Last news in Fakti

1 Декември, 2020 09:31 14 918 53

Сестрите елиминираха Тодор от "Игри на волята"

  • йоанна-
  • екатерина-
  • игри на волята-
  • елиминация-
  • тодор

Най-големият кошмар на състезателя по бразилско джиу джицу се сбъдна

Два титанични сблъсъка видяха зрителите в първия ден от финалната седмица на обратите в „Игри на волята: България”. Номинационна и елиминационна схватка поставиха на изпитание силите на участниците, като ги изправиха пред сложни предизвикателства. Втората битка се оказа и последна за Тодор – „железният човек” в приключенското риалити тази година. Той напусна в първата елиминационна битка за седмицата, след като беше сразен от сестрите Йоанна и Екатерина.

Сестрите елиминираха Тодор от "Игри на волята"

Първата среща на всички играчи на Арената в индивидуален сблъсък ги изправи в сблъсък за баланс, съобразителност и издръжливост. Построяването на достатъчно висока кула от дървени плочки донесе на Ваня имунитет, а последна в изпитанието остана Йоанна, която се превърна в първия номиниран участник.

Малко по-късно, под знака на достойни постъпки и действия на Арената, премина първият Номинационен съвет на финалистите. Бившите отборни участници получиха и възможността да наддават в първия специален търг, от който Тодор си закупи персонално предимство, а Вайс допълнителен номинационен глас. По време на съвета бяха изречени откровени думи, а равносметката показа, че един срещу друг за оцеляване, заедно с Йоанна, ще се борят Тодор и Екатерина.

Сестрите елиминираха Тодор от "Игри на волята"

На следващия ден тримата участници се срещнаха на Арената, за да уредят стари сметки и с мотивация за победа. Те трябваше да се справят с изпитание на ума, съобразителността, бързината и ловкостта, за да останат в играта. Многокомпонентното трасе се оказа най-трудно за шампиона по джиу джицу, който започна да изостава още на първия елемент. Той не успя да стопи преднината, която натрупаха двете му опонентки и напусна „Игри на волята: България“ на крачка от финала.

„Игри на волята” определено ме научи да си сдържам емоцията и да контролирам себе си при провокации, при сблъсък на мнения и за мен беше страшно предизвикателство да успея да се контролирам. Надявам се да съм дал пример на другите хора навън, на децата, на по-младите от мен – да имат чест и достойнство, да си държат на думата и винаги да гонят мечтите си. Да не се отказват пред нищо”, каза Тодор след отпадането си от състезанието.

Утре играчите ще влязат в нова тежка битка за оцеляване, след която един от тях ще си тръгне от надпреварата за 100 000 лв. Оставащите схватки с повишена трудност ще предложат на зрителите зрелищни обрати и неподозирани изненади. Не пропускайте да проследите неочакваните събития в „Игри на волята: България“ във вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч., както и по време на грандиозния финал този петък от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    66 33 Отговор
    Е готин Тошко, само дето не може да брои. Иначе беше най големия войн

    Коментиран от #32

  • 2 На кой му дреме

    108 33 Отговор
    Игра с три пъзела ,за да са сигурни че Тодор ще изгуби.

    Коментиран от #43

  • 3 Смешниции

    93 50 Отговор
    Поредната изключително нагласена игра с пъзел. Двете досадни сестри са бутани брутално към финала, а снощи трябваше да сме и политически коректни по повод равнопоставеността на жените. Догодина може да има двама братя, негри и с различна сексуалност, които да спечелят, като първо елиминират лошия батко, казал им че в игрите истинските мъже са по-силни. Нали трябва да се дава пример на децата!
  • 4 5kof

    115 45 Отговор
    Не, че нещо ама този плоскоухият беше пълно олицетворение на бг. простотията - маса мускули, мозък на зелена еуглена. Като еманация на неговия образ е Боко Тиковоча от Банкя.

    Коментиран от #5

  • 5 Дам

    76 44 Отговор

    До коментар #4 от "5kof":

    А сестрите на какво са еманация? На типичния български връзкар, когото някой с всички сили бута напред?

