5 Ноември, 2020 12:55 2 594 5

Бритни Спиърс успокои феновете си (ВИДЕО)

  • бритни спиърс-
  • певица-
  • психично здраве

Заклетите фенове на изпълнителката се безпокоят на психичното ѝ здраве

Бритни Спиърс успокои феновете си (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Американската поп икона Бритни Спиърс успокои феновете си, които се тревожат за психичното ѝ здраве. Тя ги увери, че е "по-щастлива от когато и да било", съобщи Ройтерс.

Във видео в Инстаграм Бритни коментира все по-натрапчивите слухове, че не е добре. Тя страда от психично заболяване и от 2008 г. бизнес делата и личния ѝ живот са под контрола на баща ѝ. Това стана със съдебно решение.

"Знам, че има много коментари и мнозина говорят различни неща за мен, но искам да ви уверя приятели, че съм добре", казва Бритни във видеозаписа. "По щастлива съм от когато и да било".

💋💋💋

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears) на Ное 2, 2020 в 2:21 PST

Активна група нейни фенове, инициираха онлайн кампанията #FreeBritney (#Освободете Бритни), чиято цел е да бъде прекратено попечителството над певицата, въведено след нервния ѝ срив преди 12 години. Те са убедени, че я държат затворена в дома ѝ край Лос Анджелис и затова изпраща притеснителни кодирани послания да бъде освободена в социалните мрежи. Някои фенове се притесниха от публикуването на едни и същи снимки, направени преди години.

В момента певицата е на 38 години. Тя възобнови кариерата си след срива, но миналата година отново влезе за кратко в психиатрична клиника. Бритни не е пяла на живо от 2018 г., допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CFC

    3 5 Отговор
    Хмм....верно изглежда много "добре" и "щастлива"...
  • 2 Бабите на Трендафил

    3 4 Отговор
    Ко стана с теби Бритни, остаре ли или,, погрозне или и двете, каква картинка, беши на, млади години.....!?
  • 3 цербер

    2 0 Отговор
    Заклетите ПОЧИТАТЕЛИ на изпълнителката се безпокоят ЗА психичното ѝ здраве.
  • 4 майстор

    3 1 Отговор
    На млади готини Британи беше мечта за много мъже по света.
  • 5 Софиянецо

    1 0 Отговор
    Все пак не казва, че е Наполеон или Мария-Антоанета.