Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 12:28 7 536 14

Кобилкина сподели кой е най-хубавият ѝ любовник

  • наталия кобилкина-
  • любовник-
  • лондон

Любовта ѝ към Лондон била от пръв поглед

Наталия Кобилкина се влюби в Лондон, малко след като се премести заедно със съпруга и детето си да живее в английската столица. Според родни таблоиди Такис, който бе мениджър на известен хотел у нас, е започнал високоплатена работа, а Кобилкина продължава със своите онлайн курсове. Малкият Филип си има детегледачка, за която майка му написа куп суперлативи. 23-годишното момиче завършило право, но обожава работата с деца. Всеки ден води Филип по паркове, градини, музеи и библиотеки, пише "Хотнюз".

"Този град ми е най-хубавият любовник на света", пише Кобилкина. И споделя, че любовта към Лондон била от пръв поглед - също, каквато била към България в момента, в който се влюбила в мириса на шарената сол и в добрите хора у нас. В британската столица обаче било различно - недостъпно и невъзможно.

"Откраднах малки парченца на щастие в този град", разказва тя и твърди, че Лондон я прави различна, силна, международна и истинска. "Има място за моите криле", амбицирана е рускинята, която очевидно е истински гражданин на света и може да се похвали, че е живяла в родината си, България, която продължава да обича, Гърция и сега Великобритания.

Защо обичам Лондон? Този град ми най-хубавия любовник на света... влюбена съм в него от първия момент и първия поглед. Преживях нещо подобно много години преди когато дойдох в България и се влюбих в мирис на шарена сол, червени покриви и добри хора. Тази любов ще се остане за винаги кьм Българската земя и Българите. Лондон беше нещо различно. Красиво. Недостъпно и невозможно. Открадвах малки парченца на щастие в този град. Ходих по красиви улици, вдишвах аромат на кафе и поемах свежест на въздуха. Този град прави ми различна. Силна. Международна. Истинска. Усещам потенциал, който мога да разгърна и да полетя. Има място за моите крила, които станаха толкова мощни за тези години... и честно ви казвам Летя в момента... не знам точно на къде и как. Но знам, че съм точно на правилно място с правилните хора. Амин. А ти защо обичаш място където живееш?

A post shared by Natalia Kobylkina (Official) (@nataliakobilkina) on Oct 13, 2020 at 2:20pm PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 един от многото

    40 3 Отговор
    Сигурно е някой кон.
  • 3 ГОШО СЛИВОВ

    35 2 Отговор
    НЕКОЙ ВИБРАТОР ТРЕБЕ ДА Е!!!!!????????????
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 7 Отговор
    злато търсачка а кой е будалата

    Коментиран от #8

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    15 6 Отговор
    град КАЗАНЛЪК е по хубав и исторически от град ЛОНДОМ тук все пак е РОЗОВАТА ДОЛИНА на БЪЛГАРИЯ
  • 6 сергей

    19 3 Отговор
    А бе тая що не се прибере в Азия при себеподобните?
  • 7 Емил

    16 1 Отговор
    Росинант!
  • 8 Емил

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А бе, в Козлодуй училище нямате ли?! Толкова писане изписа в този сайт - граматиката ти на ученик 2-ри клас! Да не си завършил руска филология в Магадан?

    Коментиран от #9

  • 9 БиБи Кинг

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    Не се гаври с Козледуй бе француз! Он ми е саученик бе! Ено време учехме в изгорелата химназиа каде бе изклесил и бае ви Тодар, Мумиан да го прости!
  • 10 Йорго

    7 1 Отговор
    Какъв лондон ма.марш в москва
  • 11 яяяяяяяа

    9 0 Отговор
    Като изритат Такис от високоплатената работа, ще прави репортажи от бунището наЛондон.
  • 12 Хасан

    17 0 Отговор
    Курвантии и крадци си живеят живота ..а бачкаторите яко въртят педала до пенсия
  • 13 Хубилкина

    12 0 Отговор
    Много обича двойната езда отпред и отзад едновременно ..
  • 14 агата кристи

    6 0 Отговор
    магарето йори е ръчка я по всички дупки като преяде със сено