    Коментиран от #29, #33

  • 6 9*19мм

    72 30 Отговор
    Джудже,за каква чест и достойнство говориш и какъв пример си ти за децата?!!🙄
    Ти си просто наркокрими от бандата на рижите.
    Палячо!!!!
  • 7 Анонимен

    71 23 Отговор
    Много глупава насока взеха тези "игри" със залитането си да доказват че жените са равни на мъжете . Интересно защо не им дадоха силова игра за да докажат това ? Ако трябва да бъдат обективни изпитанията трябва да бъдат предварително установени всички игри и при всеки случай конкретната игра да бъде теглена на жребий - каквото ти се падне , това е . А сега в случая се подбират така че да дават шанс на слабия участник . Защо винаги когато има двубой мъж срещу жена избора на игри е такъв че да неутрализира силните страни на мъжете ? Нали са равни ? Нямам нищо против равнопоставеността на жените , но това не означава равенство във всичко . Или трябва да се правим че не е очевидно че мъжете като цяло са са по силни физически от жените ?
  • 8 Някой

    68 16 Отговор
    Поредната пълна пародия на Нова с нагласен нереалистичен финал!
  • 9 Без думи

    45 19 Отговор
    Тодор Желязков от бандата на Рижите потъна вдън земя, издирват го за побоя над гардове на „Планета”


    Тодор Желязков от бандата на Рижите потъна вдън земя, издирват го за побоя над гардове на „Планета”
    Проблемите със закона застрашават спортната кариера на преквалифициралия се в ММА боец Желязков
    Ключови думи: Тодор Желязков, бандата на Рижите, издирване, побой, гардове, Планета Пайнер, дискотека, ММА боец, Калоян Стоянчов, Голямата Рижа, разследване, грабеж, меден рудник, арест, спецполицаи, бургас, флагман
    20 Ноември 2016, Понеделник, 01:40 ч.
    Автор: Флагман.бг

    Разследващите са установили, че настоящият ММА боец и шампион по джу джицу е нанасял ударите по гардовете



    Криминално проявеният Тодор Желязков, по прякор Табуретката, е издирван под дърво и камък близо месец от бургаската полиция.

    Според отлично информирани източници на Флагман.бг 29-годишният бивш член на печално известната „Банда на Рижите”е батката, пребил охранители на дискотека „Планета Пайнер” точно преди месец. Желязков е обявен за местно издирване в началото на ноември – около седмица след инцидента, съобщиха за Флагман.бг от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

    Разследващите са установили, че настоящият ММА боец и шампион по джу джицу е нанасял ударите по гардовете.

    Както Флагман.бг вече съобщи, той е бил съпровождан от група от 8 яки момчета, облечени в анцузи. Бандата решила, че може да влезе в заведението директно след фитнеса. След като били спрени от фейс контрола н
  • 10 Тодор

    53 21 Отговор
    Това е най-нагласената продукция за всички времена! Участниците си мислят, че имат някакви шансове за голямата награда, ама друг път! Победителят е определен предварително и се побутва напред с подходящите за него игри, както и чрез предварителното показване на пъзелите и загадките на избранника в предстоящата игра! Така се създава впечатлението, че някой е много силен играч и съответно няма да е изненада, когато спечели. С две думи свидетели сме на пълна подигравка със зрителите, както и с нищо неподозиращите участници! Дано мераклиите за следващия сезон го разберат и не си правят илюзиите, че имат някакви шансове да спечелят.

    Коментиран от #17

  • 11 игра дежавю

    32 11 Отговор
    Свалиха бай Тошо и набързо му взеха придобивките. После поскачаха от радост в Къщата и се подготвят един по един да окапват в странство. А невидимата Ръка дърпа конците и раздава фалшиви кесии. Обещава последния Волевик да бъде ваксиниран със
    със 100 000 нашенски бруто.
  • 12 Лелее

    59 17 Отговор
    3 пъзела ....., само художествена гимнастика нямаше ?

    Коментиран от #15

  • 13 beast

    39 13 Отговор
    Най смешната битка ! EVER !
  • 14 Тошко не падна от сестрите

    31 10 Отговор
    Той падна от своето минало! От продукцията е вкаран както и сестрите за пипер! Както вече се знае, Милен го печели, на финала побеждава Боби и Ваня! А догодина може да направят игри на волята с Митко Зъркела, Тошко, Перата, Трактора, Баретата, Боко, и още други супер състезатели! Може и Мекзър да вкарат да им решава пъзелите със свински опашки!

    Коментиран от #16

  • 15 гост

    32 28 Отговор

    До коментар #12 от "Лелее":

    ти остави трите пъзела, въпроса е, че двете сестри още от началото ги бутат напред като предварително им показват пъзелите в предстоящата игра! Така ги направиха да изглеждат страшно умни, а те реално на две магарета сламата не могат да разделят! Наблюдавах ги двете в началото на играта, те даже не си направиха труда да покажат, че смятат и броят! В случая си ги знаеха комбинациите за отключването предварително. Няма да се учудя, ако и са си ги написали по ръцете да не ги забравят в суматохата. Пълна пародия и подигравка със зрителите!
  • 16 В грешка си

    26 4 Отговор

    До коментар #14 от "Тошко не падна от сестрите":

    Милен ще спечели ама друг сезон, не и този! Тази година победителят ще е жена, в подкрепа на глобалистката политика за разрастване на феминизма и джендърството в световен мащаб!

