Last news in Fakti

8 Ноември, 2012 16:58 2 375 0

Обама кацна на главата на Енчев

  • енчев-
  • обама-
  • прическа-
  • изпълнител-
  • главата-
  • кацна

Новата прическа на Енчев, дуетната половинка на Румънеца, е с лика на Барак Обама. Изпълнителят публикува на своята Facebook страница снимка с новата прическа.

Запазената марка на рапърите са фигурите в косите, изваяни прецизно с фризьорска машинка. Енчев се подложи на експеримента вчера следобед.

"Обичам победителите. Симпатизирам и на Обама, има много човечно излъчване. Но това е последната ми подобна прическа. Слагам край", отсече рапърът, като причина за това, той посочи, че се чувства предаден от най-близките си хора.

„"Насладете" се на последната ми прическа! Много хора забравиха откъде са тръгнали, като видяха някой лев и забравят за всички, които им помагахме толкова много години, водихме ги по интервюта, обяснявахме за тях, търсихме им работа и накрая като ги помолихме да направят един мъничък жест да зарадват едни деца от един дом без родители, ни биха шута, че са много заети! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЛИ! В ТОЗИ ЖИВОТ НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!“, бе написал изпълнителя, като коментар към снимката.

На живо пръв ще види творбата самият Кулио, с когото Румънеца и Енчев се събират в общо парче с Хадауей и Goast, озаглавено „Miss You“.

Румънеца и Енчев бяха подготвили дарове за рапчудовището от 90-те Кулио - диамантен микрофон и синджир с медальон, също като техните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА