Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 12:56 8 537 27

Меган Фокс тотално забрави за бившия (СНИМКИ)

  • меган фокс-
  • machine gun kelly-
  • връзка-
  • гадже

Фокс и музикантът Машин Гън Кели направиха своя светски дебют заедно

Меган Фокс тотално забрави за бившия (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки липсата на доста светски събития през тази година, все пак някои се състояха по нови и различни начини от обикновено. На Американските музикални награди освен спечелени статуетки, имаше и червени килим, до който успяха да стигнат само някои знаменитости. Именно там направиха светския си дебют официално като двойка Меган Фокс и Machine Gun Kelly, които са заедно от няколко месеца. Връзката им обаче се задълбочава.

Фокс изглеждаше невероятно на наградите. Тя бе заложила на масленозелен тоалет от две части, а Machine Gun Kelly бе с доста ексцентричен бял костюм. Горната част на облеклото му разкриваше част от татуировките му. Тоалетът му се състоеше и от широки панталони, перлено колие и доста нестандартни сребърни ботуши.

Самият той сподели няколко кадъра със своята половинката в Инстаграм. Припомняме, че Меган Фокс и рапърът започнаха романтичната си връзка на снимачната площадка на трилъра "Midnight in the Switchgrass" по-рано тази година. Както изглежда, нещата между тях на този етап изглеждат доста сериозни.


През пролетта Меган се появи във видеото на музиканта към песента Bloody Valentine, с което двамата потвърдиха, че са двойка. Появата им на светското събитие и на червения килим само още повече добавя тежест към факта, че са в сериозна връзка.

Меган Фокс имаше брак с Брайън Остин Грийн. Двамата се разделиха в края на миналата година след 10-годишен брак, от който имат трима сина.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    21 5 Отговор
    Голям късметлия е този.
  • 2 Ара

    34 1 Отговор
    От 6 месеца до една година има давам да са заедно .

    Коментиран от #22

  • 3 Рено Меган

    15 17 Отговор
    До преди 10-на години хващаше око. Изхаби се бързо и вече не впечатлява младите. Скоро ще бъде забравена.
  • 4 Лоллл

    47 10 Отговор
    Какъв е тоя зле надраскван наркоман.
  • 5 Наркомани те, дори налитат на, ДЦ

    3 11 Отговор
    Не виждат и не чуват, а тази коя е, все я споминат...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 смях голям

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Богат":

    Богат, богат, колко да си богат - малка кутийка у Софето и още една у селцето в гръцко. Ама в твоите представи това е като мезонет в центъра на Лондон и вила на френската Ривиера.
    Интелект и класа на духа с пари не се купуват, не можеш да ги купиш но промоция и да ги метнеш в пикапа

    Коментиран от #14

  • 9 кака

    13 13 Отговор
    Нашареният жребец е жалък. Дали си струваше да си остави семействоио и децата
  • 10 Прилича ми и на, обратен

    9 9 Отговор
    И с, този изплезен език и таз перука...!
  • 11 дедо

    9 8 Отговор
    като я засърби остава и къща и мъж и дечиня. Краста
  • 12 истината е че

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Богат":

    В случая става въпрос за изневяра, мъжът й първи й изневери.
    Аналогично, явно горните коментари се отнасят за онзи харманлийския монтьор рейнджъра, рядко простовато момче ама с едни претенции,
    жена му е много печена, а той постоянно се развява с разни боклуци- маникюристката с физиономия сякаш е след боксов мач, Надка общата й казват всички, мъжът й добре я беше изритал ама я съжали и я прибра, да му слага рога с разни боклуци.
  • 13 куха лейка

    10 7 Отговор
    Този наркотапет и отива! Кой, квот си търси си го намира !
  • 14 Де факто

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "смях голям":

    Да, така е - боклука привлича още и още боклук- псевдо актриса и измислен музикант,
    футболист и кифла - плеймейтка - бг версията
    и по- евтиният провинциален вариант - монтьор - маникюристка или фризьорка.
    Добре, че простотията не е заразна, а предизвиква само смях, нищо повече.
  • 15 Румяна Костова

    7 8 Отговор
    Ето пак балкански простотий. Всяка жена има право да намери своята ИСТИНСКА ЛЮБОВ

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Костов

    7 7 Отговор

    До коментар #15 от "Румяна Костова":

    ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ няма нужда да бъде афиширана, нито крита, тъй като е градена върху нещастието на някой друг. И в двата случая не става дума за любов, а за избиване на комплекси и гонене на финансови интереси, тъй като единият клон е отрязан и бърза да се хване за следващия, пореден балък, колкото по-прост е, толкова по-лесно ще го върти.
  • 17 Танчи

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Румяна Костова":

    Права сте напълно госпожо/ице, но балканския "мачо" трудно разбира понятието любов, той е останал няколко века назад и смята, че жените сме едва ли не тяхна собственост. А един мъж трябва да печели жената до себе си ежедневно. Ако не го прави, и тя потърси щастието другаде, вината си е изцяло негова. Иначе Меган Фокс е красива жена и добра , да е жива и здрава.

