Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 11:06 3 256 13

Калоян пречупи в бой Ангел във "Фермата"

  • фермата-
  • битка-
  • победител-
  • калоян-
  • ангел

Дуелът бе наистина зрелищна демонстрация на сила и воля

След три последователни, оспорвани женски битки, риалитито "Фермата" се разтресе от епичен мъжки сблъсък. Президентският гвардеец Калоян се изправи срещу най-здравия и колоритен участник в шоуто - свикналия с тежкия селски труд Ангел, който редовно провокира останалите участници с пиперливите си шеги.

Двамата се бориха до абсолютния си предел в един от най-жестоките дуели в историята на шоуто, демонстрирайки феноменална сила и воля. Почти до финала се представиха наравно, но Калоян спечели в последния кръг. С резултат 10 на 5 той не само отстрани съперника си, а си гарантира място в риалитито.

Калоян пречупи в бой Ангел във "Фермата"

Сред хвърчащи стърготини и летящи цепеници, гвардеецът поведе. Ангел скоро го надмина, като показа по-голяма мощ при дърпането на тежка шейна и по-голяма бързина върху въжен мост. Калоян изравни резултата при стрелбата с гигантска прашка и накрая показа превъзходство на въпросите за българските традиции и обичаи.

"Не ме е яд, че загубих! Хубава мъжка битка направихме! Щастлив съм, защото дадох всичко от себе си", каза на раздяла с "Фермата" Ангел, който се раздаде на Арената, облечен с тениска с цитат от бореца Дан Колов: "Чувствам се силен, защото съм българин".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никой

    28 0 Отговор
    и къде го пречупи и с какво го би накрая.женчо да постави 5т на алманах

    Коментиран от #5

  • 2 Алфа Вълкът

    2 3 Отговор
    Да ви кажа виждал съм ги тия, ща не ща ги въртят сега им е сезона. Ама да ме утрепеш, не мога да ти кажа кой е Калоян, кой Ангел!
  • 3 Абсолютна

    10 0 Отговор
    глупост! Какви "епични"заглавия за абсолютно СЛУЧКАРСКА игра! Какво мъжко има големи мъже,да опъват прашка и да бутнат пет дъски..СЛУЧАЙНО! Мъжко щеше да е да товареха бордюри/от старите 100кг единия/на средно висок камион. Или понеже повечето вече са нежни дърва за огрев..за определено време! Не да ми се люлеят на въженца......
  • 4 123

    8 0 Отговор
    Предварително режисирани реалита за отвличане на вниманието от реалноста.
  • 5 Изглежда си прав

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "никой":

    Заложи на дългите си крака, не толкова на знанията си. Въпреки, че на моменти Ачо изглежда темерут и дразни, той е по-интересната личност, приземяващ е. Неизбежно е сравнението, при което откриваш, колко кухи са красивите фрази. И една игра не е нещото, което ще го пречупи!
  • 6 Какво разбрах от тези формати?

    5 1 Отговор
    За себе си ми стана ясно,че от толкова години гледайки като почнем с Биг Брадър и Сървайвър,как хората влезли в една рамка където има правила и награда са като зомбита и правят каквото им е наредено,т.е. Да спазват едни правила и да ги спазват както и на децата родителите им казват,ако не слушаш няма да ти купя колело примерно.
    Ето това е в момента потвърждение и с корона вируса и мерките.
    Манипулация и контрол и тази Ферма забавлява хората,всъщност тя показва колко са заспали хората.
  • 7 месара

    2 1 Отговор
    я какви важни неща се случвали е България !!! а някои ни занимават с некакъв корона вирус .
  • 8 Котито

    1 0 Отговор
    и кво?
  • 9 Бен Хур

    0 3 Отговор
    Един голям селтак по малко
  • 10 Криеш името си страхливец

    6 1 Отговор
    Бях за Ангел, жалко за отпадането. Калоян е надменен и с неподплатено самочувствие.
  • 11 Криеш името си страхливец

    5 1 Отговор
    Приключих с гледане на шоуто. Превърна се в латино сериал.
  • 12 Шопо

    4 0 Отговор
    Много достоен завършек на битката за един гвардеец-Алманах !!! А можеше да избере пъзел...
  • 13 гошо

    0 0 Отговор
    Доста иновативно псевдо предаване с участието на еманципиращ се римлянин,типичния високо интелигентен черпак,миризлив йога,ямболско нещо лаещо нещо/което може би е мъж,може би па да е жена/,злобна пчеларка/осарка, бездарна полуактриса с мрънкащ и циврещ общинар, два побратимени гея/1осъзнат и 1летящ/ползващи общ/чисто нов/мозък,фалшив гайдар,фалшив винар...