Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 16:43 11 762 45

Дъщерята на Цветанов преподава в Колумбийския университет

  • цветан цветанов-
  • дъщеря-
  • колумбийски университет-
  • преподава

Тя води класове по количествен анализ в престижния ВУЗ

Най-голямата дъщеря на прокудения от ГЕРБ Цветан Цветанов отново се е уредила с апетитен пост на добра заплата в Америка. От септември Гергана е асистент-преподавател в Колумбийския университет в Ню Йорк, където всъщност преди време завърши магистърската си степен по международни отношения, пише struma.bg.

Тя води класове по количествен анализ в престижния ВУЗ, а годишното ѝ възнаграждение е между 35 и 40 хиляди долара. Преди да се прехвърли на новата длъжност, Гергана работи няколко месеца като научен сътрудник в Световната банка в Ню Йорк. Това беше втори неин пост в голямата финансова институция, след като първо изкара 8-месечен стаж в отдела на анализаторите, а после за кратко напусна. Още в началото на кариерата ѝ там у нас се появиха скандални коментари покрай назначението ѝ, а баща ѝ заяви, че не ѝ е съдействал да получи позицията. Тя си я извоювала сама след серия от интервюта и тестове.

Дъщерята на Цветанов се премести да живее в Щатите веднага след като завърши висшето си образование. Гергана се дипломира с отличие в престижния университет „Бат“ в Югозападна Англия, където учат децата на елита от цял свят. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“.Освен нея бившият втори в ГЕРБ и жена му Десислава имат още две дъщери – Василена и София, които са все още ученички. Едната е в гимназиална степен, а другата – в начална.

И двете съжителстват заедно с родителите си в скандалния им ВИП апартамент в сградата на „Артекс“, който стана причината Цветанов позорно да напусне редиците на управляващата партия. Докато все още беше в ГЕРБ, по време на служебните си визити в Америка той не пропускаше да вземе със себе си и жена си Десислава, за да могат двамата да се срещат с тяхната голяма щерка, която рядко намира време да се прибира на родна земя. И в Америка Гергана живее охолно, посещава някои от най-елитните ресторанти и се облича по последна мода.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    163 3 Отговор
    За да си принцеса, баща ти трябва да е Крал. Много да е Крал!

    Коментиран от #37

  • 2 Румен

    107 3 Отговор
    От къде мъни Цветко?
  • 3 Тиква

    65 5 Отговор
    Какво ме интересува щерка то и другите около теб Цеце? Аз да не би да се хваля, или някой друг? Падаш с пълна скорост и знаеш какво следва след новите събития в САЩ.
  • 4 Бат Бойко нощния бандит

    54 6 Отговор
    Ей,чак в Колумбия ли отишла?Да ми прати малко кока.С лечебна цел де?!
  • 5 филиал Вършец

    53 0 Отговор
    На класа със специални потребности.
  • 6 комунисти брат

    70 4 Отговор
    Въх тия молитвени закуски, Цвъки да не е носил печено прасенце.
  • 7 Хахаха

    64 6 Отговор
    Такава заплата взима и работник на автомивка,а в Бат учат много деца от България и то със заеми.Преди да се пише ,трябва и да се прочете малко.

    Коментиран от #14

  • 8 мм84

    30 47 Отговор
    Живо и здраво да е момичето. А до автора на статията - написана в крайно кръчмарски стил. "Уредила се е" - извинявай те, ама това да не е България тате да я намести някъде. В САЩ ако нямаш акъл, няма как да се "уредиш". Цитираната "колосална заплата" не е нищо за стандарта на живот там, но умните хора пробиват, а жалкото е, че това не се случва на родна почва. Браво - само напред и нагоре, а защо не един ден в родната държава като преподавател, който да дава знания на базата натрупан международен опит на най-високо ниво!
  • 9 Лелеее

    72 5 Отговор
    Темата на курса е : Асансьорите и техните приложения в 400 и 500 кв. апартаменти ,и как да продадем родината за 7-8 апартамента в зависимост от местоположението им в наведена поза !
  • 10 цц и герб са 1

    34 0 Отговор
    едното учеше в Англиа 50 000 на семестър
  • 11 Мдаааа

    24 26 Отговор
    Венелинче,ти може и да си се "уредила" някак си да работиш за този сайт,което по нашите ширини е нормално,ама за САЩ и то в университет няма как да се "уредиш" по нашенски,...и акъл се иска!

