Необходими продукти:
1 кг картофи
2 наденици
сол
олио
кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
Обелвате картофите и ги нарязвате на кръгчета. Наденицата се нарязва на колелца.
В тава се нарежда слой картофи, посоляват се, напръскват се с малко олио. Отгоре се реди слой наденица и така, докато свършат продуктите.
Печете на силна фурна до готовност.
Преди края на печенето може да настържете кашкавал и да го посипете върху ястието. Печете до зачервяване.
Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 hmhmhm
Печете до зачервяване на тенекиите на фурнята!
16:50 17.11.2020
2 Този коментар е премахнат от модератор.
3 Добре, ромскаманжа, е
17:58 17.11.2020
4 Пфффг
18:00 17.11.2020
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Този коментар е премахнат от модератор.