Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 16:58 1 807 3

YouTube звезди спечелиха бас срещу Макрон (ВИДЕО)

  • еманюел макрон-
  • бас-
  • облог-
  • пандемия-
  • президент-
  • франция-
  • youtube-
  • ютубъри

Френският президент предизвика ютубъри да направят специално видео за мерките за сигурност

YouTube звезди спечелиха бас срещу Макрон (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Двама популярни френски ютюбъри събраха над 10 милиона гледания с песен за социално дистанциране, спечелвайки по този начин облог с президента Еманюел Макрон.

Държавният глава предизвика Макфлай и Карлито, които имат над шест милиона абонати в YouTube, да направят видео за необходимостта от носене на маски, дезинфекциране на ръцете и спазване на безопасна дистанция с цел да се забави разпространението на коронавируса.

Ако успеят Макрон им обеща, че могат да заснемат следващия си проект в Елисейския дворец, но само ако видеото достигне 10 милиона гледания. С над 11 милиона гледания на клипа дуото лесно спечели облога, пише БТА. Под звуците на укулеле хитовото парче осмива хората, които пренебрегват правилата за социално дистанциране по време на пандемията.

Към края на видеото в небето се появява ликът на президента Еманюел Макрон. Докато той изброява мерките за социално дистанциране, ютюбърите пеят, че единственият начин за завръщане към света преди социалното дистанциране е социалното дистанциране да се прилага сега.

Видеото не е единствената инициатива на Макфлай и Карлито, свързана с коронавируса. Миналия април дуото събра 400 000 евро за френски болници в 11-часова сесия в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕЛЯНИН

    6 1 Отговор
    Нестандартните идеи са на това, което движи света. За жалост, в България всяка иновация е заглушена. Инициативата всячески затъва в тресавището. Всичко трябва да бъде в рамка и оковано с глупави правила и безсмислени закони, които се заобикалят лесно и тълкуват, според случая.
    С други думи - цирк, фарс, пародия...
  • 2 Ех тоз Макрон

    3 0 Отговор
    Всеки ден по млад става...!
  • 3 Взе

    0 0 Отговор
    да ми писва от простотиите покрай тази измислена пандемия. Никой ли не вижда какви са числата? Заливат ни с информация за десетки хиляди тествани, хиляди заразени, НО само няколко починали. Обаче хората остават с впечатлението, че е страшно заради големите числа на заразените. Ама че от тях развилите симптоми са по-малко на брой от тези при сезонния грип, никой не обръща внимание.
    И какво стана със сезонния грип?!? Има ли го, няма ли го? Май ще излезе, че заразяването с Ковид-19 е най-добрата васкина срещу сезонните грипове :) :) :)