Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 18:05 3 474 15

Принц Чарлз е най-модерният мъж във Великобритания

  • принц чарлз-
  • мода-
  • моден стил-
  • великобритания-
  • vogue-
  • устойчива мода-
  • британско кралско семейство

Титлата беше дадена на 71-годишният принц от списание VOGUE

Принц Чарлз е най-модерният мъж във Великобритания - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Макар и снахите му Кейт и Меган редовно да печелят похвали за усета си към модата, 71-годишният принц Чарлз досега не се подреждаше сред британските образци за стил и мода. Сега обаче, сп. „Вог” го обяви за най-модерния мъж в страната.

По време на интервю с главния редактор на британския Vogue, принцът сподели, че обича да открива „брилянтни производители“ и предпочита да поправя дрехи, вместо да ги изхвърля.

След като Едуард Енинфул, редактор на изданието, похвали принца за начина, по който се облича и го попита откъде черпи връхновение за своя стил, Чарлз отговори: „Мислех, че стилът ми е като спрял часовник - точен съм два пъти на всеки 24 часа. Все пак... много се радвам, че смятате, че има стил. Винаги обръщам внимание на детайлите и цветовите комбинации."

Принц Чарлз е най-модерният мъж във Великобритания
Снимки Архив: EPA/БГНЕС

Чарлз, който е изявен природозащитник и е известен с това, че кърпи любими дрехи, говори пред изданието за устойчивата мода.

„Аз съм от тези хора, които мразят да изхвърлят каквото и да било. Затова предпочитам дрехите да се поддържат, дори да се кърпят, вместо да се откажа от тях”, каза принцът на Уелс, който е виждан да носи едни и същи два шинела от 80-те години на миналия век до днес.

Принц Чарлз е най-модерният мъж във Великобритания
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Чарлз също така призова производителите и потребителите да не разхищават.

„Струва ми се, че сега има много възможности в сектора на устойчивата мода за преодоляване на навика да изхвърляме дрехи, или каквото и да било”, уточнява Чарлз.

„И затова мисля, че от икономическа гледна точка има огромни възможности за създаването на малък бизнес, занимаващ се с ремонт, поддръжка и повторна употреба“, споделя идеите си престолонаследникът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от 6%

    11 8 Отговор
    Това нещо мъж !!!!!
    Не , това е резултата от инцест , консумиран брак между 1 братовчеди. Само го погледнете за бога.
  • 2 Четник

    6 3 Отговор
    Принц Чарлз също е признат за най—добрият ловджия в Кралството.Духовит чичка и добре възпитан според хората,които го познават.Виждал съм принцеса Ана .Обикновенна добре облечена лелка ползваща обществен транспорт когато пътува извън Лондон.
  • 3 Тончев

    13 6 Отговор
    Един стар безполезен пръдльо.
  • 4 Директора

    6 0 Отговор
    Англични.
  • 5 Жоро

    10 0 Отговор
    Бате Бойко е по елегантен и вдига 100 кила от лежанка цели 5 пъти.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 роял

    9 2 Отговор
    Той други задължения няма, освен подвижна закачалка
  • 8 Диверсант

    0 1 Отговор
    Щялото кралско семейство са номер едно. Очакваме с нетърпение следващата статия с която ако има някой който още не е разбрал колко ГОЛЯМ ДИКТАТОР Е ПУТИН, да разбере.......
  • 9 Стрелата

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Жоро":

    Лапни на бате Бойко смятам че имаш въображение.
  • 10 яко ни лъжат

    6 1 Отговор
    ТОЯ РАПТИЛ ДЪРТ СЪСУХАРЕН Е НАЙ-МОДЕРНИЯ УБИЕЦ НА ПРИЦЕСИ-ДАЯНА.
  • 11 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 1 Отговор
    Егати и подмазвачите са от това "списание"...
  • 12 Верд

    0 0 Отговор
    Капси
  • 13 ваня

    2 1 Отговор
    този сульо е голям виц! сигурно си плаща да го снимат, толкова грозен!!!!
  • 14 Анонимен

    4 0 Отговор
    Мъж който си взема камила за жена не е никакъв мъж.

    Коментиран от #15

  • 15 Е к :-) кво

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимен":

    :-) По скоро мисля че Камилата използва други мъже от обслужващият персонал , предимно коняри за продухване на дупките и.
    :-)) То това при английското кралско семейство си е по наследство. Като почнеш от дъртата кралица - тя била на 16 когато видяла един много красив коняр в конюшната, и коняра и е показал :-)) Какво правят животните. Конярчето дето продухвало дупките на принцесата било бедно офицерче, станало страшен скандал понеже ги хванали на калъп пред всички. Та почнали да му дават титли и звания, немогло вече да му се случи "инцидент" понеже всики знаели. А и най вече принцеската била впечатлена от "размера" на конярчето. И така за няма и година го направили пер-лорд. За Даяна и първият и любовник едно МНОООГО РИЖО офицерче от гвардията, който се грижел за конете знаете, виждате офицерчето в един от 2 сина на Даяна. Е по късно, случайно разбира се, вие да не си помислите нещо друго стана инцидент и офицерчето "гушна босилека".
    После принцеската Даяна се запозна с друг, поооознайте къдд се запознаха, точно, отгатнахте. Но те много се пазиха, но въпреки това и той "гушна босилека".
    А като се разбра че майката на бъдещият крал на Англия - принцеса Даяна е бременна от арабин
    , и ако се роди детето ще е брат на краля и ДИИИРЕКТЕН ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИ, вярно, май 19 - 20 подред, но все пак ставаше ДИИИРЕКТЕН ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК.
    Е знаете какво се случи в Патиж в тунела.
    Абе въобще кралско семейство с гоооооУуЕми ценности.