    Коментиран от #23

  • 17 Поли

    21 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тодор":

    Така е,а и колкото да си добър накрая между двамата останали има вот на зрителя и могат да те изритат както си искат ти откъде знаеш как са гласували хората това е най-голямата измама. Трябва последните двама също да бъдат изправени в битка и да се определи победителя а не чрез гласуване. Така че колкото и да си добър накрая ще те прецакат
  • 18 Борис

    24 18 Отговор
    Прочетох всички коментари и според мен всички който са писали са умствено изостанали от помощни училища според мен в това предаване от миналия сезон се разбра че само физическа сила не стига за да спечелиш тошко трябваше от давна да отпадне но дребните душици не го номинираха защото са мишки а иначе катето ги избива ходи 5пъти на дуел и ги изяде дано да спечели миналата година не беше честно да решават зрителите кой да печели парите защо злителите фитнес инструктора нямаше загубена битка за целия сезон победи и в последната битка нали игри на волята защо зрителите да решават кой да печели губи се смисъла на предаването нека най добрия на арената да печели

    Коментиран от #21

  • 19 Димитър

    27 4 Отговор
    Сигурно не е лош човек тошко просто е ретро мутра и умствените му възможности позволяват само силата да бъде водеща така и не разбра че е в игри на волята а не в strongman състезание. Друг е въпроса че организаторите преебахха играта ибстана лична драма инсъдби на кръстопът
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ха ха

    16 4 Отговор

    До коментар #18 от "Борис":

    Ти първо си прочети поста и тогава пиши кой е умствено изостанал! Съмнява ме, че утре ще можеш да кажеш какво си имал предвид, камо ли другите да разберат какво си искал да кажеш!
  • 22 измислено

    21 4 Отговор
    Тзмислено и силно манипулирано предаване.
    За да им се гледа предаването го направиха по нагласено и от ,,Брюкселска далавера,,
    1.първият пленник не беше от загубилия отбор ,а от ,,тошковия,,
    2.мръсните номера със сестричките и съботажите в ,,тошковия,,
    3.при номинациите се паззеше тайна,но не и за Тошко.
    4.Всички умрели от страх искаха да се отърват от Тошко и сценаристите го нагласиха с изцяло ,,женска игра,,защо не пратиха Милен с изцъклените от страх очички.
    5.Като искат жена да спечели,защо по тоя начин?
    6.Сега да си гледат сами скалъпеното шоу.

    Коментиран от #24, #34

  • 23 Ами ако не днес

    2 6 Отговор

    До коментар #16 от "В грешка си":

    утре сестрите ще си тръгнат! А до финала има 4 дена! Как ще спечелят?-от центъра на града им ли?
  • 24 Стига бе!

    5 6 Отговор

    До коментар #22 от "измислено":

    Тоя с изцъклените очички гушка парата!
  • 25 Анонимен

    29 11 Отговор
    Играта била нагласена! Пълни глупости! Ако беше така щяха да знаят , че Тошко не може да брои и да я променят. Шоуто не е само за мерене на мускули , а също така за ловкост, съобразителност, логическо мислене , бързина и т.н

    Коментиран от #27

  • 26 Agdhd

    19 5 Отговор
    от тези които останаха никой не заслужава да спечели,двете побутвани задкулисни ревли и интригантката Ваня отдавна трябваше да ги махнат,ама продукцията решава,нали рейтинг трябва да има,аман от мъжемразки,женски коалиции и лицемерки,абсурдно предаване

    Коментиран от #30

  • 27 Гоце

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "Анонимен":

    Брат и теб те маниполират като БСП изборите в малките села
  • 28 БГ МАФИЯ В МС

    23 29 Отговор
    НАЙ-ГОУЕМИЯ КОШМАР НА ЛИЛИПУТА ТОШКО СЕ СБЪДНА. МНОГО ГО БЕШЕ СТРАХ ТОЯ ГЛУПАК ,ДА НЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН ОТ ЖЕНА. И ТО СЕ СЛУЧИ. БРАВО НА МОМИЧЕТАТА! ТОШКО МИ МЯЗА НА КАРАТИСТА ТЪПАН БОЙКО БОРИСОВ.
  • 29 Опа

    13 15 Отговор

    До коментар #5 от "Дам":

    Нещо пак не разбрал! Под бика няма да намериш теле а нещо друго. Едната сестра наистина е голям дразнител (вероятно с цел) но другата е друго нещо.

