27 Октомври, 2020 11:32 2 638 7

Племето на Ловците изчезна от картата на "Игри на волята"

  • племето-
  • ловци-
  • игри на волята

Спечелилите победата Жътвари и класиралите се на второ място Рибари ще плячкосат играчите на Ловците

Тежък ден след загуба в предопределящата хода на надпреварата и съдбата на племената битка сполетя Ловците, които седмици наред изглеждаха непобедими. Червеният отбор се озова на дъното в безмилостния сблъсък и за последен път се сражава на Арената като едно цяло. Заслужено спечелилите победата Жътвари и класиралите се на второ място Рибари ще плячкосат играчите на Ловците, които ще продължат участието си под техния флаг, пише "Дарик".

В първата част на играта триумфът изглеждаше най-близо за Рибарите, които умело построиха своята стратегия и преливаха водата с кофи до стъкления цилиндър с огромна скорост. Те стигнаха първи и до строежа на кулите. Веднага след тях се нареди живата верига на Жътварите, която за миг не откъсна поглед от победата, а най-бавно по трасето се движеха Ловците. В решителната фаза на битката и трите племена имаха шанса да заемат първото място, но балансирането на кубчетата се оказа изключително сложна задача.

Непоклатимото хладнокръвие на Джералдин, обаче, донесе победата на Жътварите и така ученичката запази отбора си цял. Истинският обрат настъпи, когато Екатерина и Тодор останаха един срещу друг в борба за второто място. Непокорната състезателка от Рибарите показа по-добър баланс и пресметливост и по този начин обрече Ловците на най-тежката им загуба от старта на „Игри на волята: България“ до момента.

Освен първото място, Жътварите превземат и луксозната Резиденция през новата седмица в „Игри на волята: България“. Титлата на подгласници пък отреди Рибарите да се завърнат към добре позната им Дива река, където досега са прекарали най-много време.

Какво решение ще вземат Рибари и Жътвари за съдбата на Ловците и как ще бъдат разпределени участниците, предстои да стане ясно на извънреден племенен съвет. В епизода на „Игри на волята: България“ тази вечер ще бъде окончателно разбулена и дълбоко пазената тайна на Екатерина и Йоанна. Как ще реагират останалите участници на неочакваната новина и каква ще бъде атмосферата в племената след присъединяването на новите членове?


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 1 Отговор
    добре че съм спрял да гледам ТВ...човек с нормална физ. подготовка от нашия набор би ги направил смешни/ камо ли да говорим за спортисти

    Коментиран от #2

  • 2 Брат ми е на 45 и си бяга по 15 Км.

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Даже си взе за сняг трекери...харесвало му как хруптял и действал като възглавница за краката.
  • 3 Пловдив

    3 1 Отговор
    Дано жътварите вземат ,Тодор ,Боби и Ваня . Те са най добрите! Нека сестрите да останат заедно , да ги злобеят заедно .
  • 4 йокин

    2 0 Отговор
    Сестрите,не трябваше,да играят подмолно,особено,малката.Тя провали,племето.
  • 5 Ян бибиян

    3 0 Отговор
    Тия от Нова прецакаха и тази игра, както всички останали в тяхната ТВ. Побутнаха тая малката напред, събраха я с лудата и сестра само и само сеир да има... Мошеници !
  • 6 Манги

    1 0 Отговор
    Снощи гледах поредния сеир. Гласът на водещия трепетно предвещаваше победа за лудата крава Екатерина.
  • 7 Манги

    1 0 Отговор
    И двете сестри имат ментални увреждания. Когато дават малкото човече Йоана да циври за кво ли не ме напушва смях. А и няма други толкова двулични и не отборни личности