Last news in Fakti

1 Декември, 2020 14:02 1 843 2

Децата на Уилям и Кейт написаха писма до Дядо Коледа

  • кралско семейство-
  • деца-
  • писмо-
  • дядо коледа-
  • коледа

Като всички други малчугани по света, и децата на херцозите нямат търпение да дойде Коледа

Децата на Уилям и Кейт написаха писма до Дядо Коледа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Децата на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж вече са написали писмата си до Дядо Коледа.

Принц Джордж (7г), принцеса Шарлот (5г.) и принц Луис (2г) нямат търпение да дойде Коледа, защото както на много деца по цял свят, така и на тях това е любимото им време от годината.

Те вече са готови с писмата си до Дядо Коледа и настояват пред родителите си, вече да имат коледно дръвче, което да украсяват, пише Дарик.

Младите кралски особи имат различни интереси, като Шарлот и Луи си приличат повече, отколкото Шарлот и Джордж.

Джордж е обсебен от хеликоптери, самолети и морска биология. Той няма търпение да стане достатъчно възрастен, за да се гмурка.

Шарлот обича гимнастиката, а отскоро посещава и класове по йога за деца. Тя учи и по-малкия си брат на част от позите.

Майката на херцогиня Катрин - Карол Мидълтън, разкри в пост в Instagram, че тази година ще украси коледното дърво с четирите си внуци, но виртуално през платформата Zoom.

65-годишната бизнес дама казва, че обикновено позволява на принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи и сина на Пипа Мидълтън - Артър Матюс, да ѝ помагат с коледната украса.

Поради пандемията от коронавирус обаче тя ще продължи традицията чрез видеообаждане.

Семейна Коледа в Сандрингам тази година няма да се състои за първи път от 33 години. Кралицата в момента се е изолирала в замъка Уиндзор с принц Филип. Това може да означава, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще прекарат празника със семейство Мидълтън за първи път от 2012 г. насам.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    НИКОЙ БРАТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТДРЪПВА ОТ БРАТА СИ -ЗАРАДИ БАБА СИ - ВАМПАЙЪР ИЛИ ЗАРАДИ БАЩА СИ - ТАПАНАЙЪР !?!?!?!?
  • 2 Санта Клаус

    0 0 Отговор
    "Сега, получих писмата ви, мили деца! Ти-принц Джордж, ще получиш кукла на водолаз, барабар с една подводница, да си играеш с тях в задния двор на Бъкингам. Ти- принцеса Шарлот, ще получиш кукла на гимнастичка. И то по художествена гимнастика, дето може да се чекне на всички посоки, барабар с една топка, лента, обръч и две бухалки. За да налагаш баба си, онова старо плашило в Бъкингам. А на майка ви-херцогиня Катрин, ще дам............." Тук текста не се чете! :)