Last news in Fakti

3 Декември, 2020 13:35 2 677 4

Никол Кидман проговори за страховете си

  • никол кидман-
  • актриса-
  • страх-
  • тийнейджър

Актрисата сподели за несигурностите, които е имала като тийнейджърка

Никол Кидман проговори за страховете си - 1
Снимка: shutterstock

Никол Кидман разкри, че като тийнейджърка се е чувствала слаба и несигурна, но отказвала да се съобразява с околните и модата.

Австралийската звезда призна, че е страдала от "много страхове и комплекси“, докато е израствала, включително относно височината си, но това не ѝ е попречило да носи дрехите, които иска да носи.

Никол каза пред дигиталното издание на Glamour UK: "Бях тийнейджър, който не искаше да се съобразява, въпреки че имах много страхове и бях несигурна, защото бях твърде висока. До 13-годишна възраст бях висока над 5 фута (1,50 м)".

53-годишната носителка на "Оскар" си спомни също как е носила рокля в стил 20-те години на 20-ти век на бала си, която си избрала от магазин за дрехи втора употреба.

Запитана какъв е нейният спомен за абитуриентската вечер, тя казва: "Носех рокля от 20-те години на миналия век, която се съчетаваше с моята "нестандартна чувствителност". Купих тоалета от магазин за втора употреба - беше черно-бяла и с мъниста - определено не беше от модните тогава разкроени поли с тюл. Мисля, че се напих малко, което вероятно е част от преживяванията на хората на техния абитуриентски бал", спомня си с усмивка Никол.

Сега обаче Кидман вярва, че е много по-силна и по-издръжлива, отколкото първоначално е смятала.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CFC

    8 5 Отговор
    Тъкмо за на Никол Кидман страховете се чудех и си го преместих в левия джоб...
  • 2 GTR

    4 3 Отговор
    Ама разбира се .....страховете на никол .....ето с какво да започнем деня .
  • 3 Каквото и да носи и носила

    2 3 Отговор
    Си е известната Никол Кидман, която се отърва от оня не кадърен грозник....!
  • 4 Някой да ми каже колко

    2 2 Отговор
    Сполучливи роли има, бившия и, аз мисля, че почти няма, не ме грабна този актьор с нищо, тя е по добра актриса...!