Last news in Fakti

19 Януари, 2021 11:02 2 126 8

Стив Мартин се ваксинира срещу коронавирус

  • стив мартин-
  • актьор-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • covid-19

Актьорът изрази благодарностите си на всички, допринесли за разработването на ваксината

Стив Мартин се ваксинира срещу коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Стив Мартин обяви в Туитър, че се е ваксинирал срещу новия коронавирус в Манхатън, съобщи ЮПИ.

"Имам добра и лоша новина - написа той. - Добрата е, че се ваксинирах, а лошата, че получих ваксината, защото съм на 75."

Комикът продължава с отлични отзиви за организацията от страна на американската армия. "Благодаря на всички, благодаря на науката", добавя той.

Стив Мартин обяснява и как се е записал за ваксинация в интернет на сайта на град Ню Йорк. След това е чакал на опашка с връстниците си в конгресния център Джавитс, предава БТА.

Стив Мартин е известен с филмите "Деца на килограм", "Розовата пантера", "Не е лесно", "Самолети, влакове автомобили", "Роксан". Той има и блуграс група и е издал няколко албума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    9 1 Отговор
    Любим, вече няма такива пичове

    Коментиран от #2

  • 2 Си ган

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Браво колега!! Филмите му са много добри.

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    Сержант Билко,Бащата на булката, Боуфингър.......смяхххх! Толкова са смешни че се чудиш да ревеш или да плачеш. Няма такива комедии в днешно време.
  • 4 Мерси от комедии

    1 0 Отговор
    Нещо по така, може и екшън......!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Удивен съм,че хората с такава лекота се подлагат на ваксини...Но,всеки е сам ковач на дните си...Спомням си 86г преди заминаване в Индия ми сложиха някаква...в кавички някаква ваксина без да ми кажат каква е...Помня ,че ми казаха да не пия алкохол следващите 24часа...Тогава РЗИ бе в някаква доста срутена постройка,сега не знам къде е.Аз не пих алкохол, и не пиех тогава,но минах през гастронома близо до нас и купих без да ...си спомня напътствията пияни вишни...Дали гадинките са били по живи във ваксината,или пияните вишни ги събудиха,но почти изкарах Жълтата треска без последния стадий и гушването на букета....Та,като ги гледам тези смелчаци по медиите,все си мисля,че няма безопасна ваксина!Ако знаете,какви симптоми имах от една малка инжекция....около 40градуса,периодично силно втрисане и накрая пропи...кръв....Последния стадий го избягнах...В стария Пирогов отидох като пропи...кръв и те казаха ,че не са виждали такава алергична реакция...По време на това, смъкнах за има няма 3дена 7-8килограма мускул..
  • 6 Махмуд

    0 2 Отговор
    Браво на него.
  • 7 Ко каза

    0 0 Отговор
    Ко,И като се е ваксинирал Ко да правим.
  • 8 Бюлюк башия

    0 0 Отговор
    Сега да чукам,тъпаня че некой циркаджия си Бил бил,вакса-ха ха