда. То отдавна се вижда, няма какво да ти обяснявам. То и аз за мое огромно съжаление съм такова дете. Всички, на които родителите им се разведоха, определено изживяха по-пълноценно детството си от мен. А аз като ми липсваше тая любов, я тръсех, търсех, но все са "усещали нещо особено" в мен. Всеки търси, каквото му липсва. То е човешко, колкото и да не им е ясно на мнозинството. По-добре да сменяте редовно партньорите си, отколкото да причинявате това на деца.

    Коментиран от #27

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "А питаш ли":

    кураж успех и само напред търси своето щастие за всеки влак си има пътници ЗОВИЖДАНЕ
  • 28 Уморен съм от живота😴☹️🤔🤠

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Еее":

    Много точен и верен коментар и като се замисля 🤔🤔🤔 си страшно прав. Матриархата е ВРЕДЕН за един МЪЖ всички проблеми се коренят именно в него. Тъжно но е истина.
  • 29 Нина

    0 0 Отговор
    Статията е много вярна.