3 Декември, 2020 16:33 2 265 5

Неочакван джакпот в Южна Африка донесе късмет на 20 човека

  • джакпот-
  • лотария-
  • числа-
  • печалба

Всеки познал числата ще получи по 370 000 долара

Неочакван джакпот в Южна Африка донесе късмет на 20 човека - 1
Снимка: Shutterstock

Властите в Южна Африка разследват необичаен джакпот от лотарията PowerBall. Изтеглената комбинация - 5, 6, 7, 8, 9 и щастливо число... 10, която се оказва доста странна за случайно изтеглени числа, донесе късмет на 20 души. Всеки от тях трябва да получи по 370 000 долара, съобщава БНР.

Според изчисленията шансът да бъде позната комбинацията от лотарията в Южна Африка е по-малък от едно към 42 млн. Условието е да се познаят 5 от 50 числа, както и едно "щастливо" от 1 до 20.

Организаторите казват, че комбинация от поредни номера е често предпочитана от желаещите да си опитат късмета. Освен 20-те тото късметлии, други 79 сега ще получат по над 6000 долара за това, че са познали 5 от 6-те поредни числа, допълва Би Би Си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 One

    5 2 Отговор
    Довечера тук нашето тото ще предложи 5 милиона джакпот. Няма да се учудя, ако го спечели някой от Русе, щото там живеят дежурните печеливши, или някой дядка от някое родопско село, за който ще четем догодина, че е предал богу дух. А печешившата комбинация ще бъде: 44,45,46,47,48, 49! Честито!:)

    Коментиран от #2

  • 2 111

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "One":

    Нашето ТОТО е нагласено – главният терминал, в който се регистрират фишовете, е свързан с машините, дето теглят числата.
    Преди показваха след всяко изтеглено число колко броя печалби има от всяка група, а това отдавна не се случва, защото в с просто око се забелязваше, че в момента на изтегляне на числото се появяваше и брия на печалбите.
  • 3 Може би

    1 1 Отговор
    Те там дават пари я казах,на моя дай да видим там човек ако не спечели от нещо, банан чета и нема глад......!
  • 4 Не забравяйте че..............

    8 1 Отговор
    Майката на Пеевски беше шефка на тотото..............И после си задайте въпроса: Има ли измама в българското тото.

    Коментиран от #5

  • 5 наблюдател

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Не забравяйте че..............":

    До 4 -Доста години беше шеф на тотото