    Коментиран от #32

  • 12 Корумпе

    53 11 Отговор
    тоя капут се продаде на хамериканците и веднага си уреди отрочетата в америката .....
  • 13 Тъй ли?

    33 2 Отговор
    Апетитна,апетитна,колко да е апетитна за около 3 гущера на месец в САЩ преди удръжките?Междущатски шофьор на ТИР - 5 гущера на месец!
  • 14 Ваня

    28 6 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Дъщеря ми учи същата специалност там ,в трети курс е ,аз съм касиерка в Била,заемът ни е от ОББ.

    Коментиран от #22

  • 15 Хаджиментов

    54 0 Отговор
    Къде е "международни отношения", къде е анализаторска позиция в банка, къде е преподаване на количествен анализ...
    С 40 000 долара годишно в Ню Йорк ще е на прага на бедността, но татко ЦвЦв нали е политик, събрал е парички от скромната си депутатска заплата за да я изучи в престижния английски университет и в САЩ, ще извади парички от остатъка и за апартаментче в Манхатън...
    Как да не иска човек да стане депутат - само за два мандата си построява апартамент с частен асансьор за половин милион, изучава си детето в престжен западен университет и го пласира на апетитни позиции през океана.

    Коментиран от #19, #23

  • 16 начо

    7 1 Отговор
    Танци
  • 17 Божкеее

    18 3 Отговор
    Венелинче,един съвет,скъпа: зае*и тия "политически" статии и си продължи със статиите с еротична тематика след 00:00 часа!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Чичо Колт

    37 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хаджиментов":

    Американска Калинка.
    Татко и прави услуги тук на този и онзи, а те я уреждат там. Интересно какви са услугите.
  • 20 Дядо Гъдю

    34 0 Отговор
    Каква е тази мода отрочетата на политиците ни да бъдат полезни зад океана и абсолютно безполезни за Родината си.Като видях снимката си рекох:Станало е момичето доброволка в ковит отделение и Цецо иска да се похвали,ама не.
  • 21 Гост

    19 0 Отговор
    С 40 000 годишно живее охолно.... шъ му кажа ;)
  • 22 Леко

    21 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ваня":

    послъгваш.
    Със заем от ОББ не може да платиш образованието.
    Годишната такса е към 9000£ отделно трябват поне още 10000£ за квартира и храна и основни разходи .
    Да беше казала че дъщеря ти е взела student and maintenance loan от УК щях да ти поварвам,но това с ОББ е лъжа.

    Коментиран от #35

  • 23 съгласен съм

    26 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хаджиментов":

    за количествен анализ се изискват познания по математика и икономика, които не се изучават в специалности като политика и международни отношения.
  • 24 Ами сега

    24 1 Отговор
    как ще обяснява татко и откъде е откраднал пари за да изучи щерка си?

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Той Цветьо си има план...Цвътков план..

    19 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ами сега":

    Сега ще вземе с новата партия субсидии и всичко ще се нареди.В Родината е пълно с продажници и те чакат на опашка при баш продажниците с доказан опит в продажбите на България...

    Коментиран от #27

  • 27 Venturа

    19 1 Отговор

    До коментар #26 от "Той Цветьо си има план...Цвътков план..":

    Тъй де. Той затова си направи партия, има още две щерки да изучи, и не в БГ а в чужбина, а там си е скъпичко.
  • 28 А ТОЙ СИ Е АГЕНТ

    22 0 Отговор
    НА ЦРУ В БЪЛГАРИЯ. .РЕПУБЛИКАНЦИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ! !
  • 29 Ауууууу

    20 1 Отговор
    Така си беше и при комунизма. Комунистите ни учеха колко е добре в Русия, но си пращаха децата да учат при лошите капиталисти, а ние ако искахме, ни пращаха да ни превъзпитават в трудови лагери. И сега пак същите комунисти си пращат децата, но този път капиталистите са добри, но народът беден, а комунистите богати, и преди и сега
  • 30 Където учат децата...