    Коментиран от #37

  • 30 Опа

    7 5 Отговор

    До коментар #26 от "Agdhd":

    Джери, може би. Ваня не.
  • 31 Опа

    17 9 Отговор
    А за Тошко? Пример за това че дори да не уважаваш жените не трябва да ги подценяваш.
  • 32 гост

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Много":

    Тошето е пичага - силен у ръцете и слаб у главата - типичен булгар ;)

    Коментиран от #48

  • 33 Калинко

    16 9 Отговор

    До коментар #5 от "Дам":

    Има малка разлика между сестрите и тодар и това е съдържанието между ушите под шапката.той закъса още при броенето майка.

    Коментиран от #47

  • 34 Наивник

    19 10 Отговор

    До коментар #22 от "измислено":

    Да не говорим че имаше случай в който Тошко спечели с грешно нареден пъзел.Има го сниман.Това последното е за "плювачите".
  • 35 Ганик

    22 11 Отговор
    А нещо за вайс грозния талибан да кажете, най отвратителния боклук от всички!
  • 36 Анонимен

    10 3 Отговор
    До 27 Гоце
    Много си зле! Научи се първо да пишеш правилно. МАНИПУЛИРАТ, а не МАНИПОЛИРАТ!
  • 37 Дам

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "Опа":

    Какво друго нещо? Злобно джудже, саботиращо игри или истерична наркоманка? Не знам за коя от двете говориш.

    Коментиран от #40

  • 38 Колю

    15 7 Отговор
    Мадамите, някак си не се зарадваха много на така мечтаната победа над Тошката. И на тях им стана ясно, че победата им беше подарена от сценаристите. Тази година сме свидетели на политкоректните победители: като две капки вода- Фики (Фикрет), hells kitchen - Реджеп. Сега по липса на представител на малцинствата да дадем наградата представителка на нежния пол, макар и с психични отклонения. Катето сега е по-обрана, дори се обяснява в привързаност към съплеменници. Така е защото има цигарки, докато беше на реката и във фермата я гонеше абстиненцията и си го изкарваше на колегите.
  • 39 Зрител

    18 9 Отговор
    Най-накрая най-силният (според него си) си намери майстора... Досега нямаше игра в която Тошко да не мами и не знам защо не го дискфалифицираха-явно беше ценен на продукцията. Той даже не може да пада като спортист, за какъвто се представя - пълен фалш
  • 40 Опа

    0 4 Отговор

    До коментар #37 от "Дам":

    Сериозно? За коя от двете става дума? Явно гледането на турски серияли са по разбираеми за вас

    Коментиран от #46

  • 41 Талибан

    5 3 Отговор
    Леле колко коментиращи! Не ми доставя никакво удоволствие това предаване и не го гледам. Затова друг коментар не мога да дам.

    Коментиран от #44

  • 42 Иван

    5 5 Отговор
    А някой да каже нещо за нагласен ата битка между Любо и Лазаринов. Пълно порно
  • 43 Конь бе конь, коньове

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "На кой му дреме":

    Битки и войни се печелят с акъл,т.е от велики генерали и пълководци стратези, не с груба сила. А Тошко за жалост става само за прост войник.

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 да ама не

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "Конь бе конь, коньове":

    Господин джендър, печелят се с ум и сила, пусни меки китки и жени да воюват и да видим колко войни ще спечелят.
    Селската пръчка катя и сестра и, сополивия пингвин са връзкарки!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 да ама не

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Калинко":

    А между тяхните уши има ли нещо, кухи лейки, явно и ти си същата...
  • 48 дали

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Малко мяса на помак, така че може и да не е булгар :-)
  • 49 Хамър

    5 2 Отговор
    Бай Тодор - типично селско говедо с наредени рога. Не знам какъв пример иска да дава на младите!
  • 50 Г.В.

    4 3 Отговор
    Отдавна този клепоух простак трябваше да си ходи! То бива простотия, бива злоба, бива нечленоразделна реч...ама той не се опита дори да се прикрие та да не настрои всички срещу себе си
  • 51 Усман

    1 2 Отговор
    Катето кефи ,ши га зимам за жина.има топки
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Зайко Байко многознайко

    2 1 Отговор
    Тошко Табуретката, медноруднишкия клепар си го получи както се полага! Тоя какъв пример може да бъде това мутре, т ъ п о парче!