17 Януари, 2021 17:51 5 697 12

Изоставено бременно момиче преобърна съдбата си

  • бременна-
  • млада майка-
  • изоставена-
  • сан диего

Този пример с млада майка от Сан Диего показва, че няма безнадеждни ситуации

Изоставено бременно момиче преобърна съдбата си - 1
Снимкa: Shutterstock

Ранната бременност е истински тест за всяко едно момиче. Точно когато всяка дама трябва да мисли за учение и кариера, се налага да носи огромна отговорност, която тотално преобръща живота ѝ. Всичко става още по-трудно, когато бащата на детето ѝ започва да се преструва, че няма нищо общо с тях. Но след всеки облак, рано или късно идва слънцето. От jenata.blitz.bg разказват историята на едно момиче от Сан Диего, която потвърждава тази небесна теория.

Началото

Джули е едва на 19 години, когато се запознава с млад мъж и започват да се срещат известно време. Когато тя забременява обаче, връзката им се обърква тотално. А при раждането на дъщеричката им, мъжът ѝ просто решил да я напусне. „Не съм готов да нося такава отговорност“, заявил той и изоставил нея и детето им.

Труден период

Джули била много притеснена. Светът ѝ буквално се сринал. Нямало опция да остави детето си, тя го обичала и искала да го отгледа, каквото и да ѝ коства това. За да си помогне, Джули споделила историята си в Инстаграм и отворила дарителска сметка на нейно име.

Неочаквано

Скоро, след като хората научават за историята ѝ, тя започва да набира огромна популярност в социалните мрежи. Всяка нейна снимка успява да предизвика гореща обществена дискусия.

Заради стреса и трудностите в живота си, Джули отслабва драстично, а това става повод за критика от многото ѝ последователи, които изкъсо следят живота ѝ. Не след дълго обаче тя успява да върне здравия си вид, включително и красивите си и съблазнителни форми.

Голям успех

След известно време заваляли предложения от модни агенции, които искали Джули да стане техен модел. Красавицата успя да подпише договор с няколко фирми и марки за бельо.

Вероятно сега човекът, който предаде Джули и дъщеря им жестоко съжалява за действията си. Тя обаче е щастлива, че е успяла да преодолее трудностите и да продължи живота си заедно с най-скъпото си нещо – детето си.

Сега Джули има много фенове, а много милионери се надяват да успеят да се видят с нея. Този пример с млада майка от Сан Диего показва, че няма безнадеждни ситуации и слънцето рано или късно изгрява.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стерилитет

    13 8 Отговор
    Ранна бременност! Кой им е крив ?! Грешките се заплащат цял живот !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Перо

    28 5 Отговор
    Това не е за БГ! Тук има много силно развита социална система и така закъсалите,както и болните,биват отглеждани с много внимание и от социалното министерство и Деница Сачева.
  • 4 Г-ца от Казанлък

    18 5 Отговор
    Бихте ли публикували Инстаграма й? Щом сега е толкова известна, ще се радвам да видя и снимките, нейните, на дъщеричката. И да прочета окуражителните отзиви, които феновете й пишат!
  • 5 аман бе Вени

    19 2 Отговор
    Стига с тия социални мрежи и популярносттахв тях. Все едно нма живот извън тях и ако не си популярен, значи нищо не си направил.
  • 6 Ранна бременност на 19?

    7 0 Отговор
    А 12? И ако една е обрала даренията като се наредят на опашката милион по колко ще получат
  • 7 Посланието звучи така:

    12 1 Отговор
    Стани модел има няколко модела милионерки. Забременей без да мислиш има една дето от това е станала богата. Друсай се, безсмъртна музика е написана така. На практика и в трите случая има разбити животи.
  • 8 ХаХа

    21 2 Отговор
    И много милионери искали да се срещнат снея-те милионерите си нямат моми,та са тръгнали на опашка да се редят за нея.Ама глупости.
  • 9 Мечо Пух

    3 0 Отговор
    Д-р Маринова ,как се лекува преждевременна еякулация ???

    Коментиран от #11

  • 10 Лора

    5 0 Отговор
    Тъкмо се запитах, от къде е тази красавица, недооценена....!?
  • 11 Дедо Мечо

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мечо Пух":

    Ще го израснеш към петдесетте....ако доживееш! Нема а се пуашиш,комшиите помагат...
  • 12 въпросче

    1 0 Отговор
    Снимка на Джули имате ли? Сигурно вече си е намерила чичко-банкомат.