Необходими продукти:
• 5 бр. кренвирши
• 5 бр. яйца
• 100 г сирене
• 100 г кашкавал
• 60 г масло
Начин на приготвяне:
Кренвиршите се обелват и се срязват по дължина, като в единия край се оставя около 3 см, без да се режат. Сгъват се като сърца и краищата се забождат с клечка за зъби. Така оформените сърчица се подреждат в тавичка, намазана с масло.
Отделно се разбиват яйцата и се смесват с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и разтопеното масло. Попълва се празнината на сърцата с тази смес и се запича в умерена фурна.
-3 +6
-5 +6
-5 +6
-1 +7
-4 +3
-1 +2
-1 +2
Необходими продукти:
• 5 бр. кренвирши
• 5 бр. яйца
• 100 г сирене
• 100 г кашкавал
• 60 г масло ........... ТАКА ЛИ ПИШЕ ------ МИ ПИШЕ ГО !......... ГЛУПОСТИ ЛИ СТЕ НАПИСАЛИ ..... МИ ГЛУПОСТИ СТЕ НАПИСАЛИ ! Я СИ ВИЖТЕ И ФОТОТО !
-1 +4
-0 +1