Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 10:51 44 405 8

Яжте зеленчуци за горещ секс - Видео 18+

  • рета-
  • секс-
  • вегетарианци
Яжте зеленчуци за горещ секс - Видео 18+ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вегетарианците водят по-активен и по-пълноценен полов живот в сравнение с любителите на месото, съобщава в. „Дейли мейл“.

Изданието се позовава на изследване на Майкъл Уосърман от университета в Бъркли. Проучването, публикувано в сп. „Хормони и поведение“, е първото, което се концентрира върху връзката между т. нар. фитоестрогени полови хормони, открити в растения, и поведението при дивите примати. Експертите смятат, че изводите могат и да се приложат върху хората.

Изследването на Майкъл Уосърман е било фокусирано върху група от червени маймуни колобус от Уганда. Техните хранителни навици са били наблюдавани в продължение на 11 месеци. Освен това са били изследвани и техните фекални проби, така и поведението им в група като прояви на агресия и чифтосвания.

Събраните резултати показали, че мъжките екземпляри, които на вечеря похапвали от листата на тропическото дърво Millettia dura, богати на вещества, подобни на естроген, имали по-високи нива на секс хормона естрадиол и на кортизол, известен като стрес хормон.

Учените забелязали, че тези мъжкари по-често правели секс в сравнение с други свои събратя, които били лишени от възможността да похапват от листата на този афродизиак на тропиците.

Проучването на Майкъл Уосърман е потвърждение на акция на PETA в подкрепа на вегетарианството за по-активен сексуален живот (виж второто видео).

Благотворителната организация предупреждава, че холестеролът в месото, яйцата и млечните продукти могат да запушват артериите. Това може да забави притока на кръв до всички органи на тялото, включително и в тези, които са от жизненоважно значение в спалнята.

Вегетарианските ястия пък не съдържат животински мазнини или холестерол.

Вегетарианците също могат да бъдат издръжливи цяла нощ, отбелязва асоциираният директор на РЕТА за Великобритания Мими Бехечи.

Скептеци обаче припомнят, че клип от 2009 г. на РЕТА в подкрепа за секса на вегетарианците също предизвика разгорещени дебати в САЩ (виж видеото).

 

Това не попречи на организацията да излезе преди дни с нова провокативна реклама. (виж второто видео)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    e taq deto qde samo zelencucsi qde li parcheto meso :D
  • 2 Vegetable gangsta

    1 2 Отговор
    "Зеленчуци който не яде, **я му голям не ще да порасте" :)))
  • 3 ВегеСЕКСтарианец

    1 0 Отговор
    Така си е ! Аз всяка вечер удрям една голяма домашна гроздова с една шопска с много лук, тва са все вегетариански ястия на практика - плодове и зеленчуци и после на полувремето кат я награбя жената....таман до второто полувреме и до втората салата с втората гроздова ! НАЗДРАВЕ !
  • 4 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    по принцип секса е добър преди ядене, по разбираеми причини! А после, какво ще ядеш е без значение. Ама няма на света научно изследване, което да не е поръчано, а това означава и поставена научна или практична цел от спонсор...... Както казва шопа е..ш ли му м....та!
  • 5 Пържолка

    1 0 Отговор
    Вегетариянките се захласват по зеленчуци, а вегетариянците само зеленчуци могат да предложат. Аз това разбрах от рекламите, ако има психолог или по-добре психиатър моля да разтълкува по- добре :)
  • 6 ППППППП

    0 0 Отговор
    Ще чакам да дойде лятото и започвам само зеленчуци да рупам!
  • 7 Хитрия

    1 0 Отговор
    Като правят тестове с маймуни, аз пък не съм чул при лъвовете да има занижена полова активност?!?
  • 8 Рико

    1 0 Отговор
    То няма много желаещи да тестват хищници за да не стане :Този да го ядем или първо да го ".ем?