    Коментиран от #18

  • 18 Реално

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Танчи":

    Не всички мъже са такива- има добри и качествени бг мъже, които третират жените си като принцеси, а те се оказват най-обикновени парцалеси. Като търсиш вината другаде и се опитваш да градиш щастието си върху нещастието на някой друг, далеч няма да стигнеш.
    Обикновено "мачото" - монтьор сменя маникюристката с някоя богаташка щерка със зестра от имоти и кеш. Тогава бие шута на маникюристката без да му мигне окото, класически сценарий а ла турски сериал, ниска летва като цяло, с екзистенц минимум интелект и ценностна система -толкова.

    Коментиран от #19

  • 19 Танчи

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Реално":

    Как градиш щастие върху нещастието на някой друг, когато става дума за любов и връзка? Няма такова нещо, невъзможно е. Адски смешно ми е когато чуя за някоя жена 'ей, тази безсрамница, как им разби семейството/отношенията'. Това е абсурдно. Ако един мъж обича и държи на половинката си, никоя 'безсрамница' не може да го откъсне от нея. Ако успее значи не е държал и в този случай вината е изцяло у него, другата жена е била само предтекст.

    Коментиран от #20, #26

  • 20 Реално

    6 5 Отговор

    До коментар #19 от "Танчи":

    Не, съвсем не е така - тук говорим за сблъсък на две тотално различни ценностни системи. Давай, гради щастието си върху нещастието на някой друг, но ако една жена е поне малко интелигентна, ще се замисли дали и с нея въпросният мъж няма да постъпи по същия начин след време, след като му омръзне.
    Със сигурност ще постъпи и със следващата по същия начин, но това е ефектът на бумеранга-каквото правиш, се връща към теб с двойна сила. Късмет с този начин на мислене, ще ти бъде нужен, определено. "Твоят" човек вече се оглежда за нещо друго и само ти не знаеш, все още.

    Коментиран от #21

  • 21 Танчи

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Реално":

    Ами, именно, мъжът в този случай не струва, а жената е просто статистка - ако не е тя ще е друга. Та, основната вина си е негова.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Единствен клиент кофичке

    1 3 Отговор
    Ти остана, този прави интриги, за нищо друго не става...!
  • 24 Митака

    3 1 Отговор
    Тая на токчета кинта и 50 ли е?
  • 25 тито

    3 2 Отговор
    тоя ако ми падне такава права лопата ще му играя, че всичките му татуси ще изпада от него боклуци....
  • 26 Кот Дивоар

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Танчи":

    Абе,незнам защо,ама в 80 процента от случаите,жените развалят семейството. Щото искали да бъдат щастливи. Фундаменталната грешка е ,че те очакват ,че като сменят мъжа си ,и ще се оправят нещата,хихихи! Ами нали където и да идеш,и с когото и да бъдеш,ТИ си оставаш Константата в собствения си живот.Когато гледаш живота си през изкривенат призма на ограничените си разбирания ,и ГРОЗНАТА заблуда,че някъде ,на света има някой,който ще задоволи всичките ти желания,защото ,разбираш ли ,той за това е създаден,резултатът винаги ще е разбит живот ,пропилени мечти ,наранени близки...Единствената реална причина,която кара хората да чувстват щастие,е чувството за прогрес.Да скочиш в леглото на друг,не е прогрес,а самозаблуда.Бягството от отговорност,е причината хората днес да са така дълбоко нещастни.Ако поставяш на кантар какво даваш и какво вземаш,вече си вътре,мдаа...Ако някой,мъж или жена , мисли,че щастието или липсата му се дължи на липсат или наличието на действия от някой друг извън него самия,страда от самозаблуда.А нейните плодове са горчиви."Страданието следва човешките желания така неотменно,както колелото на каруцата следва волското копито" Това от мен.
  • 27 Когато имаш пари

    1 1 Отговор
    Ужас тоя смачкан палячо с тая фак