    15 0 Отговор
    Където учат децата на ЕЛИТА от цял свят !! Без коментар !
  • 31 Аферим

    15 0 Отговор
    Сигурно преподава на тати избирателните стратегии.
  • 32 Диверсант

    18 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мдаааа":

    Много си зелен. Ама много. Единствената смъртна хватка на Сорос е да вземе децата на измисления български елит в елитни училища и ги ползва като заложници. Познавам лично един. Вкараха го в Горна Баня, Благоевград, САЩ...... А тати фалира банката и пратиха парите в Америка..
  • 33 Ггхик

    16 0 Отговор
    Голем праз, голем асансьор!
  • 34 Кауш

    9 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Най-голямата дъщеря на прокудения от ГЕРБ Цветан Цветанов отново се е уредила с апетитен пост на добра заплата в Америка.
    За Софийския ли става въпрос? Ако не, тогава фейк нюз!
  • 35 Ваня

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "Леко":

    Не визирам заема за таксите,тя си ги тегли отделно.20000 ми е потребителският заем от ОББ,разпределен да и стигне за трите години за квартира отделно разходите за храна,които възлизат на около 400лв месечно.От средата на първи курс работи и до сега не е спирала.Нямам причина да Ви лъжа,просто искам да кажа,че там приемат и бедни деца ,по успех и изяви на международни олимпиади.
  • 36 хубаво

    6 0 Отговор
    тогава,
    успех на дъщеря ви.
    Бат е красив град.
    Може би е трябвало да вземе и maintenance loan освен заем за таксите. Щеше да много по-изгодно от ОББ, тъй като цялостните условия по изплащане са много по-добри.
  • 37 Не съм крал

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    ром съм господин полицай.
  • 38 Клара

    11 0 Отговор
    Защо никоя медия не пише, че Цветанов и Нинова са се сватосали. Щерката на Цв.Цв. живее съвместно с Рафи, сина на Корни😂

    Коментиран от #44

  • 39 Ново 20!!!

    8 1 Отговор
    Ако е умна като тейко си, ще отиде и в З Харвард. Колкото повече Цвъко продава и предава България, толкова на по-сладки местенца ще набутват щерка му. Като знаем, че Цвъко е завършил, а то не е завършил а са му дали дипломата за средно в казармата, какъв е гена на дъщеря му!!!!
  • 40 Въй

    8 1 Отговор
    "Гергана е асистент-преподавателка в Колумбийския университет в Ню Йорк. " Е,имеется хас! Баща й е милионер и да не си уреди дъщеря си,как ще стане това?! Апартаменти,асансьори,молитвени закуски,истествино.
  • 41 цербер

    2 0 Отговор
    Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. ТАМ ТЯ ЗАВЪРШИ СПЕЦИАЛНОСТТА "......ДЪРА-БЪРА,ЕДИ КАКВО СИ" В СТЕПЕН "БАКАЛАВЪР". БАКАЛАВЪР И МАГИСТЪР СА ДВЕТЕ СТЕПЕНИ НА ЗАВЪРШВАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ.
  • 42 МУСА КЕСЕДЖИЯ

    6 0 Отговор
    АБЕ ЦЕЦО ОЩЕ ЛИ ЖИВЕЕ СРЕЩУ ЦСЗ, Я ВЕДНАГА ДА СМЕНИ АДРЕСА С БОКСОНИЕРА В ЦСЗ-ТО.... ТОЙ
  • 43 ОСВЕДОМЕН

    8 0 Отговор
    По тазгодишната класация на Times, Бат е едва на 9 място сред UK университетите, а по водещата международна QS World Quality Ranking е на 172 място в света!!! Къв елит, кво 5 лева? Харчи откраднатото от Цецко милиционера.
  • 44 Ама пердашат

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Клара":

    Ли се или просто си живеят заедно като брат и сестра
  • 45 КГБ

    0 0 Отговор
    Ами като се изучило детето за анализатор,хубаво.Сега да вземе да направи "количествен анализ" на доларите на баща си.И да провери в кое ведомство закусва като е САЩ.