Last news in Fakti

6 Ноември, 2012 10:47 1 012 0

Роби Уилямс запали коледните светлини в Лондон

  • уилямс-
  • лондон-
  • светлини-
  • коледни-
  • запали-
  • певец

Пред очите на 20 000 души, певецът включи коледните светлини на Оксфорд Стрийт в Лондон, съобщи „Дейли Мейл“.

Уилямс бе избран с натискането на един бутон да включи около 300 000 празнични светлини, които са издигнати над улиците в Лондон.

„Атмосферата тази вечер беше невероятна, тълпата на Оксфорд Стройт също, а за мен беше чест да съм част от празненството.“, благодари Роби Уилямс, на събралите се хора.

За доброто настроение на събралата се тълпа, Роби изпълни едни от най-големите си хитове. Освен него на сцената се появиха Леона Левис и момчешката банда Лоусън.

Освен, че Леона  взриви публиката по време на изпълнението си, тя показа, че не е забравила предаването, благодарение на което доби своята популярност -  X Factor.

“Имам чувството, че е изминала цяла вечност от участието ми в предаването X Factor, но и до ден днешен съм много благодарна на шоуто.“, заяви Левис по време на церемонията.

Само преди няколко дни стана ясно, че Роби Уилямс е записал ново парче, което е със заглавие „I Love My Penis”. В него, той разкрива, че най-много от всичко обича... своето мъжко достойнство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА