Необходими продукти:
• 5 бр. кренвирши
• 5 бр. яйца
• 100 г сирене
• 100 г кашкавал
• 60 г масло
Начин на приготвяне:
Кренвиршите се обелват и се срязват по дължина, като в единия край се оставя около 3 см, без да се режат. Сгъват се като сърца и краищата се забождат с клечка за зъби. Така оформените сърчица се подреждат в тавичка, намазана с масло.
Отделно се разбиват яйцата и се смесват с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и разтопеното масло. Попълва се празнината на сърцата с тази смес и се запича в умерена фурна.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГРАД КАЗАНЛЪК
10:07 14.02.2021
2 нашия
10:09 14.02.2021
3 гадно
10:12 14.02.2021
4 Тц тц тц тц
10:12 14.02.2021
5 Имам, разстройство,,
10:14 14.02.2021
6 Ива Бебека; жената на шеф Маджев
12:02 14.02.2021
7 БОЧКО
13:23 14.02.2021
8 ЩУРОТИИ
Необходими продукти:
• 5 бр. кренвирши
• 5 бр. яйца
• 100 г сирене
• 100 г кашкавал
• 60 г масло ........... ТАКА ЛИ ПИШЕ ------ МИ ПИШЕ ГО !......... ГЛУПОСТИ ЛИ СТЕ НАПИСАЛИ ..... МИ ГЛУПОСТИ СТЕ НАПИСАЛИ ! Я СИ ВИЖТЕ И ФОТОТО !
13:28 14.02.2021
9 Счупи тъпомера
19:55 14